cado Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 adam tek maçta asist kralı oldu :D birde diğer maçlardada orda oynasa şimdiden krallığı kesindi demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sleepingdeath said: Bu adamında hakkını vermek lazım yerine geçti çatır çatır oynadı. adam resmen allah gibi oynadı,yapacağını yaptı,fatih terim'i hayatında olmadığı kadar g.t etti.İyi de yaptı,helal olsun hamit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 toggie said: ayrıca emre belozoglu da iyilesmesin pls. umarım öyle olur. bariz 1 kişi eksiğiz ya emre oynuyorken. yalnız bu 3 maçtada servet, direkler, volkan farkı önlediler onu bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 2000de dortmund maçında müfiti hastanelik ettiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şu volkan malına hem üzüldüm hem kızdım ne gerek var ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nileppezdel said: 3-2 biz helal be. 3 gün önceden bilmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fatih terim feci antipatik ve artis bi adam. kıl olmamak elde değil. kendini izliyo adam stadın skorbordunda ve tribe giriyo, böyle kompleksli bi adam hayatımda gormedim. takıma kattıgı gazdan baska hiçbişey yok. herşeyi kişisel yetenege sahip oyuncularımız hallediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Evet beyler.. Cuma günü 3. Viyana Kuşatması için hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Luinir said: abi nasıl çekiyorlar şu resimleri ya çok mu kasıyorlar böyle pozları yakalamaya. :D Çok da kasmaya gerek yok aslında, adamların makinası özel çünkü. Bir bastıklarında ardarda 7-8 tane foto çekiyo içlerinde mutlaka bi tane böyle garip çıkıyo onu veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 DarKRideR said: sleepingdeath said: Bu adamında hakkını vermek lazım yerine geçti çatır çatır oynadı. adam resmen allah gibi oynadı,yapacağını yaptı,fatih terim'i hayatında olmadığı kadar g.t etti.İyi de yaptı,helal olsun hamit. Herifi sadece bu 3 maç değil eleme grubunda da her ne kadar ortasahaya çıkarsa da aylarca oynamadığı bir pozisyonda zorla oynattı. Tümer gibi mevlüt gibi adamlar duruken kardeşini yolladı takımdan. Top geçiriyor formsuz bilmemne diye bütün basın da yüklendi adama yanlış pozisyonda oynarken. Yine de herif gitti 15 dakka yerinde oynadı yapıcağını yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uygur türklerinden tepkiler.. süper yaa :D http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=46356&page=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Neyse ya, Hadi bakalım. Bir de çeyrek final maçı izlicez güzel olacak. Ben yatıom gari. Geç oldu uykum geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkan atıldığı sırada rıdvan nası sinirlendi yaa of sinir minir kalmadı gülmekten asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 eheh abi adamın sesi kısıldı. bildiğin bağırdı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kaç dil konuşuluyo o forumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 valla adamlar aşmiş bende çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 7thBreath said: kaç dil konuşuluyo o forumda :D valla ben bi 4 tane cikarttim ama bir iki tane daha var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 rıdvanı ilk kez öyle gördüm ya. aynen böyle: yaa volkan yaa naptın. 3 değişiklik hakkı da bitti. off volkaaaan. ama nasıl bağırıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bu arada; Total goals conceded 6 Petr Čech - Czech Republic 5 Volkan Demirel - Turkey 4 Igor Akinfeev - Russia 4 Gianluigi Buffon - Italy 4 Grégory Coupet - France ve Saves 18 Petr Čech - Czech Republic 14 Igor Akinfeev - Russia 13 Andreas Isaksson - Sweden 13 Edwin van der Sar - Netherlands 10 Jens Lehmann - Germany 9 Stipe Pletikosa - Croatia 9 Ricardo - Portugal 9 Volkan Demirel - Turkey 8 Gianluigi Buffon - Italy (Volkan'ı falan da ekleyeyim :)) şu peter cech'in o surat ifadesini görünce benim için burkuldu,ciddiyim Julio Cesar'la birlikte favori kalecimdir benim,aşırı üzüldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 95 sayfa 1500 post olmuş sölenecek herşey sölemiştir herlade , bir tek ekleneebilecek bir tane daha tebrik olur.. sesimiz kısan tüm millilere teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Cech kesin ağlamıştır zaten soyunma odasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Buffon>Cech imo. Hele ki önceki gün penaltıdaki o hayvani kurtarışını görünce, hele ki bugün cech topu elinden kaçırınca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Koller'in gözyaşları koydu bana ya en sevdiğim oyunculardandır kendisi. :( Ama çaktık muahahha :D Ve evet Buffon ownz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 VACHACH Re: EURO 2008, Group A: Swiss, Czech Rep, Portugal, Turkey ezib qo'yishdi lekin!!!! cok mukemmel ya!!!! ne bicim guzel oyun oluyor ya!!! + LoL ne biçim güzel oyun oluyor ya :F +aynı adamın 2.yorumu; nima qivottii bu yaramas referee??? ilk başını anlamadım da hakeme işe yaramaz gibi bişi dedi sanırım ama çocuklara dersin ya yaramaz:F onun gibim olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar