toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 öyle olsa da sansı yok ki romanya'nın. mutu hayatının en kotu donemini yasıyor. italya macında da tamamen rezildi bence. aldıgı tum topları kaybetti. zambrotta'nın hediyesi dısında yapabildigi hic olumlu bişey yok. romanya hucum yonu cok zayıf demiyorum, hiç yok diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mutu da tek forvet oynayacak bir adam değil de ondan. Bizim Nihat gibi bir oyuncu Mutu da. Tek forvet olunca etkisiz kalıyo. Bir de maçın sonlarına doğru çok saçmaladı Mutu, penaltıyı kaçırınca delirdi sağa sola koşturdu deli danalar gibi top kapıp gol atıcam diye, hatta bir net pozisyonda pas vermedi diye golden etti romanyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ya bişi dicem.maçları nerenizle izliosunuz.romanyanın hücumu yokmu? hücum sdece mutu mu ? adamlar türkiyeden daha iyi top oynuolar.adam top oynuo yani futbol oynuolar.ayrıca 3 geliolar 3 üde net pozisyon oluo.yapmayın etmeyin yani.ne fransa yenebildi ne italya.adamlar bide penaltı kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Romanya'nın hücumu sadece Mutu evet. Adamlar Fransa maçında tamamen sahasına kapandı, ölümüne defans yaptılar. Atak bile yapmayı düşünmediler. İtalya maçında Hollanda'nın gücünü görünce panikleyip daha atak oynadılar. O sayede biraz daha hücumlu oynadılar. Ama bunda etkenlerden biri de Dica'nın zoraki olarak oyuna girmesiydi sakatlık yüzünden. Ve tabii İtalya savunmasının rezalet hali de var bir başka etken olarak. Ama yine de kontrataklarla ve uzaktan şutlarla gol bulmaya çalıştılar daha çok. Gol zaten italya defansının ikramıydı, penaltı da kornerde mi ne oldu. Ha ama evet Türkiye'den daha organize ve iyi oynuyorlar ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 gözümüzle izliyoruz sen nerenle izliyosun? hiç kritik atagını gormedim ben romanya'nın. penaltı posizyonu panucci gures yapmak istemesiyle gelen amatorca yapılmıs bir foul. italya ve fransa'nın romanya'yı yenememesi ile italya'nın hucum gucunun bir alakasını da goremiyorum. adamlar korner kullanırken bile ceza sahasında 4 tane adam bırakıyorlar, hangi hucumdan bahsediyosun sen ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 romanya - fransa macında fransanın da atak yaptıgı söylenemez hani. ikisi de defansa kapandılar al gülüm ver gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ona lafım yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 dün bi izlemedik maçları şampiyonannın en iyi maçlarını kaçırdık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 itirazım yok ona. benzaman'nın harcadıgı 1.5 pozisyon, bi de anelka'nın kafası var. onun dısında o macı hatırlamak bile istemiyorum zaten. bizim süper ligde bile bu kadar sıcıkı mac oynanmadı bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 korkma daha hollanda çok maç yapıcak bu turnuvada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tellos said: allah belanı versin. Arada kaybolmasın. Oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 her sene hollanda'nın katıldığı turnuvalar düzenlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hollanda eger kupayı almayacaksa, hakkından kim gelecek buyuk heyecan içerisinde bekliyorum :) güzel bir turnuva izliyoruz bence ama kura cekimlerinde seri bası uygulaması olmaması feci kotu bişey. üç üst düzey takımdan birinin ilk turda elenmesi haksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hırvatistan çeyrek finalde falan ufak bir takıma elenmezse aşapı alamayacağı büyük takım sayısı az =) hollandayı da alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hollanda ile ancak finalde karşılaşabilir hırvatistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tamam ben de dedim ki çeyrek finalde bla bla, blablabla yazamıcam tekrar işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya bişi dicem .. Şimdi puan durumu şu : http://www.soccerstand.com/standings.htm?sports=1&service=Standings¶meters=24193 Hollanda-Romanya maçı 3 - 0 biterse ve İtalya-Fransa maçı da 0-0 biterse nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 8li averaja bakip, okeye donucekler,orta sahadan basket atan takimin kalecisi ciftetelli oynarsa o takim cikicak, yoksa sirayla diger takimin kalecileri denicek. kavga cikar oyle bisey olursa heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 dEaThMooN said: ya bişi dicem .. Şimdi puan durumu şu : http://www.soccerstand.com/standings.htm?sports=1&service=Standings¶meters=24193 Hollanda-Romanya maçı 3 - 0 biterse ve İtalya-Fransa maçı da 0-0 biterse nolur ? Böyle bşi olursa yan grubun 3.sünü çıkaracaklar,bu kadar ezilinmez kardeşim Hollanda'ya diye çıkmayın hiçbiriniz çeyrek finale falan tek Hollanda çıksın derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 3lü averaja bakacaklar onun için de kendi aralarında yaptıkları maçlara bakacaklar italya romanya maçı 1-1 bitmiş diğer iki maç 0-0 berabere bitmiş olacağı için kanımca italya çıkar [son maç italya romanya olsaydı onlar da penaltılara giderdi sanırım ama son maç onların olmadığı için fifa sıralamasına fln bakılcak heralde] yukardaki yorum tamamen sallama usülü yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 direk genel averaja bakılıyor aralarında yapılan maçların bir önemi yok. eğer averajlar da 3 takımda eşit olursa, attıkları yedikleri eşit olursa o zaman 2006 world cup ve euro 2008 elemelerinde topladıkları puanlara göre, ki o zaman italya - romanya - fransa şeklinde sıralanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ekşide görmüştüm, 3 takımdan ikişer kişi seçilip 9 aylık oynayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hollanda nın romanyaya yatması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 van basten italya'da takım yönetmek istiyorsa yatmaz romanya'ya çünkü açıklama yapmıştı italya'da kariyerimi sürdürmek istiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Hollanda'nı kadrosu nasıl? Yedeklerle falan mı çktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar