Densiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 youtubede ki bir çok warhammer videosu baya eski. Yani oyunun şuanki haliyle alakası olmamasını geçelim, çıkacak halininde şuanki haliyle alakası olmayacağı söylenmişti :P (videoya olmamış diyen arkadaş için yazdım.) Ayrıca aoc a da biraz zaman verin. Wow seneler geçmiş halen alakasız dengesizlikleri veya bugları var. Dün çıkmış oyundan fazla bi beklentinizin olması zaten hata. 3 ay sonra çok şey değişir ama. Zaten 3 aydada anca öğrenir karakterinizi bitirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 youtube.com/watch?v=CjOJ0GyzOw8 youtube.com/watch?v=yQ183QfiLXo buda favorim :P youtube.com/watch?v=yQ183QfiLXo www.yetti.be ye gir url yi oraya yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 main system tam bir zaman kaybı. çok şanslı olman lazım kendi lvl ında questlerin hepsini 1 saatte tamamlamak için. public dungeon sux. ister pvp olsun ister pve. pve dahada beterdir herhalde. şimdi bide boss ları dediştirdiler yüksek lvl san bile adam gibi vuruyorlar ole gidip çoğu class için 10lvl altında olsa bile sololamak kolay değil. birde ordaki temple aman diyim 78 ken gittim bi boss a dalayım dedim stun delisi etti vuramıyorda buff ları cancel lama imkanı olmasa herhalde GM e ticket atıp teleport etmesini isteyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aoc combat olarak kolpa bu kadar basit.akıcılık yok.warhammer da öyle şu anda.akıcılıktan kastımı wow u birazcık oynamış olanlar anlar bilmeyenlerde açıp bir kaç iyi oyuncunun videosunu izlesin.bir oyunu zevkli yapan şey combat dır.content di grafikti falan bunlar hep 2 . planda.combat ı kolpa olan oyun başarısız olmaya mahkumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 +1 daha düello getiremediklerinden 1v1 pvp nasıl fikrim yok ama geri kalan pve kombat tamamen kolpa. Sürekli tekrar, hiçbir strateji yok. Grup pvesi solo pvesi tank al healer al dps al kes kes kes bitti bu kadar. Sıfır strateji tamamen insanı zombileştirmek için yapılmış bir combat düzeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 capul said: Ya benim takıldığım konu combat sistemi skill istemiyo denmesi...adamlar elinize kılıç mı versin naapsınlar? ahah bu yoruma bittim :D Ve katılıyorum aynen, nasıl skill istemiyosa artık .. Necromancer'dan örnek veriyim 2 li combatlarda servent'larını nasıl kullandığın enrage'i ne zmn açman gerektiği fear'ı ne zmn atman gerektiği,sonra spellleri hangi sırayla kullanman gerektiği .. bunlar önemli faktörler ama 3 5 tuşa basıp adam öldürme olasılığın her oyunda olduğu gibi AOC'de de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bu tür oyunları artık ciddiye almamayı öğrendim ara sıra girip kafa dağıtıcam o kadar. Strateji yok, kolpa kolpa grind başka bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 "taze b.ka cok sinek konar " demek istemiş birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ben oynamadım bizim guild tam illdian kesicek aoc çıktı 10-15 kişi başladı aoc a 1 ay içinde guild dağıldı.. şimdi o arkadaşlar geri döndü beğenmemişler demekki. ama yorumları okuduktan sonra bende wow a devam edeyim diyorum herkezin aldığı tad farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Aynı oyunu oynamadığımızı düşünmeye başladım.Tamam oyuna bok atıyorsunuz anladıkda combat sistemi skill istemıyormu?Böyle bişi demek için harbi noob olmak lazım.Asıl skill isteyen bir combat sistemine sahip,wow gibi 13 yaşındaki bebelerin oynayamayacağı (bu arada wowda ilk başta zordu sonradan bebeler için kolaylaştırıldı neyse..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 mevcut melee combat sistemi: - press MORTAL STREIK! - close confirmation window.. - close confirmation window.. - close confirmation window.. spell casting zaten standart, bu yukarıdaki de yetenek ile mi alakalı yoksa ezber & külfetle mi orası belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sawer said: Aynı oyunu oynamadığımızı düşünmeye başladım.Tamam oyuna bok atıyorsunuz anladıkda combat sistemi skill istemıyormu?Böyle bişi demek için harbi noob olmak lazım.Asıl skill isteyen bir combat sistemine sahip,wow gibi 13 yaşındaki bebelerin oynayamayacağı (bu arada wowda ilk başta zordu sonradan bebeler için kolaylaştırıldı neyse..) Abi 4 tuşa basmakta sen zorlanıyor olabilirsin de eli ayağı tutanları zorlamaktan çok yoruyor sistem. mmo da yetenek takım oyununda ve durum analizinde ortaya cıkar tek hareket için 5 tuşa basmak olsa olsa hamallık olur yetenek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 anladım ki oyun çok kötüymüş. wow a geri dönecem. ıyyy ne boktan bi oyunmuş bu. sayenizde bunu çok iyi anladım. hemen uninstall ediyorum.. ama daha önceden aoc kurulu olmuş bu bilgisayarda wow dahi oynayamam.. yeni bi bilgisayar aliym oynicam. aman yeter bu berabt oyunu oynamiyim. kötü oyuncuymuşum ama wow a yakışır mıyım ? ona da yakışmam dimi ? ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 al bunu çal wow'un başına fiz, pve oyunları.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sam mesele pve pvp meselesi değil, al kapı gibi eve silme hardcore pvp git oyna. ha ortada senın " zamanında lead dev böle böle dedi" demenden baska bir kanıt göremedim ben yıllarca oyunun pve bazlı olucağına dağir. combat sistemide pve ye değil pvpye yönelik geliyo bana acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ekmek said: Sawer said: Aynı oyunu oynamadığımızı düşünmeye başladım.Tamam oyuna bok atıyorsunuz anladıkda combat sistemi skill istemıyormu?Böyle bişi demek için harbi noob olmak lazım.Asıl skill isteyen bir combat sistemine sahip,wow gibi 13 yaşındaki bebelerin oynayamayacağı (bu arada wowda ilk başta zordu sonradan bebeler için kolaylaştırıldı neyse..) Abi 4 tuşa basmakta sen zorlanıyor olabilirsin de eli ayağı tutanları zorlamaktan çok yoruyor sistem. mmo da yetenek takım oyununda ve durum analizinde ortaya cıkar tek hareket için 5 tuşa basmak olsa olsa hamallık olur yetenek değil. Abi wowda kaç tuşa basıyodun? Ben mage olarak oynarken en zor bosslarda bile tek tuşla, bilemedin iki tuşla sürdürüyordum 10 dakikalık dövüşü. Ha arada trinket kullanmak için de fazladan tuşa basıyordum. Yukarıda birisi demiş, doğru demiş: Sizi ancak gerçek kılıçla dövüş paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ağzımdan wow çıkmadı. Diyorum ki çok tuşa basmak yetenek değil hamallık sadece. Çok yetenek bazlı combat nasıl olur görmek istiyosanız bir daoc a bakın. mmo da yetenek= takım oyunu, durum analizi ve tepkidir. Bunu aşmaya çalışınca da böyle kolpa bir sistem çıkıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aman eve eksik olsun, otopilota bağlayıp ER seyrediyordum heh. ölünce bir aylık emeğin gideceği oyunla işim olmaz. "zamanında dedi" dediğin bu yıl içerisinde söylenmiş bir söz. "sana göre" öyle geliyor olabilir ama oyunu tasarlayan takımın başındaki adama göre öyle değil. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Ekmek said: Ağzımdan wow çıkmadı. Diyorum ki çok tuşa basmak yetenek değil hamallık sadece. Çok yetenek bazlı combat nasıl olur görmek istiyosanız bir daoc a bakın. mmo da yetenek= takım oyunu, durum analizi ve tepkidir. Bunu aşmaya çalışınca da böyle kolpa bir sistem çıkıyor işte. +99999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 son baktığımda daoc one shot range classlardan ve kimin mezzer ı iyise o cücükler rvrden ibaretti kesinlikle matah değildi ama zevkliydi buarada kale kuşatan raid pvp ye giden grupla zone kapatan bütün arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum bizden çok ileridesiniz bunları gördünüz ki group pvpsinin kötü olduğundan bahsedebiliyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Sam said: aman eve eksik olsun, otopilota bağlayıp ER seyrediyordum heh. ölünce bir aylık emeğin gideceği oyunla işim olmaz. "zamanında dedi" dediğin bu yıl içerisinde söylenmiş bir söz. "sana göre" öyle geliyor olabilir ama oyunu tasarlayan takımın başındaki adama göre öyle değil. (:P) autopilot la dolaşıyorsan zaten eve online da 1 aylık emeğinin çöpe gitmesi son derece normal. empire da bile autopilot duruma göre riskli. Cüce ninde dediği gibi bukadar pve den nefret ediyorsan eve online bulabileceğin en iyi hardcore pvp. ha ama dersen ben pvp yaparım bide hiç bir şey kaybetmeden birşeyler kazanmak hoşuma gider öyle bir oyun yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Sam PvE'den nefret etmiyor, senelerde PvE yaptı paladiniyle artık baymış, bu agresiflik ondan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mighty_THoR said: son baktığımda daoc one shot range classlardan ve kimin mezzer ı iyise o cücükler rvrden ibaretti kesinlikle matah değildi ama zevkliydi buarada kale kuşatan raid pvp ye giden grupla zone kapatan bütün arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum bizden çok ileridesiniz bunları gördünüz ki group pvpsinin kötü olduğundan bahsedebiliyorsunuz :D kötü oyuncular arasındaki 2. sınıf pvp böyleydi malesef. zira 30 tane counter ı varken mezzlenmek gerçekten çok büyük yetersizlik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 enteresan başlık olmuş.aynı başlıkta warhammer, dark age of camelot, wow, eve online, ölmeden pvp yapacağım, pve den bıktım ama pvpde ölmemem lazım gibi konular 27 sayfa tartışılmış.sonuç olarak nereye vardık.age of conanı bırakıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 1 yıl ara verdik. 1 yıl sonra tekrar deneyecez. Eğer eksikleri tamamlandı ise deli gibi oynayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar