Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 inanılmaz bir şarkı ya yıllardır dinliyorum bu şarkıyı hala sıkılmadım yapmış yani adamlar. ne derseniz diyin valla ruh var bu adamlarda. en odun insanın bile tüylerini diken diken edebiliyor. ortasındaki gitar soloları davul partisyonları felan mükemmel rahat girer yüzyılın en iyi 10 şarkısı arasına. cevire cevire dinliyorum 8 saattir. uzun ama kesinlikle baymıyor yani adamı ne diyim hala dinlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız :/
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 iyi de niye garbage a açtım ki bunu :( taşımayın ama kalsın burda bare :)
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 beynim eridi hala uyumadım az sonra sınava gidicem bi de bu gidişle akşam edemicem sanırım ama böyle tatlı bir yorgunluk var ya üstümde neyse giyineyim bare.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ekmek,zam gelmiş diyolar ne ayak?
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Aa ne zamı be? Ne diyim ayıp artık ya Aç millet bunlar hala zam peşinde. Ne desek az.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 helal olsun bea yürü bea kop bea ekmek başbakan fenerbahçe şampiyon:S kusura bakma daha uyumadım bide kardeşimi oks sınavına götürcem hede hüde vs vb etc
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ekmek kaç lira oldu bilen var mı , ben halk ekmeği laıyorum
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Halk ekmeği küçük, alırsın.
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ekmeğe ne olmuş onu bilmem ama a change of seasons ile başladım dream theater dinlemeye kaç yıldır da usanmadan dinliyorum 26 dk lik şarkıyı(tu)
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 adamınbiri said: oks sınavına yapma bu anlatım bozukluğunu, yapma:(
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Aga bu topicin acos la hiç ilgisi yok aslında :(
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Özgün emeğine saygı duydum shjdsfhs.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ekmek çok güzel şiir yazıyorsun. Ama bana yazma lütfen Şarkı güzeldir evet
Öne çıkan mesajlar