LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Tekel mi olmaya calisiyor nedir?
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tt kapatmadı ki youtube erisimini.
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yeter ki yurtdışı çıkışları kullanılmasın, her türlü olaya girerler.
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 iyi işte ne güzel yaşasın ttnet. youtube temelli kapansın gavur icadı!!!
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sevdim ben, kısa filmler bölümü falan, fraglamanlar, iyi olmuş. Tebrik etmek lazım, alay etmek değil. Epey iyi.
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 said: TTNET VİDEO servisine giriş yapabilmeniz için TTNET ADSL bağlantısı kullanmanız gereklidir. Kullanmakta olduğunuz internet bağlantısı TTNET ADSL olmadığından TTNET VİDEO'ya giriş yapamazsınız. TTNET VİDEO'ya erişmek için kullandığınız IP numarası 195.***.***.*** olup şu anda ADSL bağlantısı kullanıyor ve bu mesajın hatalı olduğunu düşünüyorsanız 444 0 375 TTNet Çağrı Merkezi'ni arayarak belirtilen IP numaranız ile destek alabilirsiniz. Kablonet kullanıyorum. Böyle şey görülmedi. Bir internet sitesi yapıyorsunuz. Belirli bir servis sağlayıcıdan internetinizi almazsanız giremiyorsunuz. Yani internetin bilgi paylaşımı ve bir bilgisayardan her bilgisayara erişim mantığına çok ters bir durum. İnternetin icadına ters bir durum. Her neyse. Ben ttnet videoya girmek için adsle geçecem, bu yaptıkları kısıtlama çok işe yaradı hemen geçiyorum gidip.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 mantik su bandwith harcamamak adsl kullanicilari kendi aralarinda beles konusuyo hesabi adamlar bandwth harcamiyo iste
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aslında iyi yanları var en azından youtube'da oldugu gibi yurtdışı cıkıslarına abanmıcak insanlar bizde rahat rahat oyunumuzu düşük pinglerle oynicaz inş başarılı olur.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ama sansur mekanizmasi ole abartilcak ki
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 efsaneymiş, yakın gelecekte internet sağlayıcıları sitelerle anlaşma yapacak, siteler kendilerine anlaşmalı olan internet sağlayıcıları ile bağlananlara daha hızlı erişim diğerlerine de daha yavaş erişim sağlayacak, TTNET de buna alıştırma yapıyor herhalde. Yakın da internetin de içine edecekler tam anlamıyla. Şu şirketler kazandıkları tüm parayı alıp... neyse heh
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kendi yaptıkları siteye de "bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" yazarlar mı acaba... merakla bekliyorum :D
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ardeth said: efsaneymiş, yakın gelecekte internet sağlayıcıları sitelerle anlaşma yapacak, siteler kendilerine anlaşmalı olan internet sağlayıcıları ile bağlananlara daha hızlı erişim diğerlerine de daha yavaş erişim sağlayacak, TTNET de buna alıştırma yapıyor herhalde. Yakın da internetin de içine edecekler tam anlamıyla. Şu şirketler kazandıkları tüm parayı alıp... neyse heh böyle bi haberi linklemişlerdi sen mi yazdın o haberi yoksa? lol
Silas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Kotaları doldurmak için bir tuzak bu.
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ttvideodan izlenen videolar kota doldurmasın
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ttnet dnsi ayarlayıp girmeye çalışsanıza bakalım girecek mi :D
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Dns ile alakası yok ip ile ilgili bu da niye uğraşayım yani çok da bir taraflarımdaydı sanki ttnetin dandik video servisine girmişim girmemişim ne farkeder. Benim amacım ttnetin kendisine girmek : )
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 oh be abuk subuk yerli diziler gaffur filan burdan izlerse millet yurtdisi rahatlar resmen bandwith ziyan oluyordu burhan x gaffur fantezsileri ile
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 aman aman hayırlı olsun diyelim.. :)
Öne çıkan mesajlar