Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dizimaxte her çarşamba saat 22.00 de veriyor.vesli sınayps gibi karizma bi zenci oynamıyo ama oynayan adam da sağlam.takip eden var mı diziyi?3. bölümü kaçırdım nerden izleyeblrim? ayrıca gayet düzel dizi efektler falan güzel.tavsiye ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sezon biri izledim gayet güzeldi ama dewamı gelmicek gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 eski bir dizi zaten sadece tek sezon çekilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 filminde sdece ilki güzeldi gerisi fos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konu bitmeden sezon bitiyor, sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bu diziyi hiç bir yerde bulamadım. Siz nerden izliyorsunuz/indiriyorsunuzPM atarsanız! merak ettim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 tvde yayınlanmaya başladı ya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Diziturk yok malesef neyse. Çıkar ilerde nette bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ya bugün 4. bolüm var 3ü izlemedim fragman falan da vermiyo nerden izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 aradım bu başlık çıktı,bu blade dizisi sadece 1 sezon mu 12. bölümün sonu açık bitmişti orada bitiyor mu yani dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 eet alakasız biyerde bitiyodu tek sezon. gayet de iyidi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.imdb.com/name/nm0277727/ STICKY FINGAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/234/853/a74.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar