Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terkedilmek

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

bende edildim ama bi yerden sonra pek can yakmıyor.ne zaman yakıyor biliyor musnun? aklına geldiği zaman.gece yalnız yatağa uzanıp telefonu eline aldğında arayanın o olmadığnı gördüğün zaman.işte bu zamanları atlatırsan gerisi gelir.ve arkda bi fotograf bi msn dahi bırakma ancak ozaman unutrsun adam akıllı.yoksa canın ynar

DİpNOT: konuyla pek ilgili değil aslında ama yazdktan sonra farkettim silmeye de üşendim sdfsdf ^^
Sosyal ağlarda paylaş

tepine tepine ağlama isteğiyle başlıyor herşey
kabullenememe geri isteme ya uf yaa diye bağırıp ağlamayla devam ediyor

geri gelmicek

ya iyide daha dün herşey güzeldi o beni bırakmazdı hep severdi?

geri gelmicek

o bi yerlerde
yine gidiyor gittiğiniz yerlere
yine geziyor yine gülüyor onun için hayat devam ediyor
başkasından gelen msjlara cvp atıyor başkasına özlem duyuyor

geri gelmicek

lanet olsun nasıl bilemedim değerini
onu ben kaybettim seviyordu oysaki

geri gelmicek

gerçek şu:

ARTIK SENİ SEVMİYOR
VE EVET GERİ GELMİCEK
Sosyal ağlarda paylaş

Nev'den Zor'u size armağan ederek yazıma giriş yapmak istedim.

Şimdi konu'nun başında kontrolüm dahilinde tutarak sorular yöneltmiştim. Aslında inandığım bir şeye sizleri de inandırana dek, sorular soracaktım. Fakat dün geceyi uyuyarak geçirdiğim için, konu'nun ipi elimden kaçıvermiş.

Şimdi geldiğimiz nokta;

Seven insanın da terkettiği, Sevmeyen insan'ın da birlikte olabildiği..

Aslında bana bırakırsan, benim bugüne kadar gördüklerim arasında tek bir sevgi var "true love" dediğimiz, aşk. Bir kere gelir insan'ın başına, bunun dışındakiler hayranlıktır kanaatimce.

Bir erkeğe hayran olursunuz. Belki eğlencelidir, belki güçlüdür, belki akıllıdır, kimbilir belki de zengindir. Bir erkekte beğenebileceğiniz şeylere sahiptir, siz istediğiniz şeylere hayranlık duyarsınız. İsteklerini insanlar elde etmek isterler, bu durumda bu sahip olma duygusu bu hayranlık insanlara sevgi olarak yansır. Aslına bakarsanız sevgi, karşılıksız olandır ve bu yalnızca aile içi ve arkadaş ortamında yaratılır.

Sezen Aksu'dan Yalnızlık Senfonisi ile devam ediyoruz..

Her ilişkinin sonu aynıdır, ayrılmayanlar ise çoktan duygusal anlamda bitmiştir. Yalnızca, bir alternatif olmadığı için devam etmektedirler, kimi zaman bu durum sahip olunan çocuklar nedeniyle, kimi zaman konu komşudan çekinme durumu ile ve kimileri için ise rezil olmamak için sürüp gider.

Bazen ise bir alışkanlıktır. 7 senedir çıkan insanlar görürsünüz etrafınızda, en tehlikeli çifttir bunlar, her an bitebilir. İki taraftan biri bu ilişkiyi her an bitirebilir, ancak devam etmelerinin garip bir nedeni vardır, karşılıklı olarak birbirlerine gösterdikleri özen, sevgi, 7senenin verdiği samimiyeti başka yerde bulamayacağından korkarak birlikteliğe devam etmekdir. En acıdığım ilişki türüdür. Bu insanlar korku ile yaşamasını öğrenmişlerdir. Kendilerini bir kafesin içinde saklarlar. Ta ki, ısrarlı bir genç gelip, o kafesi kırana dek..

Varacağımız nokta ne peki, bunları anlatıyoruz da neden ?

Kendinizi kandırmayın, hayatınızda bir kişiye aşık olursunuz, ötesi yoktur. Gerisi, ihtiyaçtır. Kimi zaman cinsel, kimi zaman duygusaldır.. Belki birine sığınmak istersiniz, belki bir arkadaşınızı daha yakınınızda istersiniz. Keyfili vakit geçirdiğiniz bir insanla daha fazla birlikte olmak istersiniz.

Opeth - Windowpane ile hayatımıza devam ediyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

sabah sabah görmez olaydım şu topiği.
kötü bişi.
çok kötü bişi.
insan kendini kaybetmiş gibi hisseder ya. içi içini yer böyle. ama kaybettiğini göstermemeye çalışır, gurur yapar, sallamıyo gibi görünür. böle içinde birikir her şey. ama hiç bişey diyemez terkedene. ama onsuz da yapamıcanı bilir, abuk subuk muhabbetler çıkar ortaya, boşa vakit geçirilir, birbirlerini kırmaya başlarlar, üzülürler sonra bi daa konuşurlar, bi daa kırılırlar, falan fişman gider bu böyle.

fuzuli said:
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Nev'den Zor'u size armağan ederek yazıma giriş yapmak istedim.

Şimdi konu'nun başında kontrolüm dahilinde tutarak sorular yöneltmiştim. Aslında inandığım bir şeye sizleri de inandırana dek, sorular soracaktım. Fakat dün geceyi uyuyarak geçirdiğim için, konu'nun ipi elimden kaçıvermiş.

Şimdi geldiğimiz nokta;

Seven insanın da terkettiği, Sevmeyen insan'ın da birlikte olabildiği..

Aslında bana bırakırsan, benim bugüne kadar gördüklerim arasında tek bir sevgi var "true love" dediğimiz, aşk. Bir kere gelir insan'ın başına, bunun dışındakiler hayranlıktır kanaatimce.

Bir erkeğe hayran olursunuz. Belki eğlencelidir, belki güçlüdür, belki akıllıdır, kimbilir belki de zengindir. Bir erkekte beğenebileceğiniz şeylere sahiptir, siz istediğiniz şeylere hayranlık duyarsınız. İsteklerini insanlar elde etmek isterler, bu durumda bu sahip olma duygusu bu hayranlık insanlara sevgi olarak yansır. Aslına bakarsanız sevgi, karşılıksız olandır ve bu yalnızca aile içi ve arkadaş ortamında yaratılır.

Sezen Aksu'dan Yalnızlık Senfonisi ile devam ediyoruz..

Her ilişkinin sonu aynıdır, ayrılmayanlar ise çoktan duygusal anlamda bitmiştir. Yalnızca, bir alternatif olmadığı için devam etmektedirler, kimi zaman bu durum sahip olunan çocuklar nedeniyle, kimi zaman konu komşudan çekinme durumu ile ve kimileri için ise rezil olmamak için sürüp gider.

Bazen ise bir alışkanlıktır. 7 senedir çıkan insanlar görürsünüz etrafınızda, en tehlikeli çifttir bunlar, her an bitebilir. İki taraftan biri bu ilişkiyi her an bitirebilir, ancak devam etmelerinin garip bir nedeni vardır, karşılıklı olarak birbirlerine gösterdikleri özen, sevgi, 7senenin verdiği samimiyeti başka yerde bulamayacağından korkarak birlikteliğe devam etmekdir. En acıdığım ilişki türüdür. Bu insanlar korku ile yaşamasını öğrenmişlerdir. Kendilerini bir kafesin içinde saklarlar. Ta ki, ısrarlı bir genç gelip, o kafesi kırana dek..

Varacağımız nokta ne peki, bunları anlatıyoruz da neden ?

Kendinizi kandırmayın, hayatınızda bir kişiye aşık olursunuz, ötesi yoktur. Gerisi, ihtiyaçtır. Kimi zaman cinsel, kimi zaman duygusaldır.. Belki birine sığınmak istersiniz, belki bir arkadaşınızı daha yakınınızda istersiniz. Keyfili vakit geçirdiğiniz bir insanla daha fazla birlikte olmak istersiniz.

Opeth - Windowpane ile hayatımıza devam ediyoruz..

müthiş anlatmışsın balu +1 de benden
Sosyal ağlarda paylaş

Oper valla işte zor olan da bu soruya cevap verebilmek.

Ben yaşadıklarımdan yola çıkarak cevap verebilirim buna ancak, çok çok seversin. Fark budur. Algılayabileceğin fark yani. Damla'yı sevmişsindir. Ama Demeti çok çok seversin. Bunun farkına çıkarken, birlikteyken varabilirsin.

Ancak Gerçek Aşk mıydı ? True Love dediğimiz.

İşte bunu ayrılmadan bilemezsin dostum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Levent Yüksel - Unutulurmuş çalsın o zmn peşine de.

Sözlerini de koyalım..

Aşk intikam kokan çiçek
Sessizce simsiyah solar gider
Kalbimde hançeri
Acıtır rüyamda
Veda çeker kürekleri ağır ağır uzaklara

Söner nefes verir gibi aşk
Yürür hasret dolu vagonları
Yanar orman olmuş kalplerde
Unutulur mu hic unutulur mu
Söner nefes verir gibi aşk
Yürür hasret dolu vagonları