Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 uydudan gelen güneş ışınlarının,ters açı ile yansıması sonucunda fiberoptik ve bakır kabloların üzerindeki ultraviole etkisini hiç duymadınmı sen?Adam biliyoda konuşuyo alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 uydudan güneş ışını mı geliyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 uydu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 görümce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yok yok bence uymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 uydur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 uyduramadım yan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 uydu yazan arkadaş bile gülüyordur şuan.. her halde şaka olarak yazdı u sıcak yaz günlerinde forum'a azcık neşe katayım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 uysa da koydum, uymasa da. hadi evli evine, köylü köyüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 FromTheHell said: ayrıca kotalı olcak mı bu vdsl gene 3 gbit ahaha yanlışlıkla falan öyle bi tarife de yapsınlar da efsane olsun bu kurum ahah elin kaysa yanlışlıkla bir filmin ya da oyun demosunun falan download linkine falan tıklasan yandın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 la_bombonera said: FromTheHell said: ayrıca kotalı olcak mı bu vdsl gene 3 gbit ahaha yanlışlıkla falan öyle bi tarife de yapsınlar da efsane olsun bu kurum ahah elin kaysa yanlışlıkla bir filmin ya da oyun demosunun falan download linkine falan tıklasan yandın... amanın yannışlıkla 3,5 gb demo çektim, demek istiorum ben, bunu ağzımdan duymak istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bağlantı hızlı olursa kota mota sökmez valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bağlantı hızlı olsun amerikayı bile indiririm... ama abi teknik olarak amerikayı indiremezsin ki.... o teknik sende olsun SENİ BİLE İNDİRİRİM ULEN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 4mbit baglantınız olupta halen torrent lerde surunuyorsanız zaten bi zahmet aglamayın. 4mbit ve ustunu alacak olan adam kendini download a upload a vermis demektir. buda torrent le olmuyor news serverlarla oluyor. easynews/usenext yani. 350gb lık dizi indirmeyi bırakalı 1 yıl dan fazla oluyor acıkcası 1.2gb 720p lik ripler varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 walla private trackerlara gayet dl oluyo 1200 mb dosyayida alip bi sezon diziyi bi externa harddiske yuklucek luksum yok walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya kardeşim evde 1 mb internet duruyor hiçbişi yapmıyorum, nerden nasıl çekiyonuz bunlar bea! Torrent kullanam dedim istedğim şeyi bulmak başlıbaşına bi sorun.. 100mbit olsun ben gene bişe çekemem heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Private torrent'ler (tu) Scene Torrents (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 diğer tarifelere indirim yaparlar umarım 4 k yı 50 yapsınlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Lopeth said: diğer tarifelere indirim yaparlar umarım 4 k yı 50 yapsınlar işte +12131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Yapmazlar ya izbeler daha da zam yapacaklar gibi duruyor. Klasik türk mantığı kapman ya ardından bas zammı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 olsun 20 yapsınlar o da kafi, 89ytl veriyorum boru mu, gerçi modemi değiştirmem gerekicek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 mani said: 4mbit baglantınız olupta halen torrent lerde surunuyorsanız zaten bi zahmet aglamayın. 4mbit ve ustunu alacak olan adam kendini download a upload a vermis demektir. buda torrent le olmuyor news serverlarla oluyor. easynews/usenext yani. 350gb lık dizi indirmeyi bırakalı 1 yıl dan fazla oluyor acıkcası 1.2gb 720p lik ripler varken torrentte surunmek nedir ya ? mininovada falan torrent i deneyipte surunmek gibi sacma sapan konusmayin ya. torrentleech gibi yerlere uye olunda oyle bi bakin torrent nasi bisiymis. mininova gibi milletin indirip indirip upload etmedigi yerlerde ugrasirsaniz oyle olur private trackerlarda populer dosyalarda 1500 gibi rakamlari bulabiliyo seederlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 torrentleech süper ya kaç gece uğraştım ratio kasmak için ama sonunda; Ratio: 0.923 Uploaded: 78.50 GB Downloaded: 85.05 GB Slots: Unlimited slots ulaştım tek sorun her seferinde capcha mıdır nedir login olurken ilk seferde geçemedim daha süürekli yanlış yazıyorum... torrentte yavaşlık gibi bir durum söz konusu olamaz, sağlam sitelere üye olduktan sonra hız sorunu yaşamazsınız kaynak sorunu yaşamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar