Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2008 [B Grubu]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
modric sene başında beşiktaş'a gözcüler tarafından öneriliyor ama sinan engin beğenmiyor. madem güvenmeyecen adamlarına neden tutarsın scout di mi? sene sonu tottenham transfer etti baya uçuk fiyata.
Mesaj tarihi:
Almanya - Portekiz eşleşmesi erken oldu :)
Hırvatlar da işin içine girdi, hiç tahmin etmiyordum böyle bir performans. İlk maçta Avusturya'ya karşı dökülmüşlerdi çünkü golden sonra. Yarı finali geçebileceklerini düşünmüyorum yine de.
Mesaj tarihi:
Yanlız Hırvatistan'ın teknik direktörü hakkında söledikleri doğruysa süper adammış. Adam hayatını resmen dolu dolu yaşıyo, her şeyiyle her zevki tadıyo.

Profesyönel futbol oynamış yıllarca, üstelik de ingiltere liginde. Takımını satmamış para için o dönem de, sonra oturmuş üniversite bitirmiş hukuk diploması almış. Kulağında küpe, metal grubunda müzik çalıyomuş. Ve bir yandan da milli takım teknik direktörü.

Üstelik 40 yaşında daha. Helal olsun valla adam hayatını yaşıyo resmen.
Mesaj tarihi:
ve fatih terim gibi kendi el hareket lisanını yaratmamış, oyuncularla iletişimi mükemmel bence adam 90. dakkada bile ayaktaydı topu sağa at diyor oraya atıyorlar falan

tam hayalimdeki teknik direktör böle maçı yaşıyo :D
Mesaj tarihi:
JungleRRx said:
Almanya - Portekiz
Hırvatistan - Çek Cumh. / Türkiye

Bence bunu söylemek için çok çok erken.
Almanya zaten avusturyaya yenilmez.
Polonya bu akşam yenerse avusturyayı ki banko gibi,
Hırvatlar polonyaya da yenilebilir. 3 takım birden 6 puanda olabilir, ondan sonra sıralama nasıl olur bilmem.

Ama almanya gelceğine hırvatistan gelsin. Polonya gelsin. Almanya gogo 2nd place. Portekizle ne halleri varsa görsünler :D
Mesaj tarihi:
Hırvatistan ı çok abartmamak lazım , bence Almanya çok kötü günündeydi , ortasaha oyuncuları defansa yardım etmiyorlardı. Ayrıca Hırvatlar öyle efsane goller filan kaçırmadılar , 2. golde şans faktörü fazlaydı zaten. Yani öyle hayran kalıncak filan bi oyun oynamadılar...
Mesaj tarihi:
JungleRRx said:
toggie said:
Yarı finali geçebileceklerini düşünmüyorum yine de.

çekleri yenersek yarı finaldeyiz diyorsun ? :P

yarı finali geçebileceklerini sanmıyorum dedim. yani finale cıkamazlar anlamına geliyor bu cumle :)

keske ceyrek finali oynasak da bize elenseler.
Mesaj tarihi:
Şimdi Polonya kazanırsa , çok oldschool bir maç olacak,süper olacak Polonya - Hırvatistan.

Polonya iyi bir takım bana göre Hırvatistan'dan da iyiler , ama ekol olmuş marka ülkelere bir türlü şansları tutmuyor turnuvalara kolayca katılmalarına rağmen.Pırsıp oynuyorlar , bugün moralli bol gollü bir Avusturya galibiyeti onları Hırvatlara fişekler.
  • Yeni Oluştur...