Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok ya fringe komedi ağırlığı falan yani normal bilimkurgu dizi.
adamınbiri said:

frige ise o komedi unsurları ön sırada olan dizi hiç başlımıyalım diğerine:D
Mesaj tarihi:
Karakterlerin zaman zaman espriler yapması, olaylara sarkastik yaklaşmaları diziyi komedi dizisi yapıyorsa House'u da komedi dizisi saymalıyız.

Warehouse 13'de komedi unsurlarının ön planda olduğunu söylemek son derece yanlış olur. Fringe ve X-files karışımı bir dizi işte. Meraklıları mutlaka göz atmalı.
Mesaj tarihi:
Komedi ağırlıklı derken Warehouse 13 den bahsediyorsun heralde. Fringe in alakası yok çünkü komedi ile. warehouse 13'te de sadece adam biraz komik sayılır dizi olarak pek alakası yok gibi.

warehouse 13 asıl Eureka ya benziyor. Hatta birer bölüm karakterler misafir oyuncu olarak diğerinde oynadı. Ortak bir dünyada geçiyormuş gibi gösterdiler.

Fringe çok farklı konumlanır bence.
Mesaj tarihi:
2. sezonun 20'lere kadar zor dayandım tam bırakacaktım sonra izlenebilir oldu. şimdi 3. sezonda iyi gidiyorlar

bunlar diğer tarafı neden pencere ile gözetlemiyorlar, walter'ın eskiden ürettiği pencere ile. istese nasıl ürettiğini hatırlar gayet

Mesaj tarihi:
Kanuni said:

aldim verdim ben seni sectim, boooom.

dfs

bu ne len. bumudur yani :) dunyalarin kaderi disi organina mi baglandi simdi :)

blabla

kuma alsa ikisini hem iki dünya birden kurtulur hem de peter nirvanaya ulaşır. :D:D

Mesaj tarihi:

Ortaaam

Ya Olivia nın bir ortağı vardı hani, Boston Legal daki Brad Chase olabilir, o adamı ilk sezonda Massive Dynamic te bir küvözün içinde göstermişlerdi. Walter a kaldıktan sonra mekan ortaya çıkar diyordum, çıkmadı. Bir şeyler mi kaçırdım? Aydınlatana şuku.

Mesaj tarihi:
quixef said:

Ortak ne oldu?

Ya Olivia nın bir ortağı vardı hani, Boston Legal daki Brad Chase olabilir, o adamı ilk sezonda Massive Dynamic te bir küvözün içinde göstermişlerdi. Walter a kaldıktan sonra mekan ortaya çıkar diyordum, çıkmadı. Bir şeyler mi kaçırdım? Aydınlatana şuku.

Bu arkadaşın güzel bir sorusu var, yok mu cevaplayan.
Mesaj tarihi:
quixef said:

quixef said:

Ortak ne oldu?

Bu arkadaşın güzel bir sorusu var, yok mu cevaplayan.

Küvezin içine almalarının sebebi öldükten sonra kafadaki bilgileri toparlamaktı. Elemanı canlandırmak değildi istekleri.

Mesaj tarihi:
ben asıl

bunu

walter beyin hücresini yenileyebilicek mi? bence yenileyebilicek ve eski haline gelince nasıl imba bir adam olacak. şu an bile aşmış bir bünye kendisi.

merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Sonuçta Walternate onun hücre kaybetmemiş hali. Ona göre değerlendir işte.

ama ayrıca başka bir boyuttan gelen "ikizi" tarafından çocuğu çalınmış hali de :) tek farklar hücre kaybı değil.

Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

olivia ve peter "aşkı" çok yapma gelio bana ya

son derece gereksiz çünkü. sıçtılar resmen öyle bişey koyarak. nerde ilk sezon nerde bu aşk meşk işleri
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

abi şu aşk meşk işini hiç sokmıcaklardı diziye.

off aynen abi ya. zaten kahramanı kadın olan film ve dizileri hic sevmem ama fringe iyiydi.

olivia karakterini hic sevmedim ben dizinin basından beri. kadın bi kere guzel falan degil. son bolumde kırmızı ruj surup saclarını acınca biraz tas gibi oldu ama yine de guzel degil. ayrıca oyunculuk konusundaki kabiliyetsizligi diziyi bıraktıracak bana yakında. suratta hep aynı ifade. botoks yaptıranlar olur ya boyle guluyo zannedersin ama aslında saskınlık ifadesidir. onun gibi.

walter olmasa cekilecek iskence degil de iste, toparlıyor adam butun diziyi. sezon sonunda karar vericem devam edip etmeyecegime sdfsd =)
Mesaj tarihi:
dicektim demeye korktum, son bolumde dunham nasil tombik suratli, nasil cirkin, o eller ne oyle tombik tombik parmaklar surat desen full botoks lu gibi. yuruyus baska bela.

uyuz kadin.
Mesaj tarihi:
her bölüm iki üç silah ateşlencek diye aksiyon olsun falan abuk subuk aşk meşk bunları atın ya Walter Bishop: Fringe Science diye spinoff çıksın walter deney meney yapsın arada geçmşini görelim falan olivia peter falan olmasın dizide. astrid ve broyles olabilir onlar reyizler.
  • Yeni Oluştur...