forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 atv uydu için şifre vercek mi kanal1 gibi yoksa antenleri mi takalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sg-1 said: Uydu sorunsalı için atv resmi sitesinde açıklama yapmış. Sanırım bir sıfır sıfır diye giden standart biss şifresi kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 atv odama stadyum kursada ben yine lig tv den izlerim maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Lig Tv olmayanlarla dalga geçti topik mühürlensin!!1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 4-1-4-1 oynayacakmışız. Sabri yedek olacakmış Arda ilk onbirde başlayacak ve zaman zaman forvete yardımcı olacakmış Arda'yla çift forvete döncekmişiz. Sanki fm oynuyo adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Gizli forvet olarak ardadansa tuncayı kullanmak daha mantıklı bence. Sonuçta forvet olarak futbola başlamış ordan devşirme forvet arkasına geçmiş oradan da devşirme sol kanat olmuş bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben diyorum Terim FM oynuyo işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 portekize basıcam parayı yenersek süper olur yenilirsekte para kazanmış olurum sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 O diil de maç saatinde matematikten özel ders alıyorum ya şaka gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nileppezdel said: O diil de maç saatinde matematikten özel ders alıyorum ya şaka gibi :( Gece 1 de tekrarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nileppezdel said: O diil de maç saatinde matematikten özel ders alıyorum ya şaka gibi :( oha lam ayıptır .. kimden alıyosun matematik pro.sundan fln mı.. Yok mu başka saati .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nocom said: atv odama stadyum kursada ben yine lig tv den izlerim maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yok valla :( Abi ÖSS her sene büyük futbol şampiyonaları 2 senede bir, Türkiye'nin katılımıysa tamamen şansa kalmış. Değerdi yani iki saat az ders yapsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Azmodai said: Ronaldo bizi tek basina dovmesin de... tek korkum o. eğer havasında ise yandık ki ne yandık adam futbol sahasında değil sanki potyumda oluyor ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 6-2 Ronaldo alır bi mucize olmazsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Eurosport'da az önce Lothar Mattheus konuştu. Portekizliler için çok kolay maç olacak, skor tahminim ise 3-0 dedi. ahh bi yenebilirsek şunları müthiş olacak ya. Ronaldonun o suratını görmek istiyorum Unutmuyalım 2002'de Brezilya maçında gayet iyi oynamıştık. Brezilya hakeminde absürd kararlarını arkasına alarak maçı son anlarda çevirebilmişti. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ronaldo hat-trick yapsın 4-3 biz alalım. Üzülmesin Ronaldo sonra bunalım yapar Madrid'e falan gider aman ha! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 0-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Nuno Gomes sever eski hocasını uslu çocuk olur , bence Portekiz forvette Hugo Almeida'yı kullansa ya da forvetsiz çıksa...Deco-Simao-Ronaldo-Quaresma orta saha önüyle çok pis yardırır sanki. Ronaldo,QUaresma,Nani çok yenetekli adamlar kabul ama Portekiz'de en beğendiğim adamlardan biri Simao Sabrosa...Zaten Scolari'nin de garanti adamı çok güveniyor her işin adamı orta alanın hücum yönlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kazancaz kazancaz !! 3-2 biter maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 herşey günlük perform a bağlı bizim takımda. saman alevi gibi parlıyorlar. bu sene volkan çok kötü goller de yedi çok zor toplarda çıkardı ş.l de. benim tek korkum defansta ağır kalmamız. defansta tek hızlı oyuncumuz sabri onunda bekliği tartışılır. gökhan gönülü arıyorum şahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu maçı alırsak herşey çok güzel our ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Gökhan Gönül gerçekten çok büyük bi eksik bence de keşke burda olabilseydi hem kendi kariyeri açısından hemde milli takım için çok iyi olurdu bence. sabri çok dengesiz eğer gününde olursa ve hırsına hakim olabilirse gökhan gönülü aratmaz ve maçın yıldızı olur diye düşünüyorum ama tam tersi olup maçı veren adam da olabilir saatler kaldı artık herşeyi görücez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Volkan Hamit, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta Kazım, Aurelio, Emre, Tuncay Nihat, Mevlüt Diyor maraton ilk 11'e bir de kesin ifade vermiş. Arda yok Kazım var, şaka gibi. Terim ne yaptığını biliyodur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nihat orta sahaya yakın oynicakmış. mevlüt forvette. mutlak değişikliğe gidicektir bu kadro yapısı ile çıkıyorsa. formda bir sabri vardı elimizde ne kadarda beğenilmesede koşan hırslı bir adamdı. ama hamite güvenim sonsuz. kazım ne yapar bilmiyorum. umarım scolari mehmet ve emreye baskı yapıp bize top yaptırtmama gibi bir kurnazlık yapmaz ki yapıcaktır. burda da emre kitlenirse ne olur merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar