dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 eşiği geçmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Saçma diyen bi tek ben varım sanırım. Ben de diziye ya da bölüme saçma demedim, bölümdeki hikaye kopukluklarına dedim. Bi sahnede adamın beceriksizliğinden dolayı gizli bi şey ortaya çıkıyo, "gizli tutmayı beceremedin başarısız oldun" diyip adamı öldürüyolar; bikaç sahne sonra Dunham "diğerlerinden de haberleri oldu peşine düştüler" diyince "aferin eline sağlık" diyolar. Ne şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 E spoiler'a koysaydin bi zahmet. Digerleri derken bulduklari parcalardan bahsediyosun sanirim. Esas istedikleri parcalarin bulunmasi olmasin ? Parcalari bir araya toplayinca kesin diger tarafin bi isine yaricak. Yapilan broadcast'in baska anlami da yok zaten. Millet cozemedi, Astrid cozdu. Her sekilde mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Koji: Kojiroh said: Saçma diyen bi tek ben varım sanırım. Ben de diziye ya da bölüme saçma demedim, bölümdeki hikaye kopukluklarına dedim. Bi sahnede adamın beceriksizliğinden dolayı gizli bi şey ortaya çıkıyo, "gizli tutmayı beceremedin başarısız oldun" diyip adamı öldürüyolar; bikaç sahne sonra Dunham "diğerlerinden de haberleri oldu peşine düştüler" diyince "aferin eline sağlık" diyolar. Ne şimdi bu? ona bakarsan hikayenin tamamı saçma zaten yani bi kere multi-verse konseptini sokucaksan hikayeye sadece bir alternate universe olması saçma.. hani bi tane olup da 1900'lere kadar aynı da ondan sonrası mı farklı sadece.. son derece saçma.. e hani onu kabul edersen genel olarak çok istikrarlı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Kojiroh said: "gizli tutmayı beceremedin başarısız oldun" diyip adamı öldürüyolar; bikaç sahne sonra Dunham "diğerlerinden de haberleri oldu peşine düştüler" diyince "aferin eline sağlık" diyolar. Ne şimdi bu? gizli tutmayı beceremedin dediği, adamın kimliği. cihazlarla ilgili konuşmuyor orada. adam deşifre olup ele geçme ihtimali doğunca iptal etti işte sevgilim olivia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Komplo Teorisi Geçen gün arkadaşla konuşuyorduk. Bu kel adamlar ne ayak gibisinden, nerden geldiler nereye gidiyorlar. Ben şu teoriyi kurdum. Sonuçta madem paralel evren var, demek ki 3.,4.,...n. evrende var demektir. Bu keller bir başka paralel evrenden geliyorlar ve şu ana kadar gözüken her iki evrende de varlar. Bence başka bir paralel evren bir deney olarak bu iki (ya da diğer evrenleri) de kullanıyor. Kellerde gözetmen gibi dolanıyorlar. Hangi evren kontrol grubu onu çözemedim ama daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Olivia Ya artık kaçsın o evrenden bu olivia müthiş bilgi sızdırıyor. Herşeyi örtpas ediyor. Gerçi öbür oliva nasıl gelicek bu evrene oda meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Tamam ya tekrar izledim sahneyi de ilk izlediğimde uykusuzluktan kaçırmışım bazı noktaları sdfsfd observerlar Hatırladığım kadarıyla observerlar zamandan bağımsızdı ve lakaplarına uygun bi şekilde sadece izliyolardı olan biteni. Dolayısı ile şimdiye kadar gördüğümüz 2 paralel evrenin arasındaki savaş sonuçlandıktan sonraki medeniyetlerin olayları izlemek ve gerekirse dengeyi sağlamak için gönderdiklerini düşünüoyrum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Kojiroh said: Tamam ya tekrar izledim sahneyi de ilk izlediğimde uykusuzluktan kaçırmışım bazı noktaları sdfsfd observerlar Hatırladığım kadarıyla observerlar zamandan bağımsızdı ve lakaplarına uygun bi şekilde sadece izliyolardı olan biteni. Dolayısı ile şimdiye kadar gördüğümüz 2 paralel evrenin arasındaki savaş sonuçlandıktan sonraki medeniyetlerin olayları izlemek ve gerekirse dengeyi sağlamak için gönderdiklerini düşünüoyrum ben de. bayadır yoklar ama bir ara gelmeleri lazım özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 varlardır ya, her bölümde olmuyor muydu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://eastereggs.fringetelevision.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fox muydu Hbo muydu hatırlamıyorum da hangi kanal veriyorsa ilk sezonda observerları Nascar yayınına bile koymuş diye bişey okumuştum bir yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 we love blond olivia:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 rudyray said: we love blond olivia:) she puts out! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 İşler şimdi çok ilgiçleşecek >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 haydi bakalm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Rock said: İşler şimdi çok ilgiçleşecek >:D< (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 walternative vs peter fight! güzel bölümdü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ow yea nays giding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bu sezonun şuana kadarki en iyi bölümüydü çok karışacak işler heyecanla bekliyoruz. walterdan bir hamle bekliyorum çok durgun bu sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 her 2 alemin tek kralı broyles. http://www.horrornews.net/fringe/__characters/images/broleys.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 işte şimdi oldu bu sezon dedim bölüm sonunda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Adamım Broyles.En delikanlısı o yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sonunda ya skliyodum fringe izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben anlatayım dizinin gerisini walter'la peter bi baskın daha yapacaklar öbür tarafa ve bu sefer çok büyük bir yıkıma neden olacaklar. böylece iki taraf arasında savaş açıktan başlayacak. bizim taraf tam dayak yemek üzereyken peter şu gizemli silahı kullanmayı başaracak ve sulh edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar