PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bana sarılarak uyuyun sdfjf herhangi biriyle aynı ortamda uyuyorum, adam sabah kıpkırmızı kalkıyor ben gayet ısırıksız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kolonya. Sadece kolonya sürmek kaşıntıyı yok eder. Senelerdir kullanıyorum, tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bi alet geldi geçen bana.fişe takıyosun ne sinek geliyo ne böcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 beni sokmuyorlar yaw çok ilginç. yıllardır sinek sokmaz. belki bi yaz boyunca 1 kere o da geçer uyuyunca. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 limon sürüyorum, kaşıntı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kaşıntı kimin umrunda ya? ne zaman sivriler uykumu bölse keşke konuşabilseler de anlaşsam 3-4 kere soksunlar sonra gece boyunca rahat bıraksınlar uyiim isterim. vızzzzz vızzzzz bir de sokmuyorlar 30 kere dönmeden kulağının dibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ısırıklarına değil de size direk sivrisineklere karşı bi yöntem söyleyeyim. soğanı alın ortadan 2 ye ayırın koyun masaya. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sonrada evi terkedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bizim evde hala sivrisinek var hatta yazın olduğundan daha fazla var diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sivrisinek ısırıklarına değil ama sivrisinek ısırmaması konusunda bi çözümüm war, bulunduğunuz ortama beni dahil edin yeter ! yaz boyu 6 kişi kaldığımız bi odada sadece beni yediler ! akşamları açık hava ortamlarında 10 kişi otururduk benden başka kimseyi ıstırmazlardı ! kabullendim artık bununla yaşıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ÇüNkü SeN DRaGoN_SLaYeR'SıN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ewww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar