Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz Geliyor Hazır mıyız Patiler? [Program - Öneri]

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Boy: 1.81
Kilo: 81
Spor Deneyimi: zamanında futbolda fb altyapısına giriyodum az daha ama 2-3 yıldır ıh sdfdfg
Şehir - Olanak: izmir, salon falan olabilir bilmem
Alkol, Sigara, Zararlı Maddeler: alkol-sigara en sık haftada bir falan
Program Türü: göbeğim küçülsün yeter yok olmasına gerek yok :p göğüslerim yok olabilir ama bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Cantona said:
Boy: 1.70
Kilo: 75
Spor Deneyimi: Yok. Ancak bir basketbol kulübüne kaydoldum. Ve önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım. ( Sadece yazın değil, sürekli gidicem kulübe )
Şehir - Olanak: Bursa - Yürüyüş, koşu alanları bolca var.
Program Türü: (Kas, Sağlık, Görünüm...vs.) Basketbol oynayacağım için 10-15 civari bir kilo vermek istiyorum. Tabii bacak ve kol kaslarını geliştirmek de iyi olur yine basketbol için. Göbek de var az da olsa.
Alkol, Sigara, Zararlı Maddeler: Yok.

10 gün oldu, cevap gelmedi.. Belki unutulmuştur hatırlatayım dedim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
Boy: 1.70
Kilo: 75
Spor Deneyimi: Yok. Ancak bir basketbol kulübüne kaydoldum. Ve önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım. ( Sadece yazın değil, sürekli gidicem kulübe )
Şehir - Olanak: Bursa - Yürüyüş, koşu alanları bolca var.
Program Türü: (Kas, Sağlık, Görünüm...vs.) Basketbol oynayacağım için 10-15 civari bir kilo vermek istiyorum. Tabii bacak ve kol kaslarını geliştirmek de iyi olur yine basketbol için. Göbek de var az da olsa.

16 yaş altına ağırlık önermiyorum esasen.
Basketbol kulübü, antrenmanlar ne düzeyde ve nasıl gidiyor? O konuda bir bilgilendirme mesajı atarsan sevinirim.
PM'de olabilir, threade post şeklinde de olur. Hem diğer arkadaşlar da yararlanmış olur bu vesileyle.

10 gündür yoktum, ara ara giriyordum.
Şimdi yazabilirim program.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
Boy: 1.81
Kilo: 81
Spor Deneyimi: zamanında futbolda fb altyapısına giriyodum az daha ama 2-3 yıldır ıh sdfdfg
Şehir - Olanak: izmir, salon falan olabilir bilmem
Alkol, Sigara, Zararlı Maddeler: alkol-sigara en sık haftada bir falan
Program Türü: göbeğim küçülsün yeter yok olmasına gerek yok :p göğüslerim yok olabilir ama bak.

Prucuk anca dönebildim bu tarafa =)
Göbek büyük ihtimalle bira göbeğidir. Biliyorum ben seni. O yüzden hiç kıvırma abim :)

Rahatlıkla sağlıklı koşu yapabileceğin bir alan yok mu? Onu söyleseydin bari =)
Salona gidebilirsen gerekli programı hazırlayıp verirler zaten.

Onun dışında pek fazla kiloya sahip olduğunu düşünmüyorum -göbek dışında-.

Düzenli mekik egzersizleri ile üstesinden gelebilirsin.
Daha önce yazdığım programlara da göz atmanı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Boy: 1.76
Kilo: 69
Spor Deneyimi: 7 sene basketbol son 6 senedir hali sahada top :P , nadiren bisiklet
Şehir - Olanak: istanbul - spor salonuna yeni başladim
Program Türü: Kas, Görünüm
Alkol, Sigara, Zararlı Maddeler: ara ara alkol oda vucudumu etkileyecek kadar degil.

Bugun spora başadim salonda. cardio ve kolay egzersizler. ilk günlerde tabiki çok zorlamamak lazim ama bana hafif geldi. şimdi ilk 2 hafta çok sık giderek bu cardio kismini biran once atlatsam daha sonradan sıkıntı çekermiyim? çok ham sayilmam. biran önce kas yapici idmanlara başlamak istiyorum.

body ve fitness ile alakali topicleri okuycam fakat yeni başlayanlar için kucuk ipuclarina herzmn açiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Boy: 1.73 falan
Kilo: 62
Spor Deneyimi: Zamanında basketbol oynamıştım 6 7 8 deyken.Öyle.
Şehir - Olanak: Antalya.Doğal yollar olursa sevinirim yüzme dışında.
Alkol, Sigara, Zararlı Maddeler: Alkol var.Aşırı değil ama az da değil.
Program Türü: Fit olmak.Öyle koşacaksam ne kadar koşayım falan gibi aslında.Ekstra geliştirmek istediğim bir yönüm yok ama kol kasları falan olabilir biraz belki.Göğüs kasları biraz.Ama genelde fit olmak amacım.
Sosyal ağlarda paylaş

Boy:1.79
Kilo:58
Spor Deneyimi:Futbol,Basketbol falan oynarım sık sık.
Şehir - Olanak:İstanbul spor salonuna gitme olanağı olabilir.Evde dumbellar var.
Program Türü: Kas yapmak istiyorum ama bir türlü doğru programı bulamadım.Bide bana kilo almak için diette lazım anlıyorsan bi program verirsen süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Boy: 1.83
Kilo: 74
Spor Deneyimi: ted takımında tenis (2 sene) + efes (4 yıl)+ 3 aydır kikboks (lisansı aldım yani)
Şehir - Olanak: izmir (sahile 5 dakika biyere taşındığımdan sahilde koşu falan full böle yapabilirim zaten istanbuldayım şu anda caddebostana koşuyorum falan)
Alkol, Sigara, Zararlı Maddeler: 15 gündür sigara yok. alkolde hergündü 5 ay öncesine kadar falan artık çok nadir
Program Türü: zaten 12 kilo verdim 1 ayda falan. bacakların güçlenmesi bide dayanıklılık istiyorum amerikan futboluna girişiyorum bu ara çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeni ile ilginemiyorum bölümle. Sanırım Ağustos ayının ortalarına kadar da ilgilenemeyeceğim. Program bekleyen arkadaşlardan çok çok özür dilerim.

Diğer arkadaşlara yazdığım programları kendilerine uyarlayıp kullanabilirler.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...