JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Almanya - Portekiz Hırvatistan - Çek Cumh. / Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 modric sene başında beşiktaş'a gözcüler tarafından öneriliyor ama sinan engin beğenmiyor. madem güvenmeyecen adamlarına neden tutarsın scout di mi? sene sonu tottenham transfer etti baya uçuk fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 maçın adamı modric seçilmiş. cidden baya iyi oynadı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Almanya - Portekiz eşleşmesi erken oldu :) Hırvatlar da işin içine girdi, hiç tahmin etmiyordum böyle bir performans. İlk maçta Avusturya'ya karşı dökülmüşlerdi çünkü golden sonra. Yarı finali geçebileceklerini düşünmüyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yanlız Hırvatistan'ın teknik direktörü hakkında söledikleri doğruysa süper adammış. Adam hayatını resmen dolu dolu yaşıyo, her şeyiyle her zevki tadıyo. Profesyönel futbol oynamış yıllarca, üstelik de ingiltere liginde. Takımını satmamış para için o dönem de, sonra oturmuş üniversite bitirmiş hukuk diploması almış. Kulağında küpe, metal grubunda müzik çalıyomuş. Ve bir yandan da milli takım teknik direktörü. Üstelik 40 yaşında daha. Helal olsun valla adam hayatını yaşıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ve fatih terim gibi kendi el hareket lisanını yaratmamış, oyuncularla iletişimi mükemmel bence adam 90. dakkada bile ayaktaydı topu sağa at diyor oraya atıyorlar falan tam hayalimdeki teknik direktör böle maçı yaşıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu arada modric'in son saniyedeki frings'den çaldığı topta hiçbişey yoktu boşu boşuna kart gördü bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 toggie said: Yarı finali geçebileceklerini düşünmüyorum yine de. çekleri yenersek yarı finaldeyiz diyorsun ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 JungleRRx said: Almanya - Portekiz Hırvatistan - Çek Cumh. / Türkiye Bence bunu söylemek için çok çok erken. Almanya zaten avusturyaya yenilmez. Polonya bu akşam yenerse avusturyayı ki banko gibi, Hırvatlar polonyaya da yenilebilir. 3 takım birden 6 puanda olabilir, ondan sonra sıralama nasıl olur bilmem. Ama almanya gelceğine hırvatistan gelsin. Polonya gelsin. Almanya gogo 2nd place. Portekizle ne halleri varsa görsünler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Hırvatistan ı çok abartmamak lazım , bence Almanya çok kötü günündeydi , ortasaha oyuncuları defansa yardım etmiyorlardı. Ayrıca Hırvatlar öyle efsane goller filan kaçırmadılar , 2. golde şans faktörü fazlaydı zaten. Yani öyle hayran kalıncak filan bi oyun oynamadılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 JungleRRx said: toggie said: Yarı finali geçebileceklerini düşünmüyorum yine de. çekleri yenersek yarı finaldeyiz diyorsun ? :P yarı finali geçebileceklerini sanmıyorum dedim. yani finale cıkamazlar anlamına geliyor bu cumle :) keske ceyrek finali oynasak da bize elenseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Şimdi Polonya kazanırsa , çok oldschool bir maç olacak,süper olacak Polonya - Hırvatistan. Polonya iyi bir takım bana göre Hırvatistan'dan da iyiler , ama ekol olmuş marka ülkelere bir türlü şansları tutmuyor turnuvalara kolayca katılmalarına rağmen.Pırsıp oynuyorlar , bugün moralli bol gollü bir Avusturya galibiyeti onları Hırvatlara fişekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Avusturya da iyi oynadı ilk maçta.boş değiller. güzel maç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ikisi de kazanmak zorunda oldugu için mecburen güzel maç olmasını bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 iki takım da açık veriyor. polonya'da boruc devleşti heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 avusturya boş kaleye kaçırmaya devam ederse işi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 avusturya golcü sorununu çözmeli öncelikle kaçmaz goller kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Abi avusturyaya yatırcaktım 4.6 veriyormuş. Pff (Derken gol oldu asddf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 avusturya kaçırdı polonya attı 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 polonyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hakkaten atamayana atarlar durumu. Senmisin 3 tane mis gibi pozisyon kaciran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 atma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 OHA PENALTI 1-1 90+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yalandan bi penaltıydı yav hakem iddaa oynamış kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 avusturya almanyayı yenip çıkar.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar