Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 GRUP C FİKSTÜR VE SONUÇLAR 1. Maçlar - 9 Haziran Saat: 19.00 Romanya - Fransa Saat: 21.45 Hollanda - İtalya 2. Maçlar - 13 Haziran Saat: 19.00 İtalya - Romanya Saat: 21.45 Hollanda - Fransa 3. Maçlar - 17 Haziran Saat: 21.45 Hollanda - Romanya Saat: 21.45 Fransa - İtalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yazik romanyaya nebiçim gruba düşmüş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fransa italya çıkar ama fransa mallıkların takımı yaparsa yine bi mallık hollanda çıkabilir romanyanın şansı yok kusura bakmayın çingen dostlarım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hollanda ve İtalya çıkar umarım. Fransa beter olsun X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hollanda çok kötü futbol oynuyor.. Elemelerde 1-2 maçlarını izleme fırsatım olmuştu, gol yollarında çok sıkıntı çekiyorlar. Fransızlar ortalama bir eleme oynadılar ve güçlü bir kadroya sahipler. İtalya bu gruptaki en büyük favorimdi ama 2 tane stoperi de sakatlanıp geri dönmüş ülkelerine.. Defans takımı olan bir takım için ciddi eksiklik.. Romanya'da turnuva öncesi mükemmel formdaydı.. Turnuvada sürpriz yapabilecek kapasiteydi.. Ancak düştükleri grup şanssızlıkları.. Şu grupta Fransa kesin çıkar diyorum, 2.takım olarak İtalya bir adım önde daha sonra Hollanda-Romanya eşit şansta bence.. Ayrıca en kral maçlar bu grupta olacak.. Her yerde söylendiği gibi kesinlikle ölüm grubu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 romanyanın en etkili silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 fransa romanya istiyorum(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Beter olsun Fransa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oha gruptaki takimları şimdi görüyorum ne grup böyle bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nileppezdel said: Beter olsun Fransa :D yine bi yarı final oynar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hollanda ya da romanya dan en az biri çıkıcak üst tura alıntı yaparsınız maçlar bitince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 fransa elenmesin plx :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bugün Hollanda İtalya'ya çakar. Ama gruptan italya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sexdrugsrocknroll said: hollanda ya da romanya dan en az biri çıkıcak üst tura alıntı yaparsınız maçlar bitince.. romanya çatıya çıksın atlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 fransa rakibini çok iyi kitliyor. ama bu sefer zidane yok. hollanda ağlıcak bence. eskisi gibi değiller artık. van bastenle çok zor yani. çok başarılı değil TD olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Romanya, Fransa diyorum bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 fransa italya manyak bi maç olcak yaa şimdiden bekliyorum sabırsızlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 italyanın işi zor hollanda karşısında. sol kanadı çürük olan hollanda defanssız italyayı dize getirecektir. ama ikisi de favori takımlarım beraberlik umuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hollanda italya diyorum romanya bu grup hariç her gruptan çıkar yazık olmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 romanya için turnuvanın sürpriz yapabilmesi en muhtemel ekibi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 adamınbiri said: romanyanın en etkili silahı. beyni sulanmış lan bu haberi yapanın ahahah nası bağlamış herif yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Silah dedin meme çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 said: Ertem Şener ATV'ye gidiyor! Türkiye'de çok konuşulan spikerler listesinde adı üst sıralarda yer alan ve şu an Star TV Spor Müdürlüğü görevini de sürdüren Ertem Şener ATV'ye transfer oluyor.Medya dünyasında kapalı kapılar ardında yer alan önemli kaynaklarından alınan bilgiye göre Ertem Şener çok büyük bir değişiklik ve son dakika sürprizi olmaz ise önümüzdeki günlerde ATV'nin yeni yüzünün bir parçası olacak. Ertem Şener'in EURO 2008 maçlarında görev alması beklenirken, ATV'de ilerleyen dönemde hangi pozisyonda görev yapacağı ise henüz netlik kazanmış değil... Henüz hiç çıkmadı euro 2008de galiba ama bugün saat 7 civarı televizyonu zaplarken evranın 23 kardeşinden bahsederken görebiliriz kendisini belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 romanya lider cıkar burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Fistan +1 Ertem Şener allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar