Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barbu kutle korunumu geregi ikiz kuleler gitti ama diger taraftada pentagon ve beyaz saray gitmis, mantiken esit sayida insan olmustur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 walterin karısına ne oldu onu bir söyleyin. :) alternatif evrende değil, şimdiki evrende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 gostermediler onu sanırım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Muhtemelen bi deneyde falan öldü yani bugüne kadar ilk kez son bölümde kadından bahsedildi ciddi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya ben annesi terketti gitti diye bahsettiler bir yerde diye biliyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ya walter'ın eski evlerine gelip bisey aradıgı bolum vardı. sanki onda anne ile ilgili bisiler geciyodu ama tam hatırlayamadım. anne dedigim peter'ın annesi iste. walter'ın hanımı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 doğru peterın annesi walter içeriye alındığında birşeylere daha fazla katlanamayıp terk ediyor. ilk bölümlerde peter walter, peter olivia diyaloglarında ufak ufak bahsediliyor bu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 peter'ın annesi daşmış ya. http://cine-serie-tv.portail.free.fr/series-tv/11-12-2009/fringe-devoile-la-mere-de-peter/fringe-devoile-la-mere-de-peter1.jpg 49 yaşında birde yuh. harbiden fringe diye bizi yiyorlar. zamanda yolculuk varmış. türk kadınları gitsin irlandalı kadınlar gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aksanı da çok güzeldi kadının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu haftaki bölümün adıda çok iyi yahu "Olivia. In The Lab. With The Revolver." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 12 Nisan pazartesi 23.30'da TNT'de başlıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mokoko said: bu haftaki bölümün adıda çok iyi yahu "Olivia. In The Lab. With The Revolver." 10dk sonra başlıyorum izlemeye, heyecan var doğal olarak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mnh pek hoş bi bölüm deildi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bölümün ismiyle bölüm arasında bi bağlantı kuramadım açıkcası.Şimdi jacksonville deki elemanları toparlamaya başlıcaklar yavaş yavaş asıl olaya gircek sanırım.Kel adamı da ne zamandır görmüyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kötü bölümdü ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 2x17 sıradan bir ara bölümdü. son dakikalarda nina ile broyles'in konuşması ilginçti, onun dışında bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 filler bölümlerden iyiydi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 RÖAARRRR HARİKA BÖLÜMDÜ! üfss çok beğendim ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sonu cok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ohannes süper bir bölümdü gerçekten. soru sondaki lale olayını kaçırdım ben, neydi muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Alcadras said: ohannes süper bir bölümdü gerçekten. soru sondaki lale olayını kaçırdım ben, neydi muhabbeti walter affedilmem için bi işaret bekliyorum beyaz bi lalenin açması gibi dedi adamda bu mevsimde beyaz laleler açmaz demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Peter hastaydı doğduğundan beri.Hastalığının çaresi yoktu.Walter'da onu iyileştirmeye çalışıyodu.Bu dünyadaki Peter öldü.Sonra başka evrendeki Walter ilacı buluyo fakat bulduğunu farketmiyo "Gözcüyle" konuştuğu için.Bizim Walter da bunu görüp ilaç yapıp öbür Peter'ı bu dünyaya getiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mike said: hacı peter neden öldü yaaa LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mike said: hacı peter neden öldü yaaa şu yaptığın yasalara aykırı dostum. niye yaptın yaa böyle bişey:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ulan yuh ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar