Razu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 toggie said: morinho bi halt yiyemez dandik kadro ile. o işi becerecek tek adam var o da lucescu. porto şampiyonlar ligini kazandı ama : (. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Kadrosu dandik değildi ki. GS'nin kadrosuna bak bi de o kadroya bak yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Razu said: toggie said: morinho bi halt yiyemez dandik kadro ile. o işi becerecek tek adam var o da lucescu. porto şampiyonlar ligini kazandı ama : (. porto'da o donem kimler vardı bi saysana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Ben sayıyım :P FC PORTO: GK 99 Vítor Baía RB 22 Paulo Ferreira CB 2 Jorge Costa CB 4 Ricardo Carvalho LB 8 Nuno Valente RM 23 Pedro Mendes CM 6 Costinha LM 18 Maniche AM 10 Deco CF 11 Derlei CF 19 Carlos Alberto Gomes Substitutes: GK 1 Nuno Espírito Santo DF 5 Ricardo Costa DF 17 Bosingwa MF 3 Pedro Emanuel MF 15 Dmitri Alenichev FW 9 Edgaras Jankauskas FW 77 Benni McCarthy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bizde Hasan Şaş var direk FAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Maniche sol kanat mı oynuyodu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 o yedeklerdeki mccarthye dikkat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 DeathLord said: o yedeklerdeki mccarthye dikkat :) zenci değilmiydi o sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hangi macarthy ? bi jenny mccarthy var. bi de benni maccarthy var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gs jenny'yi transfer etsin. dönerim lan fb'den.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 jenny'i masör olarak alsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 jenny yi gs alsın taraftar kitlemiz 20 ye katlanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 zico, tochack, skıbbe... bır duzgun ısımlı adam yok mu kardesım getırecek turkıyeye. mehmet ali erbil"e malzeme cikartiyor bu adamalar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 turgay renklikurt'tan skibbe yazısı. kim bu skibbe? galatasaray'ın yeni teknik direktörü hakkında herkes bir şeyler söylüyor. aha da buraya yazıyorum, yakında bütün spor hekimleri ve geleneksel antrenman metodu uygulayan antrenörler, yana yakıla 'skibbe!..' diyecekler. çünkü bu genç antrenör, 2006 yılından beri, köln spor yüksek okulu ile, 'momentum' adı verilen bir proje üzerinde çalışıyordu. bayer leverkusen'in antrenman programları, prof. dr. joachim mester'in danışmanlığı ve rehberliğiyle hazırlanıyordu. kondisyon antrenman metodlarındaki tüm öğretileri allak bullak eden bu gelişmeye 'laktat devrimi' denildi. ileriki günlerde hem skibbe, hem laktat, hem de 'cehennemi tempoda ama bilimsel antrenman' konusunda çok şey yazılıp, söylenecek. ayrıca, galatasaray'ın antrenmanları çok acaip geçecek, bir dolu antrenör, kenar köşe, onun hangi metodla çalıştığını çözmeye çalışacak. belki bazı yazar çizerler, 'bu adam çocuklara antrenman adı altında işkence yapıyor!' bile diyecek. ama... işine karışılmaz, önüne mayın döşenmezse... ve az biraz sabredilirse de, adamı hızdan manyağa çevirip, beşleyecek süratte futbol oynayacak bir takım seyretmek mümkün olabilecek. tekrar ediyorum, bilmeyenler bir tarafa yazsın ve hemen şunların anlamını öğrenmeye başlasın; a- skibbe b- laktat devrimi c- prof. dr. joachim mester d- laktat -transport... yakında çok şeyler konuşulacak, çoook!..o sebeple, bazıları erken sallamasın. biraz dersine çalışsın!. tabi üzülmek istemiyorsa!.. http://www.gunes.com/2008/06/17/yazarlar/yt.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 laktat olayı 6-7 sene oldu yazarın haberi yok heralde. uygulamayan bilmeyen yok sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bu adam gsyi skibbe atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bu turgay hınçal ve öcala üstadım diyen sahıs degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 said: Galatasaray'da Skibbe devri resmen başladı! Basın önünde 1+1 yıllık sözleşme imzalayan genç teknik adamın yardımcısı ise Ümit Davala oldu! Alman teknik adam G.saray'a geldiği için onur duyduğunu söylerken, bunun kendisi için bir sınav olacağını belirtti! Skibbe tüm merak edilen konuları da yorumladı HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de hazır bulunurken, yardımcı antrenörlük görevine getirilen Ümit Davala ve Alman antrenör Edwin Boekamp ile de sözleşme yapıldı. Skibbe, toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Galatasaray'da bulunmaktan onur duyduğunu belirterek, ''Çok mutlu ve gururluyum. Galatasaray benim için büyük bir şans'' dedi. Galatasaray'da, Bayer Leverkusen'de olduğu gibi genç ve yetenekli oyuncular bulunduğunu kaydeden Michael Skibbe, ''Arda, Servet ve Mehmet Topal gibi oyuncular beni çok heyecanlandırıyor. Bu oyuncular milli takımda çok güzel bir performans gösteriyorlar. Geçen sezon da çok iyi performans gösterdiler ve şampiyon oldular'' diye konuştu. -HAKAN ŞÜKÜR'ÜN YERİNE OYUNCU ALINACAK- Skibbe'nin toplantıda yaptığı açıklamayla, Hakan Şükür'ün takımdan ayrılması da kesinlik kazandı. Alman teknik adam, Hakan Şükür'ün durumuyla ilgili bir soru üzerine, ''Hakan Şükür, sadece Galatasaray ve Türkiye için değil, Avrupa ve Almanya için de çok önemli ve tanınan bir oyuncuydu, fakat kontratı bitti. Şu anda bizim, onun yerine oynatacağımız bir santrfora ihtiyacımız var. Kendisinin çok büyük kariyeri var, Galatasaray ve milli takım için 15 yıldır çok iyi işler yaptı'' dedi. -''İLK HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ''- Michael Skibbe, bir Alman gazetecinin, ''Önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarında hedefiniz ne'' şeklindeki sorusunu, ''Ağustos ayındaki elemelere iyi konsantre olduk. İlk amacımız Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Burada Avrupa'nın en büyük takımlarıyla oynayacağız, biz de onlarla aynı düzeyde olmak istiyoruz'' diye yanıtladı. -''TAKIMIMIZI GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ''- Transfer ile ilgili soruları da yanıtlayan Skibbe, ''Takımımızı güçlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum'' dedi. Alman teknik adam, hem ligde, hem uluslararası seviyede hedefleri genişletmek için transfer yapmayı düşündüklerini, buna da aile içinde görüşüp karar vereceklerini söyledi. Skibbe, düşündükleri mevkiler konusunda da ''Hakan Şükür'ün yerine oyuncu düşünüyoruz ve defansa da bir takviye yapacağız. Bizdeki yeteneklerin yanı sıra dışardan gelen daha tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var'' açıklamasını yaptı. -''LINCOLN, LİDER OLACAK YAŞTA''- Skibbe, Lincoln'ün, çok iyi ve ekstra özellikleri olan, takıma liderlik yapabilecek yaşta bir futbolcu olduğunu söyledi. Lincoln'ün takım için çok önemli bir oyuncu olacağını düşündüğünü kaydeden Michail Skibbe, ''Onun burada olmasından dolayı çok mutlu olduğumu söylemeliyim'' ifadesini kullandı. Skibbe, ''Arda'ya teklifler var'' hatırlatmasının yapılması üzerine de bu oyuncuyu bırakmayacağını ima ederek, ''O çok iyi bir yetenek, Arda'nın burada olmasından dolayı çok mutluyuz. Sadece Galatasaray'da değil, Avrupa Şampiyonası'nda da çok dikkat çekiyor. Milli takımın ilerlemesinde çok büyük pay sahibi. Sadece önümüzdeki sezon değil, önümüzdeki seneler için bizim takımımızda çok önemli bir rol oynayacak'' şeklinde konuştu. -''1 SENE İMZALAMAK BENİM İSTEĞİMDİ''- Skibbe, 1 yıllık sözleşme imzalamanın, kendi isteği olduğunu dile getirdi. 5 yıldır uluslararası seviyede çalıştığını hatırlatan Alman teknik adam, şunları söyledi: ''Dortmund ve Leverkusen ile uluslararası başarılara imza attım. Bu benim yurt dışında ilk görevim. Bu ülkeyi tanıyacağım için çok heyecanlıyım. Galatasaray'da çalışmak benim için çok büyük sınav, ama en önemlisi, hep beraber burada başarıyı sağlamak. Başarı geldiği zaman da önceden imzalanan mukaveleler beni ilgilendirmiyor.'' Servet'in, Avrupa seviyesinde üst düzey bir oyuncu olduğunu kaydeden Skibbe, ''Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nın savunmasını Galatasaray oluşturuyor. Servet üst düzey oyuncu. Hakan Balta ve Emre Güngör'ün uluslararası tecrübeleri daha az, ama onların da tecrübe kazanmasını sağlayacağız'' dedi. ''Galatasaray'da diğer Alman teknik direktörler gibi iz bırakmak istiyor musunuz'' şeklindeki bir soruyu Skibbe, ''Elbette. Galatasaray'da hoca olmak benim için çok büyük bir sınavdır'' diye yanıtladı. -''GALATASARAY'DA KUPA KALDIRMAK İSTİYORUM''- 2002 Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı ile kupa kazanmaya çok yaklaştığını ifade eden Skibbe, ''2002'de Dünya Kupası'na çok yaklaşmıştık. En iyi maçımızda Brezilya'ya 2-0 kaybettik, ama Galatasaraylı olduğunuzda, her zaman iyi olmak, şampiyonluğu kovalamak zorundasınız. Ben de bunun için buradayım. Bu zaman, yani Galatasaray için kupa kaldırma zamanı benim için gelmiştir'' diye konuştu. Galatasaray'ın altyapısının Almanya'da konuşulduğunu dile getiren Skibbe, ''Şu anda mevcut kadromuzda Galatasaray'ın altyapısından çıkan oyuncular var. Bunu aynı şekilde devam ettirmeye çalışacağım'' dedi. Skibbe, Galatasaray'ı tanımasındaki en büyük etkenin geçen yıl UEFA Kupası'nda oynadıkları maç olduğunu dile getirerek, ''Avrupa kupasında bir takıma karşı oynadığınızda, o takımla çok meşgul olmak zorundasınız. Araştırmak zorundasınız. O yüzden Galatasaray'ı çok iyi tanıdım ve bu görevde heyecanlı ve sevinçli olduğumu söyleyebilirim'' şeklinde konuştu. Skibbe, uluslararası düzeyde bir Alman takımına karşı oynamaları halinde, kazanma sözü de verdi. -DAVALA: ''YUVAMA DÖNMEKTEN DOLAYI MUTLUYUM''- 21 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılan ve Galatasaray'da antrenörlüğe başlayan Ümit Davala da ''Yuvama dönmekten dolayı mutluyum'' dedi. Galatasaray'da 7 yıl görev yaptığını kaydeden Ümit, şöyle devam etti: ''Kadroda bulunan bazı oyuncularla birlikte oynadım. Ümit Milli Takım'dan oyuncularım olan futbolcular da kadromuzda yer alıyor. Galatasaray'daki ve futbol kariyerimdeki tecrübelerimi Skibbe'ye aktarmak, ona yardımcı olmak, Galatasaray ile şampiyon olmak hedefim. Buna alışığım, antrenör olarak da bunu yaşamak istiyorum. Tekrar yuvama dönmekten de mutluyum.'' Galatasaray'dan böyle bir teklif beklemediğini dile getiren Ümit, ''Ümit milli takım teknik direktörüydüm. Sürpriz oldu. Bugün konuştuk, karara bağladık. Aynı ekiple çalışmaktan büyük mutluluk duydum. Burada sadece başarı geçerlidir. Galatasaray'da buna alışığız, bunun için gündüzümüzü, gecemizi vereceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Skibbe başarılı olursa gs yi sıçrama tahtası olarak kullanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ümit davalanın bi lafı vardı "fenerden cacık olmaz" : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Rikkie said: Lucescu hala shaktarda mı? Keşke onu yeniden getirselerdi hakkaten.lucescu açıklama yaptı zaten,teklif yapıldı ama galatasaray'ın bana yaptığını ben şimdiki takımıma yapamam dedi,iyi ayar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 lucescu iyi teknik direktör ( defansif oynayan takımlara ayrı bir hayranlığım vardır o ayrı bir konu ) ama işler ters gidince hemen suçu sağa sola atıp işin içinden çıkmaya çalışıyor, sonra aha bende demiştim oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 az once ntvde skibbenın ropartajı vardı canlı, emre aşık gelecek sezon takımda olacakmış, kaleye, sağ beke ve forvete oyuncu bakıyorlarmış. ayrıca servete hayranmış :)adam ayrıca çok sempatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nocom said: az once ntvde skibbenın ropartajı vardı canlı, emre aşık gelecek sezon takımda olacakmış, kaleye, sağ beke ve forvete oyuncu bakıyorlarmış. ayrıca servete hayranmış :)adam ayrıca çok sempatik. Ben de dinledim. Dediklerini söyledi de forvet bakıyoruz dediğini duymadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Alaman forvet peşinde koşuyorlardı, ne kadar güvenilir bilmem ama Fanatik 1-2 isim vermişti geçen p.tesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar