Catzee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ege taraflarında (Ayvalık, Assos, vb. ) kendi halinde ama denize sıfır, yemekleri güzel, kalınabilecek küçük yerler önerebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 evet evet ben de kız arkadaşımla mini bi tatile çıkmak istiyorum duruma göre bütçemizi ayarlarız ama öle çok uzun ve lüks bi tatil peşinde değiliz :) Yola istanbuldan çıkıcaz ona göre tavsiyeler alabilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ege taraflarında (Ayvalık, Assos, vb. ) kendi halinde ama denize sıfır, yemekleri güzel, kalınabilecek küçük yerler önerebilecek var mı ? said: acil önerilerinizi bekliyoruz, kuşadasıda olur. denizi ve plajı temiz olsun bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Küçük kalıncak yer varmı onu bilmem ama Kuşadası-Güzelçamlı ve Didim-Akbük koyları oldukça temiz fakat çok hareketli yerler değil buralar. Aslında fethiye-ölüdeniz e yakın yerler güzeldir hem kalınacak yerler hem de temız denız acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bikaç gün önce aldım bileti şiddetle tavsiye ederim: [www.beachfest2008.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Verdiği sitede trojan clicker uyarısı verdi kaspersky dikkat :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nasıl ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Şimdi vermiyor seninmi site? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 tabi benim sitem organizatör de benim ayrıca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Neyse bulduk güzel bir yer, saolsun pati halkı da çok yardım etti, ayar olsa koşar gelirler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bi tane otel vardı orda assos'ta, fena değil de animatörlerden biri erkek dansöz+gay+homo ona yakalanmadığınız sürece problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahah gayler neden hep dansöz animatör olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 göcek göcek! kaş yada kalkan da olabilir ama sıcak oluyor kas kalkan.gocek miss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kaş! ben gidiorum yine..korsan ada oteli tavsiye ederim:P bi de kelebekler vadisi fethiye yaa..alın çadırınızı gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Oteli falan ayırttık, Kuşadasına gidiyoruz. Bakalım beğenirsek buraya yazarım otel adını, fiyatı falan uygundu, her şey dahil bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 buraya gelmeyin ya bitti lam kuşadası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 eski foça iyidir buyur gel bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Kuşadası berbattı, otel berbattı, 1 gün zor dayandık. Kimseye tavsiye etmem. Ayvalık Sarımsaklı'ya kaçtık ordan gittiğimiz günün ertesi sabah. Harikaydı, kimse kimseye karışmıyor, insanları, esnafı çok yardımsever ve güleryüzlü, plajı ve denizi tertemiz. Otelleri de genelde küçük ama temiz oteller. Bir ikisi hariç her otel güzel, temiz ve güzel pansiyon ve motellerde var. Çıkıp gidin beğendiğiniz otele, motele, pansiyona yerleşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sarımsaklıda denize veriliyodu kanalizasyon, halletmişler mi ? zaten tek 5 yıldızlı oteli var, o da nasıl 5 yıldızlı çözemedim hala. benim gönlümden 3 kopar, o denize plaja da 1 versen maximum 4.. o da elim açık olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Marmaris, Turunç. Ufak yer, kalabalık da değil. Denizi de süper. Ben Hotel Mavi Deniz'de kalmıştım, yemekleri gayet güzeldi ancak açık büfe değildi ve dolayısıyla çeşit az oluyordu. Ama yaptıklarını gayet güzel yapıyorlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ayvalık tabi ki. Şöyle söyliyim , Ayvalığa girerken sağa doğru bir yol ayrılır , bu yol doooğru sitelere götürür seni. Hatta o sitelerden birinde de bizim yazlık bulunmaktadır. Neyse , asıl Ayvalığa gittiğinde denize orda girilir , denize sıfır çok ucuz oteller de bulunmakta ayrıca. Hem Akçay'a yakın olamsı itibariyle , Ağustosda yapılacak Zeytinli Rock Fest'e de gitmek mümkün , müzikle ilgili biriysen. Olmadı bize gelir bi kahvemizi içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 mordoğan da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 -Deno- said: Ayvalık tabi ki. Şöyle söyliyim , Ayvalığa girerken sağa doğru bir yol ayrılır , bu yol doooğru sitelere götürür seni. Hatta o sitelerden birinde de bizim yazlık bulunmaktadır. Neyse , asıl Ayvalığa gittiğinde denize orda girilir , denize sıfır çok ucuz oteller de bulunmakta ayrıca. Hem Akçay'a yakın olamsı itibariyle , Ağustosda yapılacak Zeytinli Rock Fest'e de gitmek mümkün , müzikle ilgili biriysen. Olmadı bize gelir bi kahvemizi içersin. Önümüzde ki hafta Ayvalık- sarımsaklı' ya gelicez 2 kişi ve şöyle temiz, uygun fiyatlı otel- pansiyon aramaktayız yine. Bildiğin, önerebileceğin bir yerler varmıdır ki? Ayvalığa gelmeden önce Altınova vardı galiba oralarda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ayvalık'da siteler bölgesinde bizim yazlık, o yüzden otel pek bilmiyorum ayvalıkta. artur otel vardı ama neredeydi bilmiyorum. onun dışında cunda adası taraflarında otel bakabilirsiniz. zaten google'a yazsanız çat diye tonla otel bulursunuz. cunda adasında kalmanız daha iyi olabilir ama, ayvalık baya öldü son 4 - 5 senedir özellikle. cunda'da gezecek yerler var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu yaz olcak mı la zeytinli'de festival? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar