DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu walternate ismi nerden geliyor yine kaçırdığım bişey mi olmuş dizide yoksa siz mi taktınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Alternate evrendeki waltera kıasaca walternate diyoruz cok samimi oldugumuzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Absolut said: Alternate evrendeki waltera kıasaca walternate diyoruz cok samimi oldugumuzdan. hah işte bu sebebi merak ediyodum, yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ahahah abso :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 müzikal yaptılar mı? yapmadılarsa bi bölüm müzikal olacakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 i am sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: Absolut said: Alternate evrendeki waltera kıasaca walternate diyoruz cok samimi oldugumuzdan. hah işte bu sebebi merak ediyodum, yaşasın. bizim walter takıyo o ismi geçmişi anlattığı bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bu bölüm bu diziye gitmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bi ara verdiler unuttum gitti ya. çok büyük kayıplar bunlar. sonra neden rating alınmıyo neden iptal oluyo diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 keşke 1 hafta ara verselerdide böyle bir bölüm hiç olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tek degilmisim, kotu bolum nasil hazirlanir ve sunulurun cok guzel bir aciklamasi olmus. ara vermeleri daha dogru bir secim olabilirmis, fena baydim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 filler koymuslar araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 aynı bölümü mü izledik edit:bugunkü bölümmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yeni başladım bölümü izlemeye de dayanamadım yazayım dedim olivia oha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 olivia'nın taşıdğı potansiyeli hep taktir etmişimdir zaten. liseli oğlan gibi giyinmediği zamanlar bu potansiyel su yüzüne çıkıyormuş. o değil de, bi adı var mı bu abd dizilerinde 40'ların dedektif hikayelerini anlatmalarının. x-files, star trek vs bi kaç dizide daha vardı bu olay. şikayetçi değilim, hem dedektifleri hem 40'ların amerikasını severim.nedir bu fenomenin adı ve arkasındaki hikaye= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eğlencelik bir bölüm olmuş ayrıca o kıyafetler hmmmmmmmmmmmmm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 iyi bölümdü bariz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 2x20yi hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Agir spoiler, final bolumun sahne arkasi goruntuleri http://www.youtube.com/watch?v=0inZvYt3pj4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 knoxville said: 2x20yi hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Çok değişik ve eylenceli. İşte bu ya hep aynı yemeği yersen sıkılırsın, accık da başka bişiler gördük. Gözümüz gönlümüz açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben 5 dakikada izledim bolumu ileri gece gece o yuzden eglenceliydi ewet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bölüm yapmak için bölüm yapılmasın. sıkıldım. belkide beklentiler dahilinde olmayan bir şeydi. 2X20 nin tek artısı kıyafetlerdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 müzikte iyiydi. arabalarda. herşey iyiydi bence. saçma sapan ana konuyla alakasız bölümlerden kat kat iyiydi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 adamın güzel kafasını izledik resmen. gerçi ben %30una geldiğimde bu ne lan diyip sona atladım... izlemedim. nası bi bölüm bu ya rezalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar