Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 6 yok ki? Hani 6? nerde 6? http://www.kcl.ac.uk/teares/gktvc/vc/lt/colourblindness/plate8.htm ya monitörün ayarı bozuk ya retinanın. of =/ renk körü çıktım iimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 6 falan yok orda valla:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 du bi kaç kişi daha gelsin bakalım renk körümüyüz ehuh. online teste güvenilmez zatende. varsa gitti sivil havacılık hayalleri of =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oha! benim durum daha vahim öyle bi hayalim bile yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 merak etmeyin, bir cok renk koru super hayatlar yasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dominic görebiliyomusun abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben avuntumu buldum valla renkler önemli değil artık :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aha buyrun siz de gorun, normalde de gorebiliyorum ben ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oley renk körü değilim 6'yı görebiliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 pilot olaceedim. ay ışığında parlayan bulutların üzerinde beethoven dinleyip cessnamı uçuraceedim. vay anam getti hepsi. //dom ben hala göremiyorum... huhah şaka tabide. gg olduk. geçmiş olsun. cidden 10 dakkada bütün hayaller nasıl çöker gidiyom ben iyi sabahlar =/ ha tanrı varsa onunda a.q. verdiğin retinanın a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bunu göremeyen birisi yanınızda olduğunda çok komik şekillere giriyor. 2 saat arıyor adam resmen, inanmıyor orda herhangi birşey olduğuna falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 24 de 24 bende hepsi doğru hehe ama rakamlar bakımından 24 de 15 zaten 15 şekil rakam soruyor diğerleri şekil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Asteroth said: Bunu göremeyen birisi yanınızda olduğunda çok komik şekillere giriyor. 2 saat arıyor adam resmen, inanmıyor orda herhangi birşey olduğuna falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben şekli bile göremiyorum lan. /hah açıldı şindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aga bariz 6 var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kokpitte hostes fantazısı yalan oldu desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hakkaten bariz duruyo orada 6. Trafiğe çıkmayın abi siz, kırmızı ışıkta geçersiniz yeşil sanıp falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oha nası göremiyosunuz lan adamınbiri ve overseer renk körü mü şimdi? nası lan sdfsfjh? bu yaşa kadar farketmediniz mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 altı var, diğerinde de küfür var !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 6 var sonrasında 45 var bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 resmen göremiyonuzmu loyn? sdgsgdf KÖRLER!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ehliyet içn kontrolde geçmiştim direk o kısmı. bunlar gibi bişey göstermişti bide bi kaç renk obje göstermişti sorun yoktu yani. hey allam ya orda farkedilmedi demekki en küçük seviyede bile vermiyolar pilot lisansı OOOOOF OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 361 var orda.Çok ciddiyim.Bakınca direk onu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nihahah mutlulugun resmini gördüm orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben iki tane daha 6 gördüm orda? onun arkasında da başka bişey yazıyo böyle bi garip, resim falan http://www.aversion.com/bands/him/images/rev2271.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar