Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ben alıcam o zaman ya gayet kullanışlı bişeymiş. Vatan da olması lazım Ankaradaki 140 ytl mi ne normal mi fiyatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 PVP de de kullanışlı olması lazım aslında. Neden kullanışsız pvp de? Ekmek sen kullanıyomusun pvp de macroları? Bi dezavantajı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sırf AoC i comboları için 140YTLye değermi ondan emin değilim yani diğer oyunlarda ne gibi avantajları var? MEsela WoW ne gibi işe yarıyabilir? Veya gelecek olan Warhammerda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Eaglewingg said: PVP de de kullanışlı olması lazım aslında. Neden kullanışsız pvp de? Ekmek sen kullanıyomusun pvp de macroları? Bi dezavantajı varmı? Pvp de zor biraz. Fazla dinamik olduğu için genelde comboları önceden başlatıp adam tam dibimdeyken yapıyorum ben. O yüzden statik delay olayı kullanışsız biraz. Warhammerda macrolar işe yarar mı bilemem ama ekranda gereksiz yer kaplayan rp, inf gibi bilgileri lcd ekrana aktarabilirsek rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Absolut said: Sırf AoC i comboları için 140YTLye değermi ondan emin değilim yani diğer oyunlarda ne gibi avantajları var? MEsela WoW ne gibi işe yarıyabilir? Veya gelecek olan Warhammerda? g15 klavye her oyunda her programda işine yarar. anlamadığım neden offical siteden detaylara bakmadığınız yani her oyun her program için farklı olaylar yok. mantık çok basit. klavyenin üstünde tuş kombinasyonlarını kayıt etme ozelliği var. ona basıyorsun sonra hangi tuşları sırayla kullanmak istiyorsun onlara basıyorsun ve save ediyorsun. hesap makinalarındaki MR tuşunun ve çalışma mantığının aynısı. ayrıca dışardan profile da koyabiliyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Absolut said: Sırf AoC i comboları için 140YTLye değermi ondan emin değilim yani diğer oyunlarda ne gibi avantajları var? MEsela WoW ne gibi işe yarıyabilir? Veya gelecek olan Warhammerda? wow'da 3 yada 4 sayfa aciyor(ekran olarak, aralarinda tusla gecis yapabiliyorsun.) birinde ekran Pm'lerinizi gösteriyor, digerinde BG yapiyorsaniz o anki kill siralamasini gösteriyor, ilk sayfa bag durumunuzdan ap nize kadar olan bilgileri veriyor. Baska varsa hatirlayamadim epey zaman oldu wow oynamayali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Peki bir tuşa komboyu atadık diyelim. Ama otomatik olmasını istemiyorum, yani kombo 4 adımda yapılıyorsa aynı tuşa 4 kere basıp komboyu yapabilme şansım var mı? Pvp'de millet sürekli hareket ediyor. Otomatik yapılırsa peşinden koşana kadar komboyu kaçırma riskimiz artıyor. Ama tek tuşa kombonun bütün adımlarını atasak adamı kovalarken, tek tek aynı tuşa basarak komboyu yapmak daha mantıklı geliyor. Eğer bunu ayarlıyabiliyorsak çok güzel bir şey. Tabi bir klavyeye 140ytl vermekte pek akıl karı gelmiyor.(bence)Daha ucuz alternatifleri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ondan tam emin degilim ama firsat bulunca denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 gleoddyn said: Peki bir tuşa komboyu atadık diyelim. Ama otomatik olmasını istemiyorum, yani kombo 4 adımda yapılıyorsa aynı tuşa 4 kere basıp komboyu yapabilme şansım var mı? Pvp'de millet sürekli hareket ediyor. Otomatik yapılırsa peşinden koşana kadar komboyu kaçırma riskimiz artıyor. Ama tek tuşa kombonun bütün adımlarını atasak adamı kovalarken, tek tek aynı tuşa basarak komboyu yapmak daha mantıklı geliyor. Eğer bunu ayarlıyabiliyorsak çok güzel bir şey. Tabi bir klavyeye 140ytl vermekte pek akıl karı gelmiyor.(bence)Daha ucuz alternatifleri var mı? Bu dedigin tam olarak yapılamıyor ama buna yakın bir çözüm olarak şöyle yapabilirsin comboyu record edersin ama son vurusu eklemessin macrona macroya basınca son vurusa kadar yapar kendisi sen zamanlamanı ayarlayıp son vurusu yaparsın yani her combo icin 2 tusa basmıs olucan sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yeni geldim tatilden, bildiklerimi paylaşayım.. yeni g15 almak istiyenler ne yazık ki v1.0 bulamazlar(zor yani) artık v2 satılıyor.. yeni versiyonda klavye ışığı turuncu ve programlanabilir tuş 6ya düşürülmüş(v1'e çok yer kalpıyor diyorlardı o yüzden).. kötü olmuş, ben hiç beğenmedim v1 rulz diyorum.. klavyenin ayarlarından delay aktif hale getirilirse isterseniz programdan isterseniz oyun içersinde klavye üzerindeki MR tuşu ile kayıt yaptırıyorsunuz G tuşlarına.. 18 adet G tuşu var ve 3 adet m tuşu var(m1 m2 m3)... bu demek oluyor ki 3*18=54 adet programlanabilir extra tuşa sahipsiniz.. lcd ekranınınızda stamina health ve mana sürekli gösterilir(yeni appletler falan çıksada daha işe yarar kullanabilsek).. hayvani kayıtlar yapabilirsiniz.. isterseniz delay kapatıp yazdığınız şiiri kaydetip guild arkadaşlarınıza zor anlar yaşatırsınız tek tuşla yada isterseniz komboları delay aktiften kaydedersiniz ama bence pvpde yararlı deil kombolar için.. neden? çünkü pvp standart gidişhatlı bir şey deil.. yani bazen kombonun son kademesinde bekletip koşara adamı yakalamanız sonra bitirmeniz gerekebiliryor en basit örnek ile.. pvede kullanabilirsiniz tabi ama pvpde kontrolunuz azalmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 buradada g15 forumu takip edebilir işinize yarayan programları indirebilir, macrolar bulabilirsiniz.. mesela ben winamp ile ilgili bir program bulmuştum baslara göre klavye ışıkları ritim falan tutuyordu.. lcd ekranda da msn görüşmelerimden tut her türlü bilgiyi görebiliyordum.. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bu meret halen çoğu sitede mevcut değil, getirtemediler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 mavi ışıklı v1 g15 imde hala delay olayını çözemedim comboları tamamlamıyor deli olacam nedenini bilen varmı? mr tuşuyla kayıt ediyorum ama kaydedtiğim komboyu yarıda bırakıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Comboyu MR ile kaydedip daha sonra alt table oyundan cık ve g15in programıını açıp orda edit ile combo kısmında delay secenegini işaretliyip kendin sanki oyundaymış gibi yap. Yani atıyorum 5 tusuna bi combon varsa ve sonrabasman gereken tuşlar 3 ve 2 ise. 5e bas hemen 3e bas sonra oyundaymış gibi biraz bekleyip 2 tusuna bas. bu yolla senin basma hızındaki delaylere gore kaydediyor. Ama oyuniçinde combo ksydedersen delaysiz yapıyor. Ayrıca ard arda 2-3 combo kaydedersen 2 kombo arası biraz beklemeyi unutma cunku combonun finish hareketini yaprken diger combo baslarsa sasırabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sen nereden aldın abso =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Vatandan aldım. Sonuncuyu kaptım :) hatta teşhirdekini demek daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kalmamış hiçbir yerde ya ne biçim iş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Satiim ben sana, 3 ay evvel üstüne gazoz döktüm kurumuştur belki çalışıodur hehe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Gazozun markasına göre değişir gibi bir absürd laf edeyim bare (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ventrilo da kim konusuyor görebiliorsunuz bunuda ekleyelim g15 detaylarına :p parayta değermi? değer pahalımı? pahalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ne komik klavye heryerde varken lazım değildi, şimdi lazım olduğunda bulamıyorum =D vatan'da istanbulda kalmamış bursa, antalyada tanıdığınız var ise oradan alabilirsiniz felan dediler telefonda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Darksun said: Ne komik klavye heryerde varken lazım değildi, şimdi lazım olduğunda bulamıyorum =D vatan'da istanbulda kalmamış bursa, antalyada tanıdığınız var ise oradan alabilirsiniz felan dediler telefonda =P Hocam hep öyle olmaz mı zaten:) Mesela taksi aradığın zaman bir tane bulamazsın ama işin olmadığı zaman, seni korna ile bile taciz edip zorla arabaya almaya çalışırlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kural gereği aradığında bulunmaması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Absolut said: Kural gereği aradığında bulunmaması normal :) http://www.murphys-laws.com/ :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ahanda burda var hemde v1.. Fahiş fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar