BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 zooey için gidicem sadece. önceki filmi kötüydü bu da kötü de olsa gidicem ZOOEY (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 nutella yerim said: oy oy saglamdır kesin lol nesi sağlam adam hala '' sixth sense i bunlar çok beğendi sonunda vurucu bişeyler koyim aynı yerden ekmek yiyim '' diye zihniyetle filmler yapıyor çoğu da tırt çıkıyor hele son filmi acaip küfür yemişti.o yüzden kesin saglamdır demek pek mantıklı değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Her filmini sevdim adamın masalsı anlatımını seviyorum ben, o da tarzıdır ne yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 R5 versiyonu nete dusmus, sample'ini izledim, o sampleda ki oyunculuklar kusturdu beni yani. YouTube'da Lost'la kafa bulmaya calisan Turk yapimi birbirinden rezil videolara benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mark whalberg hiç olmamış.zooey kilo almış biraz yakışmış. film en az beğendiğim shyamalan oldu.geri kalanı sevmiştim ben.(ewt lady ve village dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 film kötü ya...bi an semumu ve dabbeyi hatıratmadı değil bazı sahneler...sürekli birilerinin televizyonda cıkıp acıklama yapması falan garip olmuş film kopuk gibi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saltura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Film başta kopuk gibi geliyor ama sonlara doğru toparlıyor kendisini, genede herkezin seveceği türden bir film değil ve NS'nin diğer filmlerinden kötü ama ben beyendim. İnsanoğlu yavaş yavaş doğayı öldürüyor dolayısıyla kendi sonunu hazırlıyor, bu temanın üzerine kurulu olan bir film. Korkmayı beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gittim hatta filmden sonra dünyanın sonu kesin böyle olcak hissine kapıldım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sirf ismi var diye film cekiyor ama yapamiyor bence artik kisaca cok kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Filmi Beğenmiyeceğimi tahmin ederek gittim ve gerçekten hoşuma gitmedi.Zaten shyalamanı hiç ama hiç sevmem.Filmde beni en çok rahatsız eden şey oyunculuktu.Nerdeyse hiç kimsenin oyunculuğunu beğenmedım ,özellikle ilk yarı rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o değilde son 3 filmi artan ölçüde kötüleşen, sıçıp batıran bir yönetmenin paticik'in "Dünyaca Ünlü Yönetmenler" topicinde yer alması abes olmuş, giderek sıradanlaşan yönetmenler kategorisine hızla dahil edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Soyle dusunmeye basladim. Adamin tarzi farkli. Bu tarz Sixth Sense, Unbreakable ve Signs'ta tuttu cunku filmin yapisi, karakterleri buna musait idi. Birde oyuncu secimleri iyiydi. Ama ayni sey daha zengin oyuncu kadrosuna sahip filmlerinde yemedi. Insan sayisi arttikca "yavas akan oyunculuklar" stili yemedi. O gizemli hava o kadar insan barindiran sahnelerde saglanamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 The sixth sense ile unbreakable harika filmler ama ben the signs ıda hiç beğenmemeiştim ve gene oyunculuk rezalet olduğu içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 son 2 filmine göre çok daha güzeldi. güzel bir kıyamet senaryosu idi. Zooey de güzel seçimdi :) belkide ilk kez karı koca bir filmde öpüşmedi ve seni seviyorum demedi. bu da bence güzel bir ayrıntı idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 evet bende dikkat ettim,hiç öpüşmesiz,sevişmesiz bir film garip geldi biraz. filme gelince az önce izleme fırsatı buldum,iyi ki sinemaya gitmemişim diyorum,ilk yarım saati hoşuma gitmişti aslında ama geri kalan kısmı tamamen rezalet. yazık olmuş şımalayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ama şunu da yazmak isterim gerçekten korkutucu bir şey. Attributed to Einstein; "If the bee disappeared off the surface of the globe then man would only have four years of life left." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 B-movie yaptık diye kıvırışından belliydi Shyamalan'ın... Yorumları okuduktan sonra herkesin sevmeyeceği bir film olduğunu düşünmüştüm ancak yanılmışım, kimsenin sevmeyeceği bir film. Senaryosu, oyunculuğu ve yönetmeniyle tam bir baş hüsran. Özellikle senaryo, Sixth Sense, the Village ile bunun aynı kalemden çıkmış olması inanılır gibi değil. Oyunculuk desen bir iki sahnede güldürdü. Night'ın parasına, Mark'ın yeteneğine, Zooey'in gözlerine yazık. Şu son iki filmden sonra Shyamalan, merakla beklediğim kategorisinden bilgisayarda izleyeceğim kategorisine geçti. Gişe başarısı ne alemde bilmiyorum ama bir dahaki sefere adım Night, senaryom var diye stüdyo kapısı çaldığında eskisi kadar sükse yapamaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gişe başarısının yüksek olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 klasik night shamalan filmi tırt yani mlsşad kötü adam olarak agaçlar otlar çok komik duruyordu insanlar intihar ettikten sora kameranın agaçlara dönmesi falan bariz komikti olgunlaşmış inşaat işçilerinin dökülmeside komikti vardı bisürü komik olay etkileyici sahnede yoktu filmde marihuana falan olsa komik olurdu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ahah cok kötü bi film lan. o kadar kötüki upladım. izleyin sizde ne kadar kötü olduğu fikrine katılın. http://www.amazon.com/The-Happening-Mark-Wahlberg/dp/B001DZOC6Y burdan alabilirsiniz hemde indirimdeymiş! ahaha off nası kötü nası kötü. basroldeki cocuğa yazık, baya ciddi ciddi oynamıs falan zorlamıs kendini o korkuncluklar icinde. kosma sahnelerinden birine cocuğu koymayı unutukları yer sahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Tesadüf bu ya otobüs yolculuğunda izledim bunu perşembe günü. Gayet kötü film. Ortada adam gibi bir senaryo yok, sonu acaip tırt, üstüste gereksiz sahneler üzerine kurulu. Credits çıkana kadar "bir şeyler olacak da filmin güzel yanı başlayacak" diye bekleyip sonra kapatıyorsunuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 hayır film zaten ortasında bitiyo. sonra bi bucuk saati nasıl dolduracağını bilememiş o alakasız kadını falan koymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Bu filme para bile verilmez o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 holivut'un en balon adamından film izlemişsiniz ve başka beklentileriniz mi vardı? 6. his hariç, o güzeldi. zaten nasıl güzelse bu şamalayaman'a açtığı kredi ancak bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar