Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Evet öyle olacak, o bayağı güzel maç olur. Toni de iyi batırıyo yahu, neydi o hakkaten. Gerçi hala fanları var. Kızla maç izlersen "Yuh be Toni amma kaçırdın bee" dediğinde "Olsun ama çok yakışıklııı" cevabını alırsın tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 biri donla geziyordu kimdi o zauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 2006 finalinden sonrada donlarla pogo yapmışlardı sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gattuso'dur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 edit:mesaj gidene kadar çok şey olmuş holl-isp ewt:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hollanda mı donla geziyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Şu İtalya'yı biz bile rahat rahat yeneriz yanlız toparlanmazlarsa bırakın İspanya'yı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 çek maçından sonra her türk erkeği gibi gaz moddayız. :) onu da yeneriz tabi sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 toggie said: hollanda mı donla geziyo? cassano donla geziyordu siteden bakıyorum şimdi kesin vardır fotoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Yok gazdan değil. Adamlar pres yapamıyorlar, defanslarında çok açık veriyorlar (ki italyan futbolu için ÇOK abes bir şey bu) ve ileride tek forvet Toni oynuyorlar, ki Toni çok formsuz. Üstüne üstlük Toni gibi hava topuna yönelik bir adama rağmen kanat futbolu oynamıyorlar, bu da bizim zayıf yön olan beklere yük binmesini engelliyor. Ellerinde kanatta oynayacak tek adam Camoranesi. Çok zayıflar yani hakkaten, hiç İtalya gibi değiller hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yazdığını okuyunca gerçekten yenermişiz gibi geliyor da,biz türklerin isimden korkma huyu var işte hiç bişi belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 italya italyadir gene de. cikip kupayi kaldirirlarsa 2 hafta sonra hic sasirmam. ama hollanda alacak gibi duruyor plase portekiz, supriz de italya olur dedigim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Spiegel said: italya italyadir gene de. cikip kupayi kaldirirlarsa 2 hafta sonra hic sasirmam. ama hollanda alacak gibi duruyor plase portekiz, supriz de italya olur dedigim gibi bende öyle düşünüyorum ama genelde grup maçlarında bekleneni veremeyen takımlar bu işi alıp götürüyor. hollanda bu güzel futbolunu devam ettirise açık ara favoridir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bilmiyorum, tamam potansyelleri çok da, adamlar çok dağınık oynuyor, pek ihtimal veremedim ben. Hollanda ya da Almanya alır diyorum ben. Almanya Portekiz'i tecrübesiyle eler bence finale çıkar Hollanda'ya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Almanya ilk maçtaki havayı kaybetmiş bence hiç beğenmedim şahsen dünkü maçı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hırvatistan'ı elerse bence Türkiye'nin karşısında kolay durulmaz. Yoksa Hırvatistan kesin final oynar. Hollanda diğer finalist olur, ya da italya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ne saçmalıyonuz yahu ne hollandası ne poartekizi ne almanyası ne hırvatistanı KUPA BİZİM !!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 İhtimalleri değil favorileri konuşuyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 aheuheuhe donlu süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 2pacAmaruShakur said: ne saçmalıyonuz yahu ne hollandası ne poartekizi ne almanyası ne hırvatistanı KUPA BİZİM !!!!!!!!!!1 1111. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar