Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Yok ya fringe komedi ağırlığı falan yani normal bilimkurgu dizi. adamınbiri said: frige ise o komedi unsurları ön sırada olan dizi hiç başlımıyalım diğerine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Karakterlerin zaman zaman espriler yapması, olaylara sarkastik yaklaşmaları diziyi komedi dizisi yapıyorsa House'u da komedi dizisi saymalıyız. Warehouse 13'de komedi unsurlarının ön planda olduğunu söylemek son derece yanlış olur. Fringe ve X-files karışımı bir dizi işte. Meraklıları mutlaka göz atmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 fringe'i komedi dizisi mi yaptınız? /trollface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Siz dizi izlerken bir yandan not falan mı alıyorsunuz. Dizi işte oturun izleyin, bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Komedi ağırlıklı derken Warehouse 13 den bahsediyorsun heralde. Fringe in alakası yok çünkü komedi ile. warehouse 13'te de sadece adam biraz komik sayılır dizi olarak pek alakası yok gibi. warehouse 13 asıl Eureka ya benziyor. Hatta birer bölüm karakterler misafir oyuncu olarak diğerinde oynadı. Ortak bir dünyada geçiyormuş gibi gösterdiler. Fringe çok farklı konumlanır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 2. sezonun 20'lere kadar zor dayandım tam bırakacaktım sonra izlenebilir oldu. şimdi 3. sezonda iyi gidiyorlar bunlar diğer tarafı neden pencere ile gözetlemiyorlar, walter'ın eskiden ürettiği pencere ile. istese nasıl ürettiğini hatırlar gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 aldim verdim ben seni sectim, boooom. dfs bu ne len. bumudur yani :) dunyalarin kaderi disi organina mi baglandi simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Kanuni said: aldim verdim ben seni sectim, boooom. dfs bu ne len. bumudur yani :) dunyalarin kaderi disi organina mi baglandi simdi :) blabla kuma alsa ikisini hem iki dünya birden kurtulur hem de peter nirvanaya ulaşır. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi şu aşk meşk işini hiç sokmıcaklardı diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 dr. spock efsaneymiş aksjdksajdksajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ortaaam Ya Olivia nın bir ortağı vardı hani, Boston Legal daki Brad Chase olabilir, o adamı ilk sezonda Massive Dynamic te bir küvözün içinde göstermişlerdi. Walter a kaldıktan sonra mekan ortaya çıkar diyordum, çıkmadı. Bir şeyler mi kaçırdım? Aydınlatana şuku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 quixef said: Ortak ne oldu? Ya Olivia nın bir ortağı vardı hani, Boston Legal daki Brad Chase olabilir, o adamı ilk sezonda Massive Dynamic te bir küvözün içinde göstermişlerdi. Walter a kaldıktan sonra mekan ortaya çıkar diyordum, çıkmadı. Bir şeyler mi kaçırdım? Aydınlatana şuku. Bu arkadaşın güzel bir sorusu var, yok mu cevaplayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 O arkadaş sensin, o adam da öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 quixef said: quixef said: Ortak ne oldu? Ya Olivia nın bir ortağı vardı hani, Boston Legal daki Brad Chase olabilir, o adamı ilk sezonda Massive Dynamic te bir küvözün içinde göstermişlerdi. Walter a kaldıktan sonra mekan ortaya çıkar diyordum, çıkmadı. Bir şeyler mi kaçırdım? Aydınlatana şuku. Bu arkadaşın güzel bir sorusu var, yok mu cevaplayan. Küvezin içine almalarının sebebi öldükten sonra kafadaki bilgileri toparlamaktı. Elemanı canlandırmak değildi istekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben asıl bunu walter beyin hücresini yenileyebilicek mi? bence yenileyebilicek ve eski haline gelince nasıl imba bir adam olacak. şu an bile aşmış bir bünye kendisi. merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sonuçta Walternate onun hücre kaybetmemiş hali. Ona göre değerlendir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 olivia ve peter "aşkı" çok yapma gelio bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 quixef said: Sonuçta Walternate onun hücre kaybetmemiş hali. Ona göre değerlendir işte. ama ayrıca başka bir boyuttan gelen "ikizi" tarafından çocuğu çalınmış hali de :) tek farklar hücre kaybı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hamsilipilav said: olivia ve peter "aşkı" çok yapma gelio bana ya son derece gereksiz çünkü. sıçtılar resmen öyle bişey koyarak. nerde ilk sezon nerde bu aşk meşk işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 icmizde fringe senaristleri var@!!!@#!@! umdugumuz gibi gidiyor dizi. aynen burada ongorulenler gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Aluriel said: abi şu aşk meşk işini hiç sokmıcaklardı diziye. off aynen abi ya. zaten kahramanı kadın olan film ve dizileri hic sevmem ama fringe iyiydi. olivia karakterini hic sevmedim ben dizinin basından beri. kadın bi kere guzel falan degil. son bolumde kırmızı ruj surup saclarını acınca biraz tas gibi oldu ama yine de guzel degil. ayrıca oyunculuk konusundaki kabiliyetsizligi diziyi bıraktıracak bana yakında. suratta hep aynı ifade. botoks yaptıranlar olur ya boyle guluyo zannedersin ama aslında saskınlık ifadesidir. onun gibi. walter olmasa cekilecek iskence degil de iste, toparlıyor adam butun diziyi. sezon sonunda karar vericem devam edip etmeyecegime sdfsd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Aynen Walter olmasa hiç iyi bir dizi değil bence. Olivia muhabbeti de çok bayık. Bu diziyi bunun için izlemiyorduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 dicektim demeye korktum, son bolumde dunham nasil tombik suratli, nasil cirkin, o eller ne oyle tombik tombik parmaklar surat desen full botoks lu gibi. yuruyus baska bela. uyuz kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 her bölüm iki üç silah ateşlencek diye aksiyon olsun falan abuk subuk aşk meşk bunları atın ya Walter Bishop: Fringe Science diye spinoff çıksın walter deney meney yapsın arada geçmşini görelim falan olivia peter falan olmasın dizide. astrid ve broyles olabilir onlar reyizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 izliyebildiğim tek diziydi.Onada östrojen karıştırdılar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar