Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aoc gear

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Eaglewingg said:
PVP de de kullanışlı olması lazım aslında. Neden kullanışsız pvp de? Ekmek sen kullanıyomusun pvp de macroları? Bi dezavantajı varmı?

Pvp de zor biraz. Fazla dinamik olduğu için genelde comboları önceden başlatıp adam tam dibimdeyken yapıyorum ben. O yüzden statik delay olayı kullanışsız biraz.

Warhammerda macrolar işe yarar mı bilemem ama ekranda gereksiz yer kaplayan rp, inf gibi bilgileri lcd ekrana aktarabilirsek rahat olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Sırf AoC i comboları için 140YTLye değermi ondan emin değilim yani diğer oyunlarda ne gibi avantajları var? MEsela WoW ne gibi işe yarıyabilir? Veya gelecek olan Warhammerda?

g15 klavye her oyunda her programda işine yarar. anlamadığım neden offical siteden detaylara bakmadığınız yani her oyun her program için farklı olaylar yok. mantık çok basit. klavyenin üstünde tuş kombinasyonlarını kayıt etme ozelliği var. ona basıyorsun sonra hangi tuşları sırayla kullanmak istiyorsun onlara basıyorsun ve save ediyorsun. hesap makinalarındaki MR tuşunun ve çalışma mantığının aynısı. ayrıca dışardan profile da koyabiliyorsun vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Sırf AoC i comboları için 140YTLye değermi ondan emin değilim yani diğer oyunlarda ne gibi avantajları var? MEsela WoW ne gibi işe yarıyabilir? Veya gelecek olan Warhammerda?

wow'da 3 yada 4 sayfa aciyor(ekran olarak, aralarinda tusla gecis yapabiliyorsun.)
birinde ekran Pm'lerinizi gösteriyor,
digerinde BG yapiyorsaniz o anki kill siralamasini gösteriyor,
ilk sayfa bag durumunuzdan ap nize kadar olan bilgileri veriyor.
Baska varsa hatirlayamadim epey zaman oldu wow oynamayali.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bir tuşa komboyu atadık diyelim. Ama otomatik olmasını istemiyorum, yani kombo 4 adımda yapılıyorsa aynı tuşa 4 kere basıp komboyu yapabilme şansım var mı? Pvp'de millet sürekli hareket ediyor. Otomatik yapılırsa peşinden koşana kadar komboyu kaçırma riskimiz artıyor. Ama tek tuşa kombonun bütün adımlarını atasak adamı kovalarken, tek tek aynı tuşa basarak komboyu yapmak daha mantıklı geliyor. Eğer bunu ayarlıyabiliyorsak çok güzel bir şey. Tabi bir klavyeye 140ytl vermekte pek akıl karı gelmiyor.(bence)Daha ucuz alternatifleri var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:
Peki bir tuşa komboyu atadık diyelim. Ama otomatik olmasını istemiyorum, yani kombo 4 adımda yapılıyorsa aynı tuşa 4 kere basıp komboyu yapabilme şansım var mı? Pvp'de millet sürekli hareket ediyor. Otomatik yapılırsa peşinden koşana kadar komboyu kaçırma riskimiz artıyor. Ama tek tuşa kombonun bütün adımlarını atasak adamı kovalarken, tek tek aynı tuşa basarak komboyu yapmak daha mantıklı geliyor. Eğer bunu ayarlıyabiliyorsak çok güzel bir şey. Tabi bir klavyeye 140ytl vermekte pek akıl karı gelmiyor.(bence)Daha ucuz alternatifleri var mı?

Bu dedigin tam olarak yapılamıyor ama buna yakın bir çözüm olarak şöyle yapabilirsin comboyu record edersin ama son vurusu eklemessin macrona macroya basınca son vurusa kadar yapar kendisi sen zamanlamanı ayarlayıp son vurusu yaparsın yani her combo icin 2 tusa basmıs olucan sadece :)
Sosyal ağlarda paylaş

yeni geldim tatilden, bildiklerimi paylaşayım..
yeni g15 almak istiyenler ne yazık ki v1.0 bulamazlar(zor yani) artık v2 satılıyor.. yeni versiyonda klavye ışığı turuncu ve programlanabilir tuş 6ya düşürülmüş(v1'e çok yer kalpıyor diyorlardı o yüzden).. kötü olmuş, ben hiç beğenmedim v1 rulz diyorum..
klavyenin ayarlarından delay aktif hale getirilirse isterseniz programdan isterseniz oyun içersinde klavye üzerindeki MR tuşu ile kayıt yaptırıyorsunuz G tuşlarına.. 18 adet G tuşu var ve 3 adet m tuşu var(m1 m2 m3)... bu demek oluyor ki 3*18=54 adet programlanabilir extra tuşa sahipsiniz.. lcd ekranınınızda stamina health ve mana sürekli gösterilir(yeni appletler falan çıksada daha işe yarar kullanabilsek).. hayvani kayıtlar yapabilirsiniz.. isterseniz delay kapatıp yazdığınız şiiri kaydetip guild arkadaşlarınıza zor anlar yaşatırsınız tek tuşla yada isterseniz komboları delay aktiften kaydedersiniz ama bence pvpde yararlı deil kombolar için.. neden? çünkü pvp standart gidişhatlı bir şey deil.. yani bazen kombonun son kademesinde bekletip koşara adamı yakalamanız sonra bitirmeniz gerekebiliryor en basit örnek ile.. pvede kullanabilirsiniz tabi ama pvpde kontrolunuz azalmış olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Comboyu MR ile kaydedip daha sonra alt table oyundan cık ve g15in programıını açıp orda edit ile combo kısmında delay secenegini işaretliyip kendin sanki oyundaymış gibi yap. Yani atıyorum 5 tusuna bi combon varsa ve sonrabasman gereken tuşlar 3 ve 2 ise. 5e bas hemen 3e bas sonra oyundaymış gibi biraz bekleyip 2 tusuna bas. bu yolla senin basma hızındaki delaylere gore kaydediyor. Ama oyuniçinde combo ksydedersen delaysiz yapıyor. Ayrıca ard arda 2-3 combo kaydedersen 2 kombo arası biraz beklemeyi unutma cunku combonun finish hareketini yaprken diger combo baslarsa sasırabiliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
Ne komik klavye heryerde varken lazım değildi, şimdi lazım olduğunda bulamıyorum =D vatan'da istanbulda kalmamış bursa, antalyada tanıdığınız var ise oradan alabilirsiniz felan dediler telefonda =P

Hocam hep öyle olmaz mı zaten:) Mesela taksi aradığın zaman bir tane bulamazsın ama işin olmadığı zaman, seni korna ile bile taciz edip zorla arabaya almaya çalışırlar:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...