Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

arcane

Öne çıkan mesajlar

S01E18

Bölüm nedense 570MB, bildiğimiz LOL release halbuki. İndirirken 8 part görünce dedim heralde 2 bölüm gücünde sezon finali falan bir şey, sonra alt tarafı 50 dk. çıktı.

Tutuyor mu dizi dışarıda? Tutmayıp da 1 sezonda bitirirlerse dandik olacak çünkü, daha Walter'ın geçmişi tam bir yere bağlanmadı, duvarı kırıp uçup giden teleportçu amcaya (Jones muydu) ne oldu belli değil falan. Bu tip olayları çok arka planda bırakıp CSI/X-Files karışımı bir şeye çevirdiler diziyi sanki, heyecanımı kaybettim birkaç bölümdür.

Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

S01E18

Bu tip olayları çok arka planda bırakıp CSI/X-Files karışımı bir şeye çevirdiler diziyi sanki, heyecanımı kaybettim birkaç bölümdür.

S01E19

Tesadüf mü yoksa bu tip şikayetleri herkes mi etti bilmiyorum da, birdenbire %75'i ana komployla ilgili bir bölüm yaptılar. Böyle devam eder inşallah, diğer türlü CSI tipi dizilerin bilim için olmaya çalışanı gibiydi.

Sosyal ağlarda paylaş

tek kelimeyli OHA diyorum. J.J in çektiği dizi/filmlerde ayrıntılar inanılmaz önemli ya.

world trade center sımsıkı taş gibi dimdik ayakta duruyor.

bu arada masanın üzerinde duran gazetede cok feci spoiler var. Obama yeni beyaz saraya taşınıyor diyor. gazetenin köşesinde kennedy ile ilgili bir yazı var. Celtic ile ilgili bir haber var.

asansörden indikten sonra dunham ı karşılayan kesin nina. Fena değilmiş gençken :P

Abrams ıda takdir etmek lazım. Bir yandan yeni nesil Star Trek diğer yandan Fringe de çok güzel bir süpriz. Daha izlememiş, daha önceden haberini görmemişler için söylemiyim. İzleyenler, bilenler ne dediğimi anlayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

asansörden indikten sonra dunham ı karşılayan kesin nina. Fena değilmiş gençken :P

Tam bir Lost teorisi olmuş :P Herşeyin bir eşi var derken birebir aynısını kastediyorlar, misal Peter.

Yalnız müzikler süpermiş, hem sondaki müzik hem de kapanış jeneriğindeki.
Sosyal ağlarda paylaş

"fringe hoş dizi, ama öyle çok ahım şahım da değil, xfiles benzeri her bölümde bir sır çözülüyo vesaire vesaire, yine de iyi hoş abrams çekmiş izliyorum" felan diyodum..bi yandan da ana hikayeyi çok ihmal ediyolar diyodum. ama bu sezon finali! resmen şu 19 bölümü, sırf bu bölüm için çekmişler =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...