eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Aiko said: hala sap mısın? benmı? bılmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok 2 sene sonraki bena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fark etmez bende aynı olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adamınbiri said: nileppezdel said: Bi kızı öp, tükürükten iğrenme.. AHAHHAHAH gelecekteki ben buna yine gül. Ya kendimle bile dalga geçebilirim o kadar pozitif bi insanım sdsdffdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 dünyayı yok etmediysem kendime not. ikinci plan yapma ilk düşündüğünü uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tanrım ne yaptım ben. Tek isteğim masum bi topiğe bişeyler yazmaktı. Uzay-zaman sürekliliğini ve tüm evreni kurtarmak adına bu mesajı editliyor ve kendimi bu paradoksa hapsediyorum. Arada beni hatırlayın. Anne, şu an yanımda yoksun ama geçmişte bu satırları okuduğunda seni çok sevdiğimi bil. Oğlun ibo. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 05/11/2035 22:31 tarihinde Overseer tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Dünyayı ele geçireceğini söylediğinde hep sana gülmüşlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dünya barışı sağlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahha ne salakmışsın lan? boşu boşuna yedin bitirdin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hep güçlüsün güçlü kal boyun eğme. Öfkeni kontrol etmeyi halen öğrenemediysen öğrenmek için hep çabala. Sen pez edemezsin, bugüne dek etmedin, bundan sonra hiç edemezsin. İstediğini yapmaya devam et, ne pahasına olursa olsun, bırak onlar yüzsün yalanlarda, senin kıymetin bilene kalsın. Spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hoşgeldin kankut:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sağol hacı muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Güvenliğiniz için bu mesajı da editliyorum, burton gereğinden fazla konuşmuş. 1 defa güncellendi. Son güncelleme 05/11/2037 21:43 tarihinde burtonesk tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 konuş agatör dök içini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Oha! 10 yıl geçti ve hala hayattayım ha! günde 2 litre kola en az 3-4 bira, dağ gibi göbek, paso fast food, geceleri 2 saat uyku, saatlerce bilgisayar başında... ve hala yaşıyorum! Bravo aynen devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 2. sınıf olucam bi ara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oha 10 yıl geçti ve ben hala bu sitedeyim ve bu topic deyim yuh bana öl lan sen yaşama at kendini bir yerden intahar et kendini lan asdgdfs haha hala asdasda diye gülüyosun fu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Dayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yıllar sonra bu topiği okumayacaksın, mesaj yazma, mesaj yazma, mesaj ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 seneye bir arabam olacak. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Zamanda yolculuk 3 aya gerçek oluyor haberin olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar