Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bıktım artık bu hayvanlardan. Önce mutfak balkonunun kenarına yuva yaptı bi tane, bizimkiler yumurta var diye acıyınca şımardılar. Şimdi öndeki balkonun içine ettikleri yetmiyormuş gibi kapalı mutfak balkonuna girip çıkamayınca ortalğı dağıtıyorlar. Böcek öldürürken içi acıyan ben harıl harıl ilkokuldan kalma sapanımı arıyorum, bulamazsam havalı tüfek alıcam. Şunlardan kurtulmanın daha insancıl bir yolunu bilen var mı?
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 dışarı cıkarttıgında bi daha gelmemeleri için korkutucak eşyalar koy ne biliyim balkon demirine fln siyah torba bagla ( cok kotu bi goruntu oluyo ama yapanları goruyom :D ) veya yuva yapabilcekleri şeyleri balkondan at baska bi yere koy bi daha gelmezler kesin cözum
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Naylon torba bağla ses yapsın gelmezler bir daha. Veya doldurulmuş kedi veya yırtıcı kuş al bi tane balkona koy.
Queen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bi film vardı aileleriyle yaşayan erkeklerle ilgili gibi. Geek olan bi tane oğlan bi kıza böyle tüfekle kuşu vurması için yardım ederken kaynaşıyolardı. Ama sonra çok üzülüyolardı kuşa. Onu hatırlattı bana.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Abso nun dediği gibi rüzgarla ses yapan şeyler koy, poşet vs.
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yumurtasını al gider belki. bizde de olmuştu benzer olay.
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 arkadaşından falan ödünç kedi al koy balkona :P
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Söylediklerinizin çoğunu denedim (torba,cd vs.) ama dediğim gibi şımardılar iyice. Balkona çıkınca kaçmıyolar bile.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Doldurulmuş kedi veya yırtıcı kuş sorununu çözer :) Arkadaşların evinin yanındaki adam villasının tepesine fanus içinde doldurulmuş şahin koydu, 1 tane bile kuş pisliği yok çatısında :)
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Finale çalışıcağıma güvercinlerle uğraşırım dedim ve alüminyum folyadan kartal yaptım. Şimdilik sorunu çözdü gibi. Olmadı doldulurulmuş hayvan alırım. Makinaya pil bulabilirsem fotoyu koyarım. Attached files
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 o yuva yapsın sen boz o yuva yapsın sen boz, o yuva yapsın sen boz o yuva yapsın sen boz o yuva yapsın sen boz o yuva yapsın sen boz o yuva yapsın sen boz o yuva yapsın sen boz ... .. .
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ahahahah alüminyumda yaratıcılığını ve yeteneğini konuşturmuşsun. djffd
Apache Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 finalde cakacagını bılen gencın dramı,guvercın falan hıkaye.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 euheu. abi o ne ya :D Alüminyum Folyodan Kartal, efsaneymiş.
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Benim odamın penceresinin üst kısmında korunaklı bi bosluk var. Oraya yuva yapmıslardı bi kere. Sora kendiliğinden gittiler ama bi kere odamın içersinde birisi 360 derecelik tam tur atıp dısarı cıkmıstı cok komikti. Bişeyden korktukları yok hayvanları yeri gelince cesaret abidesi oluyolar :D O beni korkuttu düşünün artık :D Bi kere de mutfağımızın camına muhabbet kusu gagasıyla tıklattı bi kac kere , annem içeri aldı 2-3 gün kaldı bizde veterinete götürdk mantar olmus bu öldürün dedi. Saldım bende balkondan yine :D
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yuva yaptiysa yediniz ayvayi. annemin balkona 10 sene once yuva yaptilar. iki uc defa yikti sonra yikmadi o da yumurtalari gorunce. icine ettiler balkonun. bir de sahiplendiler,iceri sokmadilar bizi. acamadik balkon kapisiniz filan. sonra bit basti evi. uc gun kapattik ilacladik filan. o kadar zaman oldu hala zorluyorlar yuva yapmak icin. annemin balkon deli kadinin balkonu gibi. ipler filan gerdi, torbalar bagladi, firdondu takti filan. para etmiyor. bu yaz iyice abarttilar en sonunda kadincagiz panjurlari indirdi oyle oturuyor.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ahauauhauhsdfgsıshfsdklshflşk o folyo nedir ya ahauhauhauah
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi yalnız hala gülüyorum dsjhdh
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 birtanesini kesip sallandıracaksın orda
Afush Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 SKeLeToN said: mantar olmus bu öldürün dedi. nası veteriner o be??Yardım etmesi gerekmiyo muydu?
Öne çıkan mesajlar