Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 izlemedim daha gormesem burayi haberim olmucak basladigini =) ama spolara dayanamadim baktim charlie niye gitmis yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 edik: naptım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Czentovic said: izlemedim daha gormesem burayi haberim olmucak basladigini =) ama spolara dayanamadim baktim charlie niye gitmis yahu :/ spolara baktın da niye orda yazanı çöt diye buraya yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Czentovic said: izlemedim daha gormesem burayi haberim olmucak basladigini =) ama spolara dayanamadim baktim charlie niye gitmis yahu :/ Kendin bakınca spoilerlara gerek aklmadığını mı düşündün yani, bu nasıl bir bencillik, umursamazlık ya? İzlemeden girmiyorum allahtan elbet böyle dengesizler çıkar arada diye de, okuyanlara yazık günah değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Czentovic said: izlemedim daha gormesem burayi haberim olmucak basladigini =) ama spolara dayanamadim baktim charlie niye gitmis yahu :/ dayaklıksın hee tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 lololololol evet, bişey izlenmeden kesinlikle pati de başlığına girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 fenris said: lololololol evet, bişey izlenmeden kesinlikle pati de başlığına girilmez. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 adama yüklenmeyin ya charlienin gitceği bilinen bişeydi zati haberler çıktı charlieyi oynayan eleman kovuldu falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ben bilmiyodum. izlemeden girsem çok pis spoiler olurdu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Jahrein said: Czentovic said: izlemedim daha gormesem burayi haberim olmucak basladigini =) ama spolara dayanamadim baktim charlie niye gitmis yahu :/hayvan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 diziyi acaip seviyorum, 2. sezonda guzel basladı. bende allahtan izlemistim yoksa vizyon degil direk paticikten banlardım. SPOILER KULLANMAYA DIKKAT EDIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yalnız quote'ları da editleyebilirsen güzel olacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Baslasammi acaba izlemeye,varmi bi lost havasi? Baslarim öyleyse bilgi verin :p aydinlatin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 konunun, çekimlerin, aktörlerin vs daha kalite oldugu bi x-files düşün benim şu an bir numaralı dizim, walter yönetir, süper bi karakter walter said: I want to see her face when she eats my pudding :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ulan tam bütün sezon beklediğim görüşmeyi izleyeceğiz derken 3. sınıf filmlere rahmet okurcasıns "hatırlamıyorum, hafıza kaybı bık bık..." LA DE GET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bu arada en tuttuğum adamda öldü ya... Sanırım karısı ile çocuk yapmayı fln planlıyorlardı. Üzüldüm herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Apis said: Bu arada en tuttuğum adamda öldü ya... Sanırım karısı ile çocuk yapmayı fln planlıyorlardı. Üzüldüm herife. İlginç sorular doğurdun kafamda :D Çocuk yapmak bi adamı diziden nasıl alıkoyuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Korax said: Baslasammi acaba izlemeye,varmi bi lost havasi? Baslarim öyleyse bilgi verin :p aydinlatin beni izle bence, lost havası lost kadar yok. ama kaliteli bence. ayrıca başlayınca ilk bir kaç bölümde sıkılıp bırakma, ilk sezonu bitir derim en azından. diğer türlü; başlarda ne bu böyle, hep aynı şeyler, alakasız falan diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 iyi basladi bence sezon 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 gayet iyi başladı 2. sezon mantık hatası yeni bayan ajan 2 kere arkasından vurdu hemşireyi ölmedi, sonra charlie nin 2 kuşunuyla öldüğüne hemen inanıp, charlie nin o adam olabileceğini sorgulamaması çok saçma geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 İnanmak falan filan meselesini geçtim de, Commandos gibi hemşirenin cesedini yanında mı getirmiş bu shapeshifter, nasıl hemşirenin cesedi kaldı yerde Charlie yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 e onlara bakarsanız o kadar güçlü tip "çıt" diye kırardı bizim kızın boynunu. öyle serumla boğmaya kalkıp bi saat kasacağına. diğerleri yetişsin diye işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 güzel bölümdü 2. bölüm spo super ears :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 3. bölümü izledim de... gene kafam allak bullak oldu LOST'ta da yaşamıştım bunu bişeyler yerine oturmuş gibi olup bi sahnede, bikaç saniyede en başa dönmek.. gerçi yine bişeyler oturmuş gibi oldu tabi ama eskisinden farklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bu haftaki bölüm tamamen ana hikaye. 2x04 (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar