ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bu sene Apprentice yapmak için iş arıyordum. Ancak Fransa'da kısa yabancı hatunlar için bir fransız lokantasında iş bulmak zordur.Çünkü Fransız mutfaklarında erkekler tercih edilir , tabi üst raflara ulaşabilmek için uzun boylu ve fransız yemeklerine aşina olmak için fransızlar. Ancak , tam olarak istediğim yere , Le Mans şehrinin ortasında müthiş bir yerde olan şık lokanta Le Chamade Lokantasına Apprentice olarak alındım ! Alınalı bir yarım saat oluyor hala sevincimi bastıramadım WohoooooooOOOooOOooo
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler. "ellerinize sağlık!"
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tellos said: Le tebrique LOL tebrikler! hep fransızca öğrenmek istedim üniversitede öğrenicem de! fransızcayı sökerde fransaya gelirsem ve cebimde param olursa gelirim restorana =P
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nesi iğrenç ya bi bırak allasen ya! küfürleşmeler bile iltifat ediyomuşun gibi anlaşılıyo çok güzel ya sdgsdgdsf hakkaten güzel ama iğrenç demeyin yav öğrenmek istiyom ben burda :(
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ben nefret ediyorum valla, kullanmıyorum da salak gibi, unutmaya başladım yavaştan. Sevmesem de işime yarayacak sonuçta dil. Ama çok yavşak bir dil, söyleyeyim.
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Çok teşekkür ettim hepinize , mutluyum leaannn
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Drall said: nesi iğrenç ya bi bırak allasen ya! küfürleşmeler bile iltifat ediyomuşun gibi anlaşılıyo çok güzel ya sdgsdgdsf hakkaten güzel ama iğrenç demeyin yav öğrenmek istiyom ben burda :( eee şey sana kusma da güzel geliyor di mi? *öeeğğraaahhh puuuu! +aa bana ne güzelsin dedi.. canıım -hilmi abi bence o kusuyo ghost-boo bizi yemeğe götür!
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hayirli olsun. ben bi boeuf bourguignon aliyim lutfen..
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Tebrikler, tam istediğin gibi olmuş ^^
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ya soyle ketcaplı mayonezlı makarna istiyorum tonbaglıgı da olsa super olur
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fede said: jöle fikarto HAHAHAHAHAH
tellos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çok şirin bi yermiş hayırlı olsun. buda usta başı
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 félicitations. Drall said: tebrikler! hep fransızca öğrenmek istedim üniversitede öğrenicem de! fransızcayı sökerde fransaya gelirsem ve cebimde param olursa gelirim restorana =P iğrenç, tiksinç ve zorumsu bir dil.
Öne çıkan mesajlar