Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: İsviçre - Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
yalnız yağmur durmasaydı yalan ederlerdi bizi,onu da görmezden gelmeyelim :)

Lan o değilde kuponda yatmadı,yarın Avusturya yenerse ayıptır söylemesi ufak bir servetim olacakta sadfs

Yağmur hiç yağmasaydı da biz duman ederdik

Bir de daha önemlisi, krampon değiştirdik. yağmur kramponu giyince adam gibi oynamaya başladık ilk yarı o yüzden kayıp duruyoduk.

Aslında Tümer yerine Hamit oynasa Hamitin bölgesine de Sabri gelse, ideal bir kadroyla başlamış olacaktık. Yağmursuz oyunda duman ederdik o kadroyla, ama yağmur yağınca işte bozuldu iş.

Semih tam zamanında girdi oyuna, baştan girse o golü atamazdı.

Santrafor lazım bu takıma ama. Semih yedeğe onun yerine de bi ümit karan, fatih tekke, halil, artık kimi koyarsan.

Tabii tek çare semih şu anda.
Mesaj tarihi:
Genel averaj - ikili averaj - üçlü averaj.
Portekiz'den 3 tane yediler.
Biz 2 tane yedik. Avantajlıyız. Sıkmayın canınızı. Biz kendimizi yenelim gerisi kolay.

Tuncay gereksizi dururken Nihat çıkar mı ya?
Mesaj tarihi:
nocom said:
biz 6 sarı kart görmüşüz, onlar ise 1. berabere kalırsak onlar çıkıyor öyle mi ?

ohaa 1 mi.. o zaman kesin yenmemiz lazım. bi maçta 5 sarı akrt görmez bunlar :(
Mesaj tarihi:
oper said:
nocom said:
biz 6 sarı kart görmüşüz, onlar ise 1. berabere kalırsak onlar çıkıyor öyle mi ?

ohaa 1 mi.. o zaman kesin yenmemiz lazım. bi maçta 5 sarı akrt görmez bunlar :(

5 sarıya gerek yok, tek kırmızı görseler yeter direk geçeriz önlerine. Tabii görürlerse.
Mesaj tarihi:
AthleT said:
Genel averaj - ikili averaj - üçlü averaj.
Portekiz'den 3 tane yediler.
Biz 2 tane yedik. Avantajlıyız. Sıkmayın canınızı. Biz kendimizi yenelim gerisi kolay.

ben de öyle biliyorum ama emin değilim.. 3 lü averaj başka bişeyde oluyor olabilir.
Mesaj tarihi:
Mantıklı olarak düşününce atılan ve yenilen gollere -diğer takımlara karşı- bakılmadan kartlara bakılması saçmalık değil mi?
Yok yazı tura atsınlar :)
  • Yeni Oluştur...