arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Final bombaydı be. Süper bitti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 beğenmedim finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 final efsane hiç mırn kırın etmeyin olivia :( oliva önce alternatif evreni yıkar sonrası malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 güzel değildi final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 j.j abrams bu sene gg ya lostuda fringe ı da batırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 fringe for fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 final gibi finaldi daha ne yapsın adamlar. final livin gitmesine üzüldüm. liv o evrende bi şekil yaparda livsiz bishoplar ne yapar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 SPectre88 said: final gibi finaldi daha ne yapsın adamlar. final livin gitmesine üzüldüm. liv o evrende bi şekil yaparda livsiz bishoplar ne yapar bilemiyorum. Merak etme, cok uzun sure oteki evrende kalacagini sanmiyorum. Olivia davranislari ile oteki evrenden oldugunu bariz bicimde ele veriyor, Peter ile Walter durumu bir bolumde farketmezlerse ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 final aabi ben beklemiyodum hiç olivia'nın alternatif evrende kaldığını. demek ki siz ultra dikkatli izliyosunuz diziyi. 3.sezonu filler bölümlerle doldurup mal mal olayları inceleyeceklerini sanmıyorum, daha çok olivia'nın geri gelmeye çalışması ele alınıcak gibi. yani bence olivia kalıcak orda bi 10 bölüm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 william belli oynayan adam mr. spock'mış ya diyorum lan bu herif tanıdık geliyo bir yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Alcadras said: final aabi ben beklemiyodum hiç olivia'nın alternatif evrende kaldığını. demek ki siz ultra dikkatli izliyosunuz diziyi. 3.sezonu filler bölümlerle doldurup mal mal olayları inceleyeceklerini sanmıyorum, daha çok olivia'nın geri gelmeye çalışması ele alınıcak gibi. yani bence olivia kalıcak orda bi 10 bölüm falan. o son sahnedeki patlama olduğu an belliydi bu olay be :D aksiyon ve heycan getirmeden durmaz jj. o değilde peter gördüğü an anlar bence olivia'nın gerçek olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gayet şahane bi finaldi ya, daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 BiTcH_oFBaT said: Alcadras said: final aabi ben beklemiyodum hiç olivia'nın alternatif evrende kaldığını. demek ki siz ultra dikkatli izliyosunuz diziyi. 3.sezonu filler bölümlerle doldurup mal mal olayları inceleyeceklerini sanmıyorum, daha çok olivia'nın geri gelmeye çalışması ele alınıcak gibi. yani bence olivia kalıcak orda bi 10 bölüm falan. o son sahnedeki patlama olduğu an belliydi bu olay be :D aksiyon ve heycan getirmeden durmaz jj. o değilde peter gördüğü an anlar bence olivia'nın gerçek olmadığını aga el ele geldiler zaten öbür taraftan. görmek derüken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 aç kapa aç kapa yalama oldu evrenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ne kadar ara olucak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Tahminen eylüle kadar. Edit: imdb'ye göre 11. bölül 2011'e denk geliyor. Hiç ara vermeden gösterirlerse ekimde başlayacak demektir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Super yetersiz bir finaldi bence. Olaylar cok barizdi. O son saskinlik anini yaratamadilar bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Bu tür sahnelere çok alıştık o yüzden yetersiz geliyor. İkiz tiplerin olduğu bu tür dizilerde bu tür değişim sahnelerinin yaşanmaması çok nadirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Cystein said: BiTcH_oFBaT said: Alcadras said: final aabi ben beklemiyodum hiç olivia'nın alternatif evrende kaldığını. demek ki siz ultra dikkatli izliyosunuz diziyi. 3.sezonu filler bölümlerle doldurup mal mal olayları inceleyeceklerini sanmıyorum, daha çok olivia'nın geri gelmeye çalışması ele alınıcak gibi. yani bence olivia kalıcak orda bi 10 bölüm falan. o son sahnedeki patlama olduğu an belliydi bu olay be :D aksiyon ve heycan getirmeden durmaz jj. o değilde peter gördüğü an anlar bence olivia'nın gerçek olmadığını aga el ele geldiler zaten öbür taraftan. görmek derüken? o bi an olup biten andı, hareketlerinden anlar diyorum zaten. el ele gelseler ne olur. öpse anlar bide :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Peter ile öpüştüler en son ama bunu diger olivia bilmiyor yani bence peter farkeder kısa surede ama bunu ona hissettirmeden o daktilocu adama ulaşmaya calısırlar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 spo abi o daktilonun olayı da çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 2. sezonda bitmek üzere.birşey sorucam ama bölümler mi karıştı acaba 2. sezon 11. bölüm charlie oliva ile konusuyor falan 1-2 yere gidiyor.hayal mi yoksa bölümler mi karıştı.en sevdiğim adamdı dizideki fakat bi karışıklı var herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok önceki sezondan alakasız bi filler o. herkes bölümler karıştı sanıyor ama alakası yok. devam et seyretmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Francis - Bazı yerler donuyor göremiyorum bir bakın burda ne oldu? Francisi şekil değiştiren kazana attı. Ajan ağladı filan hatta öldü diye mezarınıda gösterdiler. Şimdi 11. bölümde hiç bişey olmamış gibi Francis çıktı ortaya rapor filan veriyor hatta eskisi gibi ne oluyor nasıl geri geldi bu adam ne ara döndü nasıl döndü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 cevap Vingthor said: yok önceki sezondan alakasız bi filler o. herkes bölümler karıştı sanıyor ama alakası yok. devam et seyretmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar