Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 mokoko bundan daha fazla türk olduğunu ispatlayamazdın helal sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi common sense denen bişi var ya. koskoca sokağı kapatıcaklarına sıkın kafasına karının işte. bide bırakamam falan diyo of of of. tam kafasına sıkmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bakma arkadaşım Aşk meşk bilmiyorum ama yakında inönü de buradaki taraftarlar,paralel evrendeki slightly different yani başarılı bir bjk izleyecek... şaka bir yana Dizinin gidişatı tam bir pembe dizi modunda inşallah biraz hızlanır,biraz farklı şeyler görürüz, en azından paralel evreni falan daha çok görelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 alternatif evren daha fazla olsun bence de. kendi isteklerine göre şekillendirdikleri için "brookline" gibi küçük mizahi öğeler çok güzel oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 edit: çift mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 15 çok garip bi bölümdü. özellikle peter yok olduktan sonraki bölümü altyazıyla bi daha izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 15 güzel ve açıklayıcı bir bölümdü. walternate'in 2. evrenin varlığını olivia'dan öğrenmesiyle bir kez daha anladım olivia külliyen zarar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 filler yapıyolar bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 worst ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 kasti baltalıyolar bence adamlar diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben de beğendim bölümü8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 neyi kötüydü ki bölümün, gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goarth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Alternatif Evrende delinme olayları,çatlamalar olmasa,herhalde şu an mars'da tavla oynuyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sypro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hafıza bu insanlar öylesine unique bir mekanda geçen öylesine unique bir olayı nasıl oluyor da hatırlamıyor aklıma almadı doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yazarlar şimdi ona kılıf uyduruyorlar.. 1-2bölüm içinde göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 walterın beynini kestileri olivia cortextaponlu bişeyler aldı peter ı da senaristler hallleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eski bölümlerde demişti walter başlarda peter diğer taraftan geldiğine inanıyordu ama kel adamın peter'i sudan kurtardığı kazada unutmuştu herşeyi. bi süre ateşi yüksek bir şekilde yatmış hastalıktan fln. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu kadar olgun çocuklar olmasın yalnız. peter ile olive arasındaki diyaloglar falan.. son sahnede, değiştiremiyorsan öyle hayal et tepkisini bile verdi küçücük velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 her sezon böyle 3-4 tane tırt bölüm oluyor hikayeyi açıklaması bakımından güzeldi ama fazlasıyla monotondu sıkıldım yani 40dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu sezonun en iyi bölümüydü özellikle son sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ama bölümün en süper kısmı jeneriğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 jenerik daha önce de çıkmıtı. ama evet 8-bit tadı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Peter ilk geçiştemi boğuluyordu yani babası onu çlaıp geldiğindemi sulara gömülmüşlerdi hatırlayamadım. Eğer öyle değilse muhtemelen daha sonra daha ciddi bi boğulma tramvası yaşayıp unutuyordur herşeyi. df said: eski bölümlerde demişti walter başlarda peter diğer taraftan geldiğine inanıyordu ama kel adamın peter'i sudan kurtardığı kazada unutmuştu herşeyi. bi süre ateşi yüksek bir şekilde yatmış hastalıktan fln. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben de geçtikten sonra göle walterla düşüyolar diye hatırlıyorums sonra keloğlan gelip kurtarıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 araba kazasında düşüyorlar daha sonradan. orada peter reset atıyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Sonraki 46.sayfa (Toplam 66 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1 Konu listesine dön
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 filler yapıyolar bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 worst ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 kasti baltalıyolar bence adamlar diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben de beğendim bölümü8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 neyi kötüydü ki bölümün, gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Alternatif Evrende delinme olayları,çatlamalar olmasa,herhalde şu an mars'da tavla oynuyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hafıza bu insanlar öylesine unique bir mekanda geçen öylesine unique bir olayı nasıl oluyor da hatırlamıyor aklıma almadı doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yazarlar şimdi ona kılıf uyduruyorlar.. 1-2bölüm içinde göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 walterın beynini kestileri olivia cortextaponlu bişeyler aldı peter ı da senaristler hallleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eski bölümlerde demişti walter başlarda peter diğer taraftan geldiğine inanıyordu ama kel adamın peter'i sudan kurtardığı kazada unutmuştu herşeyi. bi süre ateşi yüksek bir şekilde yatmış hastalıktan fln. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu kadar olgun çocuklar olmasın yalnız. peter ile olive arasındaki diyaloglar falan.. son sahnede, değiştiremiyorsan öyle hayal et tepkisini bile verdi küçücük velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 her sezon böyle 3-4 tane tırt bölüm oluyor hikayeyi açıklaması bakımından güzeldi ama fazlasıyla monotondu sıkıldım yani 40dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu sezonun en iyi bölümüydü özellikle son sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ama bölümün en süper kısmı jeneriğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 jenerik daha önce de çıkmıtı. ama evet 8-bit tadı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Peter ilk geçiştemi boğuluyordu yani babası onu çlaıp geldiğindemi sulara gömülmüşlerdi hatırlayamadım. Eğer öyle değilse muhtemelen daha sonra daha ciddi bi boğulma tramvası yaşayıp unutuyordur herşeyi. df said: eski bölümlerde demişti walter başlarda peter diğer taraftan geldiğine inanıyordu ama kel adamın peter'i sudan kurtardığı kazada unutmuştu herşeyi. bi süre ateşi yüksek bir şekilde yatmış hastalıktan fln. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben de geçtikten sonra göle walterla düşüyolar diye hatırlıyorums sonra keloğlan gelip kurtarıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 araba kazasında düşüyorlar daha sonradan. orada peter reset atıyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar