nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 1.bolum ilk geometri sorusunun cevabı 30 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sınavdan 1 gun once garbıcta fazla takılırsanız anca havayı alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 napsınlar abi ders mi çalışsınlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hiçbişey bilmeden össye gircek benden başka kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Çokakıllıadam said: nileppezdel said: Gerçi babayı alıcam 250 falan yapıcam . Adam 250 puana babayı alıcam diyor sdf valla tanıdığım herkes ben dahil biz de öyle diyoruz :D 273 den altı kesmiyor beni puanlar baya yükseldide bakalım bakalım :D full çekiyormuşuz birde pati olaraktan hadi hayal kurlım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 eisenheim said: hiçbişey bilmeden össye gircek benden başka kim var? ben 3.ye aynı sey asker go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 280 yapsam tmmdır denemelerde en yüksek 78-79 yaptım 2-3 kere dierleri 73 fln ama yaparım inanıorm ben kendime...veya vazgeçtim hepimiz kazığa oturucaz (kazık bir koltuk türüdür bildiiimiz kazık diiildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Peeeh gidemedim de çok gerginim lan ya yarın çok pis saçmalayıp da 230dan da düşük yaparsam. Sabancı'ya burssuz da giremezsem. Epic Fail olurum valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yarın edebiyatda orhan kemal- bereketli topraklar üzerinde çıkıcak haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Cahit Külebi-Süt çıksın. Biz bütün sınıf ezberledik onu :D O değil de coğrafyasında santrallerden sorarlarsa zıchtım, yok muzdu, zeytindi öyle sebze meyve sorarlarsa yaparım. Lütfen kolay olsun bari ed-sos'tan biraz puan gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 250 rezalet değil de, yetersiz yani. 270 280 falan eh işte 290 fena değil, 300 tamam iyi., üstüne okul puanı da gelcek işte şaka yapmıyorum, 270 ham puanla devletin ortalama üstü bilgisayar müh. lerine giremiyordunuz (veya zar zor) geçen sene. gerçi sayısalların puan-sıralama ilişkisi çok abuktu o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hayde gençlerrr sbh yazıorz buraya öle gidiorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 öss ve ösym denen iğrenç kavramların kıçına tekme vurmaya hazırlandığınız bu günde yanınızdayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sözel olmanın avantajını kullanırız bu sefer umarım yoksa 250yle zor of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hala uyanığım lanet olsun sabah kalkıp össye giricem ve gözlerim kapanmıyor. Off. Sınava girmesem hiç direk bana en tırtından 240 puan verseler razıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yatsana olm. ayrıca o tırt 240 puanı almak için bissürü kişi uğraşıyo ezme onları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sizi loser otistik şizoit içine kapanık zavallılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nileppezdel said: 250 kötü rezil hatta :( tükürüklü diye hatun öpmez 250 puan'ı sevmez ulahn baluu o suyu dökücektin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hayat bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 demet kazanıcak siz kaybediceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 gl gençler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hade ras gele gençler... siz şimdi sabah geç uyanmamak için yatıosunuzdur, uyanınca görürsünüz.. PS: sanki ben çok yaşlıyımda gençler diom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar