Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya walter'ın eski evlerine gelip bisey aradıgı bolum vardı. sanki onda anne ile ilgili bisiler geciyodu ama tam hatırlayamadım.

anne dedigim peter'ın annesi iste. walter'ın hanımı oluyor.
Mesaj tarihi:
doğru peterın annesi walter içeriye alındığında birşeylere daha fazla katlanamayıp terk ediyor. ilk bölümlerde peter walter, peter olivia diyaloglarında ufak ufak bahsediliyor bu konudan.
Mesaj tarihi:
peter'ın annesi daşmış ya.

http://cine-serie-tv.portail.free.fr/series-tv/11-12-2009/fringe-devoile-la-mere-de-peter/fringe-devoile-la-mere-de-peter1.jpg

49 yaşında birde yuh. harbiden fringe diye bizi yiyorlar. zamanda yolculuk varmış.

türk kadınları gitsin irlandalı kadınlar gelsin
Mesaj tarihi:
mokoko said:

bu haftaki bölümün adıda çok iyi yahu

"Olivia. In The Lab. With The Revolver."

10dk sonra başlıyorum izlemeye, heyecan var doğal olarak sdf.
Mesaj tarihi:

Bölümün ismiyle bölüm arasında bi bağlantı kuramadım açıkcası.Şimdi jacksonville deki elemanları toparlamaya başlıcaklar yavaş yavaş asıl olaya gircek sanırım.Kel adamı da ne zamandır görmüyoruz zaten.

Mesaj tarihi:
Alcadras said:

ohannes süper bir bölümdü gerçekten.

soru

sondaki lale olayını kaçırdım ben, neydi muhabbeti

walter affedilmem için bi işaret bekliyorum beyaz bi lalenin açması gibi dedi

adamda bu mevsimde beyaz laleler açmaz demişti

Mesaj tarihi:

Peter hastaydı doğduğundan beri.Hastalığının çaresi yoktu.Walter'da onu iyileştirmeye çalışıyodu.Bu dünyadaki Peter öldü.Sonra başka evrendeki Walter ilacı buluyo fakat bulduğunu farketmiyo "Gözcüyle" konuştuğu için.Bizim Walter da bunu görüp ilaç yapıp öbür Peter'ı bu dünyaya getiriyo.

• Yeni Oluştur...