nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Abi işte girdi gol attı girdi gol attı. Başladı gol attı? Yok başladı gol atamadı, berbat oynadı. Girdi, harikalar yaratıı gol attı oleey! Semih bu işte. Her maç 65te girmesi gereken bir oyuncu. Ama onbirde Semih'le başlamak intihar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ekolu olmayan tek ekol biziz. Bu da bizi tehlikeli yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hamit kötüydü ya. Servet iyiydi yine arda da çok iyiydi. Yağmurun yağması bizi mahvetti ama iyi toplandık Semih yine yaptı fener de ki oyununu. Bence semih te böyle devam edilmeli isviçre maçını kaybedicez dedim kazandık iyi oldu umarm aynı sonucu çek maçındada yaşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ümit Karan yok ki, olsa başımın üstünde yeri var Ümit KAran'ın, hep söyledim gene diyorum, 5 senedir o adamı Fenerbahçe'de görmek isteyen benim, o adamdan yararlanamayan da galatasaray. Fenerbahçe'de oynasa, bırak galatasarayda ilk 11 çıkmayı, milli takım da da çıkar, nereye giderse orada da çıkar. Ama işte Gs'de oynayınca öle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 çek maçında penaltı olsun beraberlik olursa. Olmazsa tersten alfabetik sıraya göre güzel olur kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şaka maka ben g.t oldum bu arada, başlarda yazmıştım... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 O değil de çıkarsak da Almanya'yla eşleşiyoruz iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gerekirse aihm e gideriz penaltılara kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ikinci yarıda daha iyiydik ilk yarıya göre. nihat ın o pozisyonda oynamayacağı, sahaya ikinci yarıdaki gibi bi dizilişle çıkmamız gerektiğini umarım anlamıştır fatih terim. tümer, gökdeniz gibi futbolcuların böyle bir zeminde işi ne ? allahtan devre arasında müdahale etti. çok güzel oldu. bu tip turnuvalarda ev sahibini yenme geleneğini sürdürdük cümlesini klişe de olsa kurasım geldi. eren derdiyok a hediye ediyorum bu galibiyeti. kıl oldum herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 olsun, çıkalım da... dert değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bişey olmaz karizma olur işte çıkarsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu arada maçımız ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abi penaltımı değilmi artık kim doğruyu sölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Semih girene kadar hava topu alamıyordu takım. Semih kendi alamasa bile elbet birine indiriyor abi,bu herif böyle bi insan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ne çaktık be. sesim kısıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Çıkarsak Almanya ile mi eşleşiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Penaltı ya eleme gruplarına bakılır mı olmaz öyle saçma şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 byzasz said: abi penaltımı değilmi artık kim doğruyu sölüyor penaltı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Alcadras said: Çıkarsak Almanya ile mi eşleşiyoruz? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rewendor said: O değil de çıkarsak da Almanya'yla eşleşiyoruz iyi mi he he o da bambaşka bir konu tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ahahahhaaa "Döner bıçağını alıp arkaya atmak" lol Efsanesin ya Erman efsanesin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff içimden bişeyler koptu golde ya ama genede TERİM TUNCAY BABANIN OĞLU MU YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 off doberman yardırıyor. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İlk defa bu turnuvada uygulanacak statü gereği penaltılara gidecek maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: nocom iki maçtır vasat oynasa da Nihat tabii ki. Ha genel düşünürsek Ümit Karan olmalıydı, Fatih Tekke de olur ama Semih ne zaman onbirde başlasa kötü oynuyor. Fenerli diye laf söylemiyorum abi Gökhan Gönül, Volkan hele bugün deli adamlar yani. ama bu takımın forveti kesinlikle Semih değil.. Birincisi ben fenerli değil, Beşiktaşlıyım :) Tabi ki Ü.Karan ve F.Tekke'nin olduğu yerde Semih yedek kalır, ama 23 kişilik bu kadroda 2 forvet oyuncusu var. Birisi pek izleyemediğimiz Mevlüt, ikincisi ise Semih. Nihat tek forvet oynayamaz. Yani topu indirip, sağa sola adam kaçırcak, defansı tek başına bozacak bir oyuncu değil. Eğer ki Nihatın yanında pivot özelliğini kullanabilecek bir oyuncu yerleştirirsen ( Kovacevic gibi ) işte o zaman Nihat etkili olur. Eğer ki tek forvette Nihat etkili olsaydı Villareal 20-25 milyon € yerine 35-40 milyon € isterdi :) Eee sen şimdi tek forvet oynatıyorsun ve bunu Nihatla yapıyorsan yanlış yaparsın ki 135 dkk bu böyle oldu. Mevlüt bile santrafor değil amc olarak oynadı Nihatın arkasında. Şimdi Çeklere bakalım. 4 savunma oyuncusu çakılı oynuyor ( ara sıra Marek Jankulovski ileri çıkıyor ). 4 ü de İtalyada oynuyor. Huyundan suyundan kapmıştır italyanın bu 4 lü. Nihatı tek başına koy forvete, arkasına 3 değil 33 amrlc koy, Nihat iş yapmaz. Ama Semihle başlasın Çek maçında, bak o zaman Semihin indirdiği toplarda Nihat nasıl sağa sola deplase oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar