Cystein Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 meh 03.01 fena deildi sonunu beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 çok sardırdılar yahu güzeldi özlemişim oliviayı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Bana çok bayık geldi yani bariz sekilde oliv kekliyor onları cıkacak sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 o zaten bariz belli. daha önce tanık oldu bu yapılan operasyona walter üzerinde. neyin ne olduğunun farkında kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sevdim bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ben de ayrıca taksici faktörü üzerine de oynayacaklar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 çok güzeldi yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 taxici boş oyuncu değil zaten. the wire'da falan başrollerden biriydi... o adamı tek bölümlük aldıklarını sanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Daha ilk sezonun 15. bölümündeyim de niye bu kadar yavaş ilerliyo ya. Son bikaç bölümdür biraz daha hızlı gerçi de, genel olarak o kadar yavaş ki gerildim. İyi dizi ama tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 taksiciden birşeyler olcagı belli ztn bölüm güzeldi ya.en azından bu sezon ana konu üzerinden gidiceği için daha iyi olur bölümler.her bölüm ayrı maceradan kurtulmuşuzdur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 2x20nin başındaki müzik nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Yes - Roundabout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bi hafta sarışın diğer hafta kızıl Olivia. Bi hafta komik, garip, masum ve çocuksu Walter diğer hafta karizmatik, ciddi Walternate. Daha ne olsun be kardeşim çok iyi. John Noble en iyi erkek oyuncu ödülü alsın gerçekten şu diziyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yardımcı olmuyo mu o. Yardımcı değilse yavaş alsın, rakipleri çook iyi :) Bugünkü bölüm çok kötüydü. Fikir iyi ama uygulama, spesifik olarak senaryo kötüydü. Ayrıca tam s1-2'nin bölümlük konu olayıydı, sonunda bu sezon ile o olaydan kurtulduk diye sevinmiştim... Yeni eleman iyi oldu. Charlie'nin dönmesi de iyi oldu. Bu sezon ana konu ağırlıklı olursa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yardımcı oyuncu oluyor evet. ya John Noble'ın ödül alamamasının nedeni rakip diziler. yoksa John Noble'ın bu performansı rakip oyunculardan daha iyi bence. Ama karşısında tek bi konuyu her bölüm takip eden 2 tane dizi olunca zor oluyor. Karakterin devamlılığı çok önemli. İstiyorum bu adamın böyle 12 bölümlük AMC veya HBO dizilerinde başrol oynamasını. Muazzam ya oyunculuğu, ses tonu mimikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bu sezonun şimdiye kadarki en iyi bölümüydü bence.Ne biçim deneyler yapıyolar insanlara yaw :P 'Gerçek sadece bir algı meselesidir' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Çok çok başarılı bir bölümdü. Başında izlemesemmi artık Fringe diyodum, sonunda moralim yerine geldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 miras waltera neyin miras kaldığı çok belliydi yanlız xD bakalım neleri değiştircek bu yeni gelişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yeni bölümun adı çok güzel yalnız Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bidahaki bölüm 11 kasımdaymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bence çok güzeldi bu bölüm(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 1 ay ar vermişler ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çok güzel bölümdü fakat newton reyis öldü lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 NE ARASI YA BÖYLE BÖLÜMDEN SONRA ARA MI VERİLİR OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar