Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nickelodeon ( çizgi dünyası bölümüne taşınması gerek sanırım )

Mr.Coca

Öne çıkan mesajlar

Nickelodeon ile büyüdüm
Nickeloden da benle büyüdü.

Japon çizgi filmlerini oldum bittim sevemedim.

aranızda nickelodeon seven ve altta bahsedeceğim şeyi fark etmiş olan vardır belki paylaşayım istedim

Rocko's modern life 'ın bir bölümünde Rocko ve arkadaşları
bir çizgifilm yapmaya girişirler ve hangisinin çizdiği
karakterdi tam olarak hatırlamıyorum ama içlerinden biri
sarı, delikli bir peynir çizer

Gerçekten öyle midir bilemiyorum ama o peynir fikrinin gelişerek
bugünkü spongebob haline geldiğini düşünüyorum

Ne alaka derseniz Nickelodeon çizerleriyle yapılan bir röportajda
çizerlerden biri

meslek olarak çizgifilm yapmanın nasıl bir şey olduğundan ve çizgifilmlerden bahsederken

çizgifilmlerin bu kadar tutmasının sebebinin çizgiromanlara olan yüksek ilgi olduğunu düşündüğünü söylüyordu

Rocko ise bir çizgiroman dükkanında kasiyer olarak çalışıyordu

Biraz kendilerini çiziyorlardı gibi geliyor bana Rocko's modern lifeda. Birbirleriyle dalga geçiyorlardı gibi geliyor.

Bu düşüncemden beni vazgeçiremezsiniz kesin o peynir spongebob'un atası.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2. sınıftaydım nick.ten ilk haberim olduğunda. Bakalım 2. sınıf hangi yıla tekabül ediyor... IIıIı 1994-1995 yılı desek nerdeyse 14 yıl olmuş. Kablolu TV'de vardı. Ama beni sarmamıştı çizimleri laubali ve çocuksu gelmişti. Ben Transformers, Ninja Kaplumbağalar, Kaptan Amerika, Örümcek Adam etc. gibi maksimum aksiyon içeren çizgi diziler hoşuma gidiyordu benim.
Sosyal ağlarda paylaş

SpongeBob'un yapımcısı, Rocko's Modern Life'ın yazarları arasında yer alan bi kişi. Böyle bikaç yazar daha var. Etkilenme, ya da peynirin sünger olması muhtemel. Her halükarda, iki serinin de eşi benzeri yok, ikisi de enfes.
Ha, Rocko's Modern Life'ın yeri benim için farklıdır, o ayrı. Rocko'nun yürürken ayakkabılarının çıkardığı o gıcır gıcır sesi kim unutabilir? :)
şu rocko
şu da sünger bob
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...