deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 BonePART said: abi olay rakida ya alip surcen ya dikip iccen ikisindede sinek felan dokunmz Cidden rakı içince sinek gelmiyor xD , tabii sinek ısırmasın diye karaciğeri dağıtıp bir de gut hastası olmayı göze alamam ben :P Normalde de alerjik bir cildim olduğundan sürekli bir yerlerim kaşınıyor artık görmezden gelmeyi öğrendim. Acı yok, acı yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Scheriff said: ısırdıktan sonra bi şekil hallolur da gece odada kulak üstünde vızıldayan sivriyi uykuyu bölmeden alt etme tutorialı istiyoruz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben ısırıldıktan sonra deşiyorum yarayı ne kaşıntı ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 GERGE said: Alkol sürüyorum uyuyorum ben, geçiyor gidiyor. (Alkol yoksa kolonya, vodka falan da oluyor) Vodka mı? Haha Ben viskiyle yıkıyorum kolu komple, daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 şu bitkiler sivrileride yiyomudur acaba: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 rakı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ısırılan yeri hafif tükürükle 10 dakkada kaşıntı geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 En iyi çözüm 5 dakikada kaşın tıyı 1 saatte şişliği indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 beni sivrisinek ısırdıgında direk küvete şampanya doldurup bi iki saat uzanıyorum. hiç biişi kalmıyor. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 şampanya mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Füks said: beni sivrisinek ısırdıgında direk küvete şampanya doldurup bi iki saat uzanıyorum. hiç biişi kalmıyor. tavsiye ederim boş şişeleride yanına alıyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Diablo_Angel said: Füks said: beni sivrisinek ısırdıgında direk küvete şampanya doldurup bi iki saat uzanıyorum. hiç biişi kalmıyor. tavsiye ederim boş şişeleride yanına alıyomusun ? Epic ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 %101 çözüm: cold pack ısırılan yere hemen tutarsanız ne ısırık, ne şiş, ne yaygın kızarıklık (çok ufak kırmızılık belki) hiçbir şey kalmıyor. kaşınmıyor ama kaşımamanız lazım hiç kazara filan ertesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ısırılan yeri tırnak vasıtasıyla parçalamayı deneyin. kaşıntı falan kalmıyor. yanıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu arada bir kitapta okumuştum. sivrisinek soktuktan sonra oluşan o kabarıklık ve kaşıntı aslında bizim iyiliğimiz içinmiş. sivrisinek kan emme olayından sonra bir madde aktarırmış ve o yaranın mikrop kapmamasını sağlarmış. ama bize kaşıntı ve kızarıklık olarak dönüyor. eğer o maddeyi salgılamasa soktuğu yer kolaylıkla iltihap kapabilirmiş. aslında bizi düşünüyor yavrucağız (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hiç ısırmasa mesela? bizi daha çok düşünmüş olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben karşı değilim o da yaşamak için kan arıyor :( abartamadan sokabilir beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Evinizin bahçesine okaliptüs ağacı dikmekte bir çözüm olabilir. Sivrisinekler okaliptüs kokusuna dayanamıyorlarmış. Bir de fesleğen beslenebilirmiş, o da rahatsız edermiş sivrileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sivrisinek ısırığı değil de sineğin kendisine çözüm yaratmak istiyosanız, fesleğen yetiştirin yakınınızda. Güzel de kokar, bakımı da kolaydır. elini sokup yapraklarını iki karıştırdın mı koku yayar, hiç bi sivrisinek yaklamşmaz yakınına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 GERGE said: Alkol sürüyorum uyuyorum ben, geçiyor gidiyor. (Alkol yoksa kolonya, vodka falan da oluyor) abi onlar sürmek için degil içmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 GERGE said: Alkol sürüyorum uyuyorum ben, geçiyor gidiyor. (Alkol yoksa kolonya, vodka falan da oluyor) içerim ki ben onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben ısırdığında oralı bile olmuyorum maksimum 1 saat sonra geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mr_Hand said: sivrisinek ısırığı değil de sineğin kendisine çözüm yaratmak istiyosanız, fesleğen yetiştirin yakınınızda. Güzel de kokar, bakımı da kolaydır. elini sokup yapraklarını iki karıştırdın mı koku yayar, hiç bi sivrisinek yaklamşmaz yakınına. Mr_Hand +1 ^_^ fesleğen cidden işe yarıyor. bi de şu raid electroliquid midir nedir.. her neyse işe yarıyor. camları açık tutup bunu takıyorsun gece yatmadan önce haşerat dışarıya kaçıveriyor. bi şekilde soktular falansa neutrogena nemlendirici kremden bi fiske sürüp rahat rahat uykunuza devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Scheriff said: ısırdıktan sonra bi şekil hallolur da gece odada kulak üstünde vızıldayan sivriyi uykuyu bölmeden alt etme tutorialı istiyoruz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar