JD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Dün değil ondan önceki gece yatağa kafamı koyduum an sanki sarhoşmuşum gibi başım dönmeye ve gözlerimi kapadığımda midem bulanmaya başladı ama uzun süredir içmiyorum.Bu bugün hala devam ediyor şimdi doktor moktor uğraşmak istemiyorum varmı bileniniz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Baş dönmesi gibi çok genel bir semptom'da ne olduğu söylemek zor. Başka belirtiler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yok hyr tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı . Ya hani sanki içmeden sarhoşum ciddi anlamda bi tek böyle tarif edebilirim başka hiçbir belirtisi yok . Yere düşürmiycek ama işte hissettircek bir dönültü giriyor . gözlerimi kapadıımda fln midem bulanıyor bu kadar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 valla dediğin şeyler iç kanama belirtisi birlikte olnca ama hala yaşıyosan değildir sdfsdf.bi doktara filan uğramakta yarar var sağllık şakaya gelmez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abartma ya ne iç kanaması? @JD olabilir gerçi yaşadığın hasar verebilecek bir olay oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yok be abi ne olsun evde bütün gün ultima online oynadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 uo yeterince hasar verebilir sdfgjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 büyük ihtimalle kulak veya boynundan. 1 kere bana da oldu gitmedim doktora falan. yıkanırken kulağına su kaçmışdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kulağa kaçan suyun baş dönmesi yapması için baya bir ilerlemesi lazım. Ekrana çok yakından baktıysan uzun süreli, sebep olabilir baş dönmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben de mesela çok uykusuz kaldıgımda herşeyi kendime normalden 2 kat daha uzak görme gibi bir halüsinasyona bağlanıyorum. gözleri kapatınca da başım döner. baya kötü bişeydi küçükken baya olurdu. hap map mı atıolardı yemeeme nedir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kulak sıvın nanay olmuş olabilir, bir baktırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bir sürü sıvım var ve hepsi nanay, ne yapmalıyım xaenin arkadaşım? :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şizofreni başlangıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 geçer. ölürsen resleriz merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar