thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yok ösymye össye kafam girsin falan basligi degil bu. bu baslik, her sene araliksiz patiye gelip 400 bekliyorum, her bolumden 40 net yaptim, dereceye gircem falan filan diye yazan tiplemelere. ulan her sene mi türkiyenin en inekleri parlakları patiden çıkıyo, yok tamam 31337 forumumuz ama, hepsi burda mı toplandı lan? ölün hepiniz, diri diri yenilerek ölün, yok yanarak, ııh boğularak, farketmez, acı çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 katiliyorum. öLün plx. valla legbra kankiş, oyle tipler var aramizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Harbi bütün inekler toplanmış patiye gelmiş. Hoplayanmanda'da olsa hani bi komikliği olurdu isimden de yok abi buraya inek falan girmesin, girse de söylemesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ne güzel işte ya forumun çalışkanlık ortalaması yüksek demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 eh edik gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Össde dandik puanlar alanlar gelip de biz şöyle yaptık böyle yaptık diye yazmıyor ama yüksek alanlar haliyle sevindirik olup yazıyorlar. Yoksa sakaryası olsun sütçü imamı olsun paticik türkiyenin her yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ayıp oluyo ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 7thBreath said: öss = zeka ? tamam hocam düzelttim, lafın gelişi idi o. IQ dan bahsettiğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 onların çoğu sallıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 290 bekliyom süperdi sınav yahu kolaydı valla. demekle olmuyor fdsdffsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 siz yetoysaniz, calisanlar napsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kıskananlar çatlasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bence de öss sistemi çok acımasız bi sistem at yarışı gibi bence çok fena bişii.... forum bot görevini tamamladı, merkeze dönüyoruz, tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 öss de yetemeyip de sonra beyni çalışanlara mok atmak da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 benim beynim calisiyo da ben calismiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tebrikler derece yapacaklara. başka bişi demek bize düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 beyni çalışan adamın çalışmasına gerek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kesinlikle katılıorm yeter artık tüm patinin derece yapmasından heaaa 350 bekliorm falan demesinden bıktım... tüm anadolu liseleri odtlüler boğaziçililer burda mı toplandı annamıorm ki :D (hoş bnde and lisesi mezunuyum ama olsn =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cehalet zekanın önüne geçemeyecek, elitiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 xunn şuursuzu naaptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 iyide abicim adam kasmis kazanmis tebrik etmek lazim bence sizde kasin sizd eypin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 BonePART said: sizde kasin sizd eypin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sly-One said: BonePART said: sizde kasin sizd eypin +1 WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 win-fail olayı gibi bununda boku çıktı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 çalışan kazanır. finallet çalışın siz de kazanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar