Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: İsviçre - Türkiye

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Ümit Karan yok ki, olsa başımın üstünde yeri var Ümit KAran'ın, hep söyledim gene diyorum, 5 senedir o adamı Fenerbahçe'de görmek isteyen benim, o adamdan yararlanamayan da galatasaray. Fenerbahçe'de oynasa, bırak galatasarayda ilk 11 çıkmayı, milli takım da da çıkar, nereye giderse orada da çıkar. Ama işte Gs'de oynayınca öle olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci yarıda daha iyiydik ilk yarıya göre. nihat ın o pozisyonda oynamayacağı, sahaya ikinci yarıdaki gibi bi dizilişle çıkmamız gerektiğini umarım anlamıştır fatih terim.

tümer, gökdeniz gibi futbolcuların böyle bir zeminde işi ne ? allahtan devre arasında müdahale etti. çok güzel oldu. bu tip turnuvalarda ev sahibini yenme geleneğini sürdürdük cümlesini klişe de olsa kurasım geldi.

eren derdiyok a hediye ediyorum bu galibiyeti. kıl oldum herife.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
nocom iki maçtır vasat oynasa da Nihat tabii ki.

Ha genel düşünürsek Ümit Karan olmalıydı, Fatih Tekke de olur ama Semih ne zaman onbirde başlasa kötü oynuyor.

Fenerli diye laf söylemiyorum abi Gökhan Gönül, Volkan hele bugün deli adamlar yani.

ama bu takımın forveti kesinlikle Semih değil..

Birincisi ben fenerli değil, Beşiktaşlıyım :)

Tabi ki Ü.Karan ve F.Tekke'nin olduğu yerde Semih yedek kalır, ama 23 kişilik bu kadroda 2 forvet oyuncusu var. Birisi pek izleyemediğimiz Mevlüt, ikincisi ise Semih.

Nihat tek forvet oynayamaz. Yani topu indirip, sağa sola adam kaçırcak, defansı tek başına bozacak bir oyuncu değil. Eğer ki Nihatın yanında pivot özelliğini kullanabilecek bir oyuncu yerleştirirsen ( Kovacevic gibi ) işte o zaman Nihat etkili olur. Eğer ki tek forvette Nihat etkili olsaydı Villareal 20-25 milyon € yerine 35-40 milyon € isterdi :)

Eee sen şimdi tek forvet oynatıyorsun ve bunu Nihatla yapıyorsan yanlış yaparsın ki 135 dkk bu böyle oldu. Mevlüt bile santrafor değil amc olarak oynadı Nihatın arkasında.

Şimdi Çeklere bakalım. 4 savunma oyuncusu çakılı oynuyor ( ara sıra Marek Jankulovski ileri çıkıyor ). 4 ü de İtalyada oynuyor. Huyundan suyundan kapmıştır italyanın bu 4 lü.

Nihatı tek başına koy forvete, arkasına 3 değil 33 amrlc koy, Nihat iş yapmaz. Ama Semihle başlasın Çek maçında, bak o zaman Semihin indirdiği toplarda Nihat nasıl sağa sola deplase oluyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...