dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Türko futbol takımı reklamını görmüşsünüzdür. hah sanki o reklam işi öyle yapılmaz, böyle yapılır demişler. vermişler ayarı http://kotoc-produccions.com/cuatrobots/ reklam futbolun "ağzını yüzünü kırarım ama maçı alırım" sertliğini bi güzel anlatmış, basmış gazı.. oooo oo-ooo türko! gibi ebleh bişi yerine keşke şöle bişiler yapsalarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bi de yapılışını da izleyin http://www.kotoc-produccions.com/cuatrobots/making_off/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oha efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oha çok iyimiş. buna bakarak bizimki tipik türk karakteristiğini yasntımış diyorum çünkü faaliyet yok bizim reklamda. gaza geliyolar sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ohaa süpermiş laa.. bizimkiler tırt resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adamlar ufakcapta bi transformers yapmıslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Nedir bu robot merakı milletteki anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ehu. o ne ya.. omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 transformerstan ziyade ironman hesabı olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 valla ne olmuş bilmem ama süper olduğu kesin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Çok iyi yapmışlar gerçekten transformers gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o kadar da iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şarkı kıral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 aquila said: o kadar da iyi degil. Kim bunu dicek diye baktım bütün yorumlara teker teker :D Bu arada bence gayet o iş öyle yapılmaz böyle yapılır hesabı olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bizimkiyle niye kiyasliyosunuz, o zaten rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bizimkini seviom ben.. sesiz ve etkili gaza getiriş reklamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Şarkı Sepultura sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şarkı korn dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bizimki cok kötü zatende, bunun timingleri falanda iyi değil yanı. bu kadar uğraşa cok daha iyisi cıkarmış. yönetmen ve lead animator suxmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Lexius said: şarkı korn dan Oha gece gece şaftım kaymış sanırım. Doğru şarkı korn dan. Sepultura ne alakaysa. Uyuyum bari :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adamlarda teknoloji var. bizim robotlar eski model ondan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sdfsdfsdfsd yoruma gel :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sırf türkler yaptı diye bizim reklamı beğenmiyen çok insan tanıyorum umarım aramızda o tarz insanlar yoktur. -türk yapmış abi sonuçta nekadar güzel olabilir -abi bi işin içinde türkler varsa ben yokum sanki kendileri safkan ingiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 çokta güzel diil bencede. bizim ardamızda tek vuruşta duvarı deliyo hem naberr dasdsa ha bide son reklamda casillas forvetmi kaleci mi belli diil niye koşturmuşlar adamı o kadar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben daha iyisini yapardım. O linkdekiler de taşşak. Modeller animasyonlar bizimkine 10 takar tabii de özünde bir şey yok fıs onlarınki de. Hem bizimki bir şeye hizmet ediyo, gazı veriyo. Onlarınki sadece "biz daha iyi animasyon yaparız" olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar