nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rewendor said: Baluu said: Semih tek forvet başlarsa olmuyor, semih 2 forvet oynar ve nihatla oynarsa, ofansif yönü çok güçlü bir takım olur Türkiye.. Tabi arkasına da arda aurelio ve kazım gibi bi 3lü güzel olur. Dediğin gibi olursa bir tane daha ön libero lazım yoksa her yerden gol yeriz. Şöyle bişi olur ondan. Volkan Emre Servet Sabri Hakan Aurelio Hamit Arda Gökdeniz Nihat Semih Kazım'ın hala ilk 11 çıkacağına inanmıyorum. Gökdeniz yerine Artık bol bol adam sokabiliriz Kazımıydı uğuruydu tuncayıydı duruma göre arda ile gokdenızın yerlerını değiştirsek tam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: Arda ve Gökdeniz değişirse olur. Arda sağda soldakinin yarısı kadar oynuyo anca :( Yanlış yazmışım düzelttim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sabri ön libero oynar, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ahahah volkan süperdi ya ''onlar kebap oldu bizde onları yedik herkese afiyet olsun'' :D:D böyle roportaj verdi adam çok sevindm ya oufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rikkie said: Sabri ön libero oynar, no problem. terim duymasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Oynayamaz. Onu koyup macera aramak yerine Mehmet Topal'ı oynatalım daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tuncay ömrümden 2 sene yedin, 1 sene nihat, 4 sene de hamit. 7 sene yaşlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kadroyu kurmuşunuz :) çeklerin kadroyuda yazalım başlayalım maça hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fede said: tuncay ömrümden 2 sene yedin, 1 sene nihat, 4 sene de hamit. 7 sene yaşlandım. yaw hamitin suçu yok. adam ne yapsın ? koskoca munichte orta 3 lü ye bak : ze roberto-hamit-ribery. bu riberyi alıp sağ bek oynatmak gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fede said: tuncay ömrümden 2 sene yedin, 1 sene nihat, 4 sene de hamit. 7 sene yaşlandım. iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 cek macında beraberlikte direk penaltılara geciliomus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hamit kötü oynadı arkadaş. hele ki bi pozisyonda attığı pasa 5e 2 yakalandık ki ben orda hamitin tüm sülalesiyle ilişkiye girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 GEd said: kadroyu kurmuşunuz :) çeklerin kadroyuda yazalım başlayalım maça hehehe Cech Grygera-Rozehnal-Ujfalusi-Jankulovski Galasek-Polak-Sionko-Plasil Baros-Koller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sabriyi neden soktun oraya.. Volkan Emre Servet Hamit Hakan Aurelio Arda Kazım Gökdeniz Nihat Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 beraberlıkle cıkıcaksak hıc cıkmayalım almanya takar nasılsa cıkıcaksak adam gıbı top oynayıp galıbıyetle cıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Arda ön libero mu? Sabri bile sağ bekte Hamit'ten iyi. Hamit sağ bek başlarsa direk kaybederiz zaten. Arda ön libero şaka olmuş. Lütfen şaka de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sabriyi soktum çünkü Hamit sağ bek oynayamıyo, adam batırıyo işte sağ bekte, tüm yeteneği de heba oluyo. Başka da adam yok orada oynayacak. O yüzden soktum. Arda zaten göbekte oynamaz, olsa olsa forvet arkası AM oynar, onu da oraya koyarsan zaten tek ön liberode delik deşik ederler bizi. O yüzden o taktik yalan olur. Kazım her halukarda çıkıcak, bir MC ya da DM girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adamınbiri said: fede said: tuncay ömrümden 2 sene yedin, 1 sene nihat, 4 sene de hamit. 7 sene yaşlandım. iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun abi yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Emre aşık penaltı yaptırmadı, kendi kalesine de atmadı ya, inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Alcadras said: adamınbiri said: fede said: tuncay ömrümden 2 sene yedin, 1 sene nihat, 4 sene de hamit. 7 sene yaşlandım. iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun abi yapma saydın dimi üşenmeyip aehfuaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o sondaki 7 yi de saydım, 14 olması gerek diye. cümleyi okudum tamamen sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hamit orta sahada olduğu zaman çok daha iyi oynuyor ortasahamız. O kadro uygundur ama Kazım kulübeye, Hamit ortaya sağ beke de Sabri diyorum ısrarla. Bi daha baktım da o kadro olmaz. Arda ortada ve ön libero da olmaz. Kanatta oynayacak. Emre yoksa Hamit ön liberoya, KAzım sağ açığa geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rewendor said: Sabriyi soktum çünkü Hamit sağ bek oynayamıyo, adam batırıyo işte sağ bekte, tüm yeteneği de heba oluyo. Başka da adam yok orada oynayacak. O yüzden soktum. Arda zaten göbekte oynamaz, olsa olsa forvet arkası AM oynar, onu da oraya koyarsan zaten tek ön liberode delik deşik ederler bizi. O yüzden o taktik yalan olur. Kazım her halukarda çıkıcak, bir MC ya da DM girecek Ben sabriye güvenmiyorum valla, güvensem çok mantıklı konusuyorsun.. Arda'ya gelince de, arda ortahasaha cizgisinin ilerisinde her noktada oynar bence, tek forvet koymamak halinde tabii :D Ha ama bi Gökhan Gönül olsa elinde, yazdığın kadroda, sabriyi çıkar Gökhan Gönülü koy, o takım allahnıa kadar gider, Lafım olmaz. Ama sabri ofansif meyilli bir adam ve geri dönemiyor, hata yapıyor, faullü oynuyor ve komik faullerle oynuyor. Güvenmiyorum o adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ideal kadro ---volkan-- --arda---semih----arda---semih- arda---mehmet topal---aurelio---semih ---------arda------semih---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o değil de bu atv ne aptal bir kanaldır yahu? bi bakanla röportaj yapıyorlar adama soruyorlar ki: maçı hangi kanalda izlediniz? ulan sanane ki ? eline zorla gazete tutuşturup bunu da gösterin diyor ahah tam sopalık spiker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar