Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Nickelodeon ile büyüdüm Nickeloden da benle büyüdü. Japon çizgi filmlerini oldum bittim sevemedim. aranızda nickelodeon seven ve altta bahsedeceğim şeyi fark etmiş olan vardır belki paylaşayım istedim Rocko's modern life 'ın bir bölümünde Rocko ve arkadaşları bir çizgifilm yapmaya girişirler ve hangisinin çizdiği karakterdi tam olarak hatırlamıyorum ama içlerinden biri sarı, delikli bir peynir çizer Gerçekten öyle midir bilemiyorum ama o peynir fikrinin gelişerek bugünkü spongebob haline geldiğini düşünüyorum Ne alaka derseniz Nickelodeon çizerleriyle yapılan bir röportajda çizerlerden biri meslek olarak çizgifilm yapmanın nasıl bir şey olduğundan ve çizgifilmlerden bahsederken çizgifilmlerin bu kadar tutmasının sebebinin çizgiromanlara olan yüksek ilgi olduğunu düşündüğünü söylüyordu Rocko ise bir çizgiroman dükkanında kasiyer olarak çalışıyordu Biraz kendilerini çiziyorlardı gibi geliyor bana Rocko's modern lifeda. Birbirleriyle dalga geçiyorlardı gibi geliyor. Bu düşüncemden beni vazgeçiremezsiniz kesin o peynir spongebob'un atası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 eneee ben hatırlıyorum ben bu peyniri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nikelodeon yeni değil mi ya? yaş kaç ki? ben mi çok yaşlıyım pati için artık?yollanmanın vakti geldi mi ne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Nikolodyunla büyüdün ? Nikolodyun izleyen birinin 2008 yılında büyümüş olma ihtimali varmı ya ? Kaç yıldır var Türkiyede bu kanal ? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 1996da felan vardi heralde ben izliyordum yili yanlis hatirlamiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nikoledyon vardı Türkiye'de önceden bende izlerdim öle digitürk ile geldi sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kablolu televizyon olduğundan beri nick vardı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 En az on yıldır var nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet bi 10 yıldır var. ben de izlerdim sabahtan akşama kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ben orta birde izliyordum. Geçen sene Uni'den mezun oldum. Siz yapın hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 rokko hala olsa hala izlerim. makaraydı gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ben 2. sınıftaydım nick.ten ilk haberim olduğunda. Bakalım 2. sınıf hangi yıla tekabül ediyor... IIıIı 1994-1995 yılı desek nerdeyse 14 yıl olmuş. Kablolu TV'de vardı. Ama beni sarmamıştı çizimleri laubali ve çocuksu gelmişti. Ben Transformers, Ninja Kaplumbağalar, Kaptan Amerika, Örümcek Adam etc. gibi maksimum aksiyon içeren çizgi diziler hoşuma gidiyordu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 milyon kez açıldı kapandı nickelodeon da , türkiyede ilk yayını 10 yıl falan önceydi. rocko ve 2 dizinin aynı bölümlerini yayınlıyorlardı test yayınında, ben de bıkmadan 10 saat onları izlemiştim hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Dwinz said: rokko hala olsa hala izlerim. makaraydı gayet. cnbc-e de sabahları veriyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Rokkonun efsane bölümlerinden :D Tirnak yemekten kurtulmaya calistigi bölümü severdim. Bide devasa alisveris merkezinden köpege mama kasesi aldigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 SpongeBob'un yapımcısı, Rocko's Modern Life'ın yazarları arasında yer alan bi kişi. Böyle bikaç yazar daha var. Etkilenme, ya da peynirin sünger olması muhtemel. Her halükarda, iki serinin de eşi benzeri yok, ikisi de enfes. Ha, Rocko's Modern Life'ın yeri benim için farklıdır, o ayrı. Rocko'nun yürürken ayakkabılarının çıkardığı o gıcır gıcır sesi kim unutabilir? :) şu rocko şu da sünger bob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sevmedim, sevemedim bu tür serileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 pete ve pete severdim acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 SturmVogel said: Sevmedim, sevemedim bu tür serileri. senin sevmen için mechabob squarepants falan olması lazım zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Pete ve Pete gelmiş geçmiş en iyi dizidir nokta. :P Hala arada bi izler müziklerini dinlerim, feci nostalji yaparım gözlerim dolar sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Kojiroh said: Pete ve Pete gelmiş geçmiş en iyi dizidir nokta. :P Hala arada bi izler müziklerini dinlerim, feci nostalji yaparım gözlerim dolar sdfgsdfg Hülya Avşar da gelmiş geçmiş en büyük türk ses sanatçısıdır nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Tuğba Ekinci bariz daha iyi yalnız :P O değil de, hakikaten süper dizi. Hoş, şimdi "mutlaka izleyin" diyemiyorum çünkü ilkokulda ödev yaparken izlemiş, hayal kurmuş, Nona Mecklenberg'e aşık olmuş olmak lazım. Öbür türlü pek güzel gelmeyebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yani zamanında, hitap ettiği yaş aralığında izlenince inanılmaz geliyor zaten :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 pete&pete o zaman efsaneydide simdi izlesem eylenmem heralde :p kayip tapinagin efsaneleri vardi onu bile agzimin sulari akarak izlerdim hatta ve hatta kayip tapinagin aynisini kartondan yapmistim arkadasla zarla oynuyorduk filan sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar