Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Czentovic said:

izlemedim daha gormesem burayi haberim olmucak basladigini =) ama spolara dayanamadim baktim charlie niye gitmis yahu :/

Kendin bakınca spoilerlara gerek aklmadığını mı düşündün yani, bu nasıl bir bencillik, umursamazlık ya? İzlemeden girmiyorum allahtan elbet böyle dengesizler çıkar arada diye de, okuyanlara yazık günah değil mi?
Mesaj tarihi:
diziyi acaip seviyorum, 2. sezonda guzel basladı.

bende allahtan izlemistim yoksa vizyon degil direk paticikten banlardım.

SPOILER KULLANMAYA DIKKAT EDIN!
Mesaj tarihi:
konunun, çekimlerin, aktörlerin vs daha kalite oldugu bi x-files düşün

benim şu an bir numaralı dizim, walter yönetir, süper bi karakter

walter said:

I want to see her face when she eats my pudding

:)
Mesaj tarihi:
Ulan tam bütün sezon beklediğim görüşmeyi izleyeceğiz derken 3. sınıf filmlere rahmet okurcasıns "hatırlamıyorum, hafıza kaybı bık bık..."

LA DE GET!
Mesaj tarihi:
Apis said:

Bu arada en tuttuğum adamda öldü ya...

Sanırım karısı ile çocuk yapmayı fln planlıyorlardı. Üzüldüm herife.

İlginç sorular doğurdun kafamda :D

Çocuk yapmak bi adamı diziden nasıl alıkoyuyor?

Mesaj tarihi:
Korax said:

Baslasammi acaba izlemeye,varmi bi lost havasi? Baslarim öyleyse bilgi verin :p aydinlatin beni

izle bence, lost havası lost kadar yok. ama kaliteli bence. ayrıca başlayınca ilk bir kaç bölümde sıkılıp bırakma, ilk sezonu bitir derim en azından. diğer türlü; başlarda ne bu böyle, hep aynı şeyler, alakasız falan diyebilirsin.
Mesaj tarihi:
gayet iyi başladı 2. sezon

mantık hatası

yeni bayan ajan 2 kere arkasından vurdu hemşireyi ölmedi, sonra charlie nin 2 kuşunuyla öldüğüne hemen inanıp, charlie nin o adam olabileceğini sorgulamaması çok saçma geldi bana

Mesaj tarihi:

İnanmak falan filan meselesini geçtim de, Commandos gibi hemşirenin cesedini yanında mı getirmiş bu shapeshifter, nasıl hemşirenin cesedi kaldı yerde Charlie yerine?

Mesaj tarihi:

e onlara bakarsanız o kadar güçlü tip "çıt" diye kırardı bizim kızın boynunu. öyle serumla boğmaya kalkıp bi saat kasacağına. diğerleri yetişsin diye işte...

Mesaj tarihi:

3. bölümü izledim de... gene kafam allak bullak oldu LOST'ta da yaşamıştım bunu bişeyler yerine oturmuş gibi olup bi sahnede, bikaç saniyede en başa dönmek.. gerçi yine bişeyler oturmuş gibi oldu tabi ama eskisinden farklı olarak

• Yeni Oluştur...