ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bu sene Apprentice yapmak için iş arıyordum. Ancak Fransa'da kısa yabancı hatunlar için bir fransız lokantasında iş bulmak zordur.Çünkü Fransız mutfaklarında erkekler tercih edilir , tabi üst raflara ulaşabilmek için uzun boylu ve fransız yemeklerine aşina olmak için fransızlar. Ancak , tam olarak istediğim yere , Le Mans şehrinin ortasında müthiş bir yerde olan şık lokanta Le Chamade Lokantasına Apprentice olarak alındım ! Alınalı bir yarım saat oluyor hala sevincimi bastıramadım WohoooooooOOOooOOooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Le tebrique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler. "ellerinize sağlık!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler o zaman sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tellos said: Le tebrique LOL tebrikler! hep fransızca öğrenmek istedim üniversitede öğrenicem de! fransızcayı sökerde fransaya gelirsem ve cebimde param olursa gelirim restorana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 İğrenç bir dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 aşçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nesi iğrenç ya bi bırak allasen ya! küfürleşmeler bile iltifat ediyomuşun gibi anlaşılıyo çok güzel ya sdgsdgdsf hakkaten güzel ama iğrenç demeyin yav öğrenmek istiyom ben burda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ben nefret ediyorum valla, kullanmıyorum da salak gibi, unutmaya başladım yavaştan. Sevmesem de işime yarayacak sonuçta dil. Ama çok yavşak bir dil, söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Çok teşekkür ettim hepinize , mutluyum leaannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 makarna yap bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Drall said: nesi iğrenç ya bi bırak allasen ya! küfürleşmeler bile iltifat ediyomuşun gibi anlaşılıyo çok güzel ya sdgsdgdsf hakkaten güzel ama iğrenç demeyin yav öğrenmek istiyom ben burda :( eee şey sana kusma da güzel geliyor di mi? *öeeğğraaahhh puuuu! +aa bana ne güzelsin dedi.. canıım -hilmi abi bence o kusuyo ghost-boo bizi yemeğe götür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hayirli olsun. ben bi boeuf bourguignon aliyim lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Tebrikler, tam istediğin gibi olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nöy imbösibleee. jöle fikarto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hayırlı osssunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ya soyle ketcaplı mayonezlı makarna istiyorum tonbaglıgı da olsa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fede said: jöle fikarto HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çok şirin bi yermiş hayırlı olsun. buda usta başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 félicitations. Drall said: tebrikler! hep fransızca öğrenmek istedim üniversitede öğrenicem de! fransızcayı sökerde fransaya gelirsem ve cebimde param olursa gelirim restorana =P iğrenç, tiksinç ve zorumsu bir dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 vay be tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yanlışlık oldu , prd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar