arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Senaryo dandikleşmeye başladı. Böyle olacağını bilseydim Lost gibi 2 sezon orman yürüyüşü izlemeyi tercih ederdim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 son bolum hakkaten senaryo bi gariplesti son bolumde. sanirim "kadin cok ruhsuz, odun gibi" elestirileri cok geliyo. ayni bolumde hem ortaliga bagirdi cagirdi, hem cinayet isledi hem de hatunla opustu. tribune oynuyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 aradan sonraki 3 bölüm de vasattı bence. kel adamın çocuk versiyonu ve olivia'nın denek olması dışında bir şey kalamdı aklımda. william bell karakterinin diziye girmesi hareketlendirir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 haftayaki bölümün preview1x19 preview. Son sahneye dikkat :) http://www.youtube.com/watch?v=PTMpi0IEibg& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 S01E18 Bölüm nedense 570MB, bildiğimiz LOL release halbuki. İndirirken 8 part görünce dedim heralde 2 bölüm gücünde sezon finali falan bir şey, sonra alt tarafı 50 dk. çıktı. Tutuyor mu dizi dışarıda? Tutmayıp da 1 sezonda bitirirlerse dandik olacak çünkü, daha Walter'ın geçmişi tam bir yere bağlanmadı, duvarı kırıp uçup giden teleportçu amcaya (Jones muydu) ne oldu belli değil falan. Bu tip olayları çok arka planda bırakıp CSI/X-Files karışımı bir şeye çevirdiler diziyi sanki, heyecanımı kaybettim birkaç bölümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 arcane said: haftayaki bölümün preview1x19 preview. Son sahneye dikkat :) http://www.youtube.com/watch?v=PTMpi0IEibg& ohaaaa bu bölüm fena değildi de gelecek hafta baya baya iyi olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yanlız hatun deliydi bu bölümde beah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Diyecektim de unuttum, saçları dağınıkken ne güzel oldu lan öyle, şok oldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Yahoo said: We'll also finally meet Dr. William Bell (special guest star Leonard Nimoy), Walter's partner in weird science from back in the day, who will recur in Season 2. bırakmıştım seyretmeyi ama madem bitmesine az kalmış devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Çok güzel bölümdü. (tu) Kitaplıktaki Childhood's End gözden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Baggio said: S01E18 Bu tip olayları çok arka planda bırakıp CSI/X-Files karışımı bir şeye çevirdiler diziyi sanki, heyecanımı kaybettim birkaç bölümdür. S01E19 Tesadüf mü yoksa bu tip şikayetleri herkes mi etti bilmiyorum da, birdenbire %75'i ana komployla ilgili bir bölüm yaptılar. Böyle devam eder inşallah, diğer türlü CSI tipi dizilerin bilim için olmaya çalışanı gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sezon bitiyor o yüzden. Haftaya final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 eheh ghostbusters göndermesi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 fringe costu. hatunun siyirdigi yerler guzel olmus baya. tirstirdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yanliz jj hemen koydu trek gondermelerini ehehe. asil bombayi haftaya orjinal mr spock olarak gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Oha ne yaptı bunlar ehueh. Süper (tu) (tu) Peter nedir sonunda öğrendik. Nina Sharp'ın ölmediğinde sevindim. Leonard Nimoy da süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 tek kelimeyli OHA diyorum. J.J in çektiği dizi/filmlerde ayrıntılar inanılmaz önemli ya. world trade center sımsıkı taş gibi dimdik ayakta duruyor. bu arada masanın üzerinde duran gazetede cok feci spoiler var. Obama yeni beyaz saraya taşınıyor diyor. gazetenin köşesinde kennedy ile ilgili bir yazı var. Celtic ile ilgili bir haber var. asansörden indikten sonra dunham ı karşılayan kesin nina. Fena değilmiş gençken :P Abrams ıda takdir etmek lazım. Bir yandan yeni nesil Star Trek diğer yandan Fringe de çok güzel bir süpriz. Daha izlememiş, daha önceden haberini görmemişler için söylemiyim. İzleyenler, bilenler ne dediğimi anlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 mani said: asansörden indikten sonra dunham ı karşılayan kesin nina. Fena değilmiş gençken :P Tam bir Lost teorisi olmuş :P Herşeyin bir eşi var derken birebir aynısını kastediyorlar, misal Peter. Yalnız müzikler süpermiş, hem sondaki müzik hem de kapanış jeneriğindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 "fringe hoş dizi, ama öyle çok ahım şahım da değil, xfiles benzeri her bölümde bir sır çözülüyo vesaire vesaire, yine de iyi hoş abrams çekmiş izliyorum" felan diyodum..bi yandan da ana hikayeyi çok ihmal ediyolar diyodum. ama bu sezon finali! resmen şu 19 bölümü, sırf bu bölüm için çekmişler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Gayet güzel bir finaldi Peter ve William gerçekleri ortaya çıktı bi çok dizi aksine başarılı bir finaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Vay babasının kemiği. Neler dönmüş serhat yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Final Nedir şimdi peter aslında bi dünyada ölmüş ve gerçek dünya o, walter peter'ı kurtarmak ve yaşatmak için diğer dünyada yaşamaya başlıyo doğru mu anlamışım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 final hayır yanlış anlamısın peter gerçek dünyada ölmüş ama walter bunu kaldıramamış gitmiş alternatif evrendeki peteri almış getirmiş kendi dünyasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bunu da düşünmedim değil aslında ne kadar düşünce olarak havada kalmış olsa da. ama evet şimdi okuyunca daha mantıklı geldi. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 iyi finaldi bence, özellikle peter'ın olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar