Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben tek siz hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tunca said: ya online olanlara göre kafamıza göre gireriz işte ne kasıyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ekmek said: pq da nası gerek yok la, 3 kat hızlı geliyo inf böyle kasmaya gerek yok yani, grup max. a ulaşınca başka parti kurulur ordaki adamlarla, öyle sen şu ol, ben bu olayım, gerenksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 harbiden yahu nie gruplaşma varkine? birbirinizi çekemiyormusunuz? (:P) kimin hangi tarafta olacağı belli mi? taraf derken. iyi kötü taraf yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 diger topic'in devamıysa bu, herkes dest olacak benim bildigim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hayır öyle grup değil mesela 30 kişilik bir guildde haftada 3 karazhan çıksın, 10 10 10 3 grup olur , o manada. de online olana göre olur yani, ne grubu bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 open betaya key alma durumumuz nasıl olaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Gidip CE için pre-order pack gibi olan kutuyu alıyorsun, D&R'lara falan geldi, 20 milyon, sitede open beta applicationları açılınca o kutudan çıkan keyleri gireceksin, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 20 ytl iyiymiş peki oyun cıktı mesela normali 80 lira oldu ben bi 80 daha ödeyecekmiyim yoksam sen 20 vermiştin sana 60 olurmu dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Sana 60 olsun diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Closed betadakiler open betaya aktarıcaklarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 peki tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Masticore said: Closed betadakiler open betaya aktarıcaklarmı ? Yok, illa CE kapman gerekiyor olması lazım beta için. Biri şans işi diğeri maddiyata bakıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 kfg said: diger topic'in devamıysa bu, herkes dest olacak benim bildigim =)... order guild girişiminde bulunacak bir babayiğit bekliyorum hala şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 20 milyona alayım diyecektim de, ce 300 ytl falan mıydı ? 160 mış tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 order tarafında olacağım bende Sam said: kfg said: diger topic'in devamıysa bu, herkes dest olacak benim bildigim =)... order guild girişiminde bulunacak bir babayiğit bekliyorum hala şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Tahmin ediyorum ki wow'da ki gibi olursa(elf,gnome) çocuk tayfası chaos'a(green skin) kayıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Şu analizlere de hayranım.. WoW'da çocuk her iki factionda da var. Horde oynarken de, alliance oynarken de aynı tiplerle karşılaştım. Warhammer da sonuçta Teen ratingli olacak. Her iki tarafta da bahsettiğin "çocuk"lardan olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Wow da çocuk her iki tarafta da YOK! Eskiden yoktu yani. İlk başta bütün çocuklar NE oldu. Horde da TBC ye kadar oynadım 1 tane çocuk yoktu. TBC de sonra BE saolsun karıştı ortalıkç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ben çocukları, çocuk var diye oynamak istediği tarafı değiştiren mallara tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ekmek said: Ben çocukları, çocuk var diye oynamak istediği tarafı değiştiren mallara tercih ederim. ehehe ayar gibi olmus ama dogru cidden ya, bu kadar kasmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mendoza said: Wow da çocuk her iki tarafta da YOK! Eskiden yoktu yani. İlk başta bütün çocuklar NE oldu. Horde da TBC ye kadar oynadım 1 tane çocuk yoktu. TBC de sonra BE saolsun karıştı ortalıkç VAR! :p Sen karşılaşmamışsındır. Kişiye göre değişir yani sonuçta. Alliance daha kalabalık olduğundan, belki daha fazla olabilir. "Horde da 1 tane çocuk yoktu." gibi kesin şeyler söylemenin manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Çocuk yada yaşlı, ben delikanlı insanlarla oynamayı tercih ediyorum. Delikanlı isveçli delikanlı brezilyalı falan. Nasıl wowda light insanlar gidip ally açtıysa burda da order açıcaklar. Lightlar çünkü kanlarında var. Order için gaylience gibi bi kelime oyunu bulmam lazım tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Solistine aşık olduğu için o grubu dinleyen genç kızlar gibi karizmaya bakarak taraf seçen yumuşağımsılar nasıl? INC DEST SW gibi pratik bir kullanımı yok ama bence başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ehehe bazı delikanlılar raidlerde bozuluyor ama :) item için çok kalabalık guidlerin dağıldığını bilirim. Mesala şuan lotro da olduğum klanda öyle bir arkadaşlık var ki her cumartesi 1 oyuncu için ne lazımsa ona özel raid düzenliyoruz. ona lazım olan itemleri kendisi alıor geri kalan random oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar