De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 sizin tercihiniz hangisi olurdu? esmer mi? sarışın mı? kumral mı?cevaplarınız ahlak çerçevesinde olursa sevinirim?Kendi fikrimide hemen belirteyim hepsi güzel ama kumrallar bir başka oluyor...:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 kumral tabii ki esmere de sarışını da benzer sevdiğim bütün kızlar kumral oldu bugüne kadar :)[hline]Ben OSKİ'yim! -Aragorn- diye hesap açtırdığım güne lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Kumral[hline]Most Charismatic One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 said: Justin, 03 Ocak 2003 23:56 tarihinde demiş ki: Saçma topic ben sarışınlardan hoşlansam sarışın bi keto gelse ondan hoşlancammı kızına göre değişir hoşlanırsam sarışından hoşlanırım hoşlanırsam kumralından...[hline]Ne olurdu benim olsan. Şu yaralarımı sarsan. Bıktım artık yol almaktan, Önüme çıkıp durdursan... Gidiyorum buralardan ! Tüm rüzgarlar senin olsun... Benden ayrı rüyadasın, Dilerim bir gün uyanırsın... +1 hoşlancağım varsa hepsinden hoşlanırım da böyle kız kesmeye bi ortama gidilmişse kumrallara bakarım. önceki msj da onu demek istemiştim.[hline]Ben OSKİ'yim! -Aragorn- diye hesap açtırdığım güne lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 topici sacma bulan arkadaşlar fikirlerini belirtmek zorunda değiller..[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Direkt attack modea geçti arkadaş.[hline]Most Charismatic One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 msj alınmıştır Aragorn dert etme...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 said: Deep-Night, 04 Ocak 2003 00:01 tarihinde demiş ki: Direkt attack modea geçti arkadaş.[hline]Most Charismatic One *!Self Defense Mode On* lol[hline]Ben OSKİ'yim! -Aragorn- diye hesap açtırdığım güne lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 kızıl saç :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 kumral milka çıtırı,üstüne sarışın milka kreması, ve üstüne esmer milka çikolatasıııı... :P bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 lol benimde aklıma tam olarak o geldiydi başlığı görünce onu yazmak için girdiydim :) ben kumrallardan hoşlanıyorum genelde ama kişiye göre değişir tabii ve ruh halime mesela bu aralar kimseden hoşlanmıyorum[hline]I look right through see you naked but oblivious but you don't see me, you don't see me at all.The eyes of a fallen angel eyes of a tragedy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 tabiki kızılı da unutmam gerekirdi:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 kızıl hariç hepsi uyar :P[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Ben o morlu ineği tercih ediyorum . . .[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 e valla güzel olsun da isterse sarı saçlı mavi gözlü yerine mavi saçlı sarı gözlü olsun (hatta böle daa fantastik olur :) )[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Acaba gözleri de kıvırcık kız varmıdır?[hline]Most Charismatic One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Hepsi uyar banada güzel olduğu sürece. Yanlız kızıllara ayrı bir ilgim vardır o başka.[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Esmerrrr[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 said: Deep-Night, 04 Ocak 2003 00:54 tarihinde demiş ki: Acaba gözleri de kıvırcık kız varmıdır?[hline]Most Charismatic One ????[hline]Ben OSKİ'yim! -Aragorn- diye hesap açtırdığım güne lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 said: Azmodai, 04 Ocak 2003 01:40 tarihinde demiş ki: 90-60-90 guzel suratli bisi ciksin karsiniza, bakalim sarisin, esmer kumral diomusunuz ;)[hline]"Allahin iziniyle, o yaratiklari bu gezegenden kovacagiz!" - Amerika Baskani, Independance day, bir kanal D dublaj klasigi. asagidaki quote'lar mortis'in katkilari ile yayinlanmistir "Obi 1 sana çok iyi öğretmiş" - OBi 1 rezalet! bir TRT faciasi "Gaza bas...." - Qui gon baba, Star Wars I bir lazer altyazi faciasi haha yazacagim msji yazmisin azmo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Valla cidden ruh önemlidir başka da bir şey değildir. Ha kısa süreli gönül eğlendirecem diyorsan tabii ki sadece güzellik önemlidiro ayrı. Güzellik ise ancak belirli minimum kriterlerinizi yerine getirdiği kadarıyla önemlidir. Hatta ben bundan sonra es kaza birisi ile birlikte olursam çok güzel birisi olmamasına özellikle dikkat edeceğim. Bir tanesi ile birlikte oldum, bir daha tövbe.... Bu arada bu başlığıda saçma ve yersiz bulduğumu ayrıca bir belirtiyim dedim. Bu mesajı niye yazdın dersenizde zaten yazdıklarımın başlıkdan beklenen içerik ile alakasız olduğunu göreceksiniz.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 yahu, çok güzel olmasın yeter diyorsunuz, ama eli yüzü düzgün olsa da iyi olur diyorsunuz. çirkinlik için baz aldığınız kriterler nelerdir acep ? sonuçta kimse aynı ortamda gördüğü, biri güzel ve çekici, biri orta şeker ama alımlı iki kişi arasında karşılaştırma yapmaya gerek duymaz. birini kesecek ise, güzel ve çekiyici keser. hormonal bir şey bu, "ya ben bu kıza vuruldum" der ama aslında onu cinsel olarak arzulamaktadır. bunun pek elektrik ile alakası yoktur kanımca. elektrik aldığımızı sandığımız kişiler, genelde çukur, simsiyah gözlü ve büyük göz bebeğine sahip, potansiyel delici bakışları atabilen kişilerdir. bunların size özel bir elektrik verdiği filan yoktur. bunlar zaten elektrik saçmaktadır, siz de bu elektronlardan birin rast gelmişsinizdir. kendinizi bu durumda özel hissetmeyiniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 BombaciMulayimism.. Bygone.. :-p bombaci ve azmo (90-60-90 çıksın görürüm) güzel demiş, ama ten ve göz renkleri dışında herşeyi aynı olsa üçünün de muhtemelen sarışını seçerim. bu şekilde düşünerek bir tercih yapılabilir sanırım..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 *!Terlik bombardımanını izlemek için yerine oturur, ve staddaki onlarca abaz a bakar (daha mantıklı bir kelime varsa bizi açıklamak için, hayhay :))* Valla tüm filmlerde sarışınlara hasta olurum, ya da kumrallara (Braveheart da o William Wallace un evlendiği kız, ölüyo hemen) (LOTR da Eowyn), ama gerçek te aşık olduğum tüm kızlar esmer oluyo :) Yani bundan çıkartılacak ders, insan sevicekse saçtan değil baştan sever :)[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2003 sarışın hastasıyım ben :-P[hline]100.yılımız kutlu olsun !-Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar