Luinir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 7 Haziran Cumartesi 21.45 ATV, Ligtv naklen yayın Cenevre Stadı Muhtemel ilk 11: Volkan Sabri Gökhan Servet Hakan Hamit Emre Aurelio Arda Tuncay Nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Hislerim, sanki bu maçı 2-0 alacağız diyor. Umarım, şans bizden yana olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bence mevlüt oynicak maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Herkes Ronaldo'dan çekiniyor fakat benim en korktuğum isim Nuno Gomes yada Gomez işte :) 2. Servet - Sheva vakası olabilir gibime geliyor. Beraberlik süper sonuç bence.. tahmin 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 0 çekicez belki gol bile atamayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dünkü idmanda as takımda kaleye rüştüyü koymuş ama bugünkünde nası yaptı acep takip edemedim orda bi değişiklik olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nuno gomes den bi cacık olmaz. berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 berabere olsun bizim olsun:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Semih oynarsa kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 mevlüt ve rüştüyü tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Rüştü Sabri-Servet-Emre Güngör-Hakan Hamit-Emre Belözoğlu-Aurelio-Arda Nihat-Tuncay Topu kontrol bile edemeyen gökhan camdansa; gelir gelmez songu kesen emre güngör'ü tercih eder heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mevlüt'ün oynaması taraftarıtım ama kimi kesiceksin ki? Tuncay'ın yerine Mevlüt olabilir mi, bilmiyorum. Bir de havanın yağmurlu olacak, zaten riske girmek istenmeyen ilk maçta berbaerlik şansını artırıyor. Tabi yine de ne olcağı hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 fantasy footballda ronaldoyu forvete koydum ama bizim macta gol atmasin yav, oteki maclarda bol bol atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ronaldo bizi tek basina dovmesin de... tek korkum o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 quaresma daha etkili olacak ronaldo'dan iyi izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Quaresma şu aralar bi coştu zaten. Inter'e gitmeye çalışıyo ayrılmak istiyo Portekiz'den. O yüzden canla başla çalışacak. Bir de tüm gözler Ronaldo'nun üstünde bu ona hem psikolojik baskı hem de rakipler tarafından daha sıkı markaj demek. Ama yine de Quaresma'nın Ronaldo'dan daha etkili olacağına o kadar emin olmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kalede volkın sağda mevlüt solda tuncay oynıcakmış. tuncayın sakatlığına göre arda ilk 11 de çıkabilirmiş. normal şartlarda skor 2-0 portekiz gibi geliyor ama umudum 1-1 inşallah kazanırız tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ya 1-0 yeniliriz maç bayık geçer 75-85 arası yeriz ya da 2-1 alırız. gönlümden geçen 2-1 ama sanırım 1-0 yenilcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 3-1 tr 2nihat 1tuncay 1gomez diyelim hatta tam tahmin olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sexdrugsrocknroll said: kalede volkın sağda mevlüt solda tuncay oynıcakmış. tuncayın sakatlığına göre arda ilk 11 de çıkabilirmiş. normal şartlarda skor 2-0 portekiz gibi geliyor ama umudum 1-1 inşallah kazanırız tabi.. takımda adam gibi iki üç oyuncu var,bunlardan biri de arda. oynamıyorsa geçmiş olsun. bi de çok zor olucak maç. şahsen volkana güvenmiyorum.sayesinde farkda yiyebiliriz galibiyette alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Baktığımızda Portekiz bizden çok daha güçlü görünüyor ki zaten bütün otoritelerce favori ki kendi içimizden bazıları bile hiç şans tanımamış milli takımımıza... Ama unutmayalım ki biz Türkler akla gelmeyeni yapmayı favoriyken kaybetmeyi olmadık zamanda iyi işler yapmayı adet edinmiş bi milletiz,eğer 17 saat sonra sahadan gülen yüzlerle ayrılan taraf biz olursak kimse şaşırmasın. Arda konusunda bence şuan milli takım bünyesindeki en yaratıcı oyuncu o yüzden mutlaka sahadaki yerini almalı diye düşünüyorum,gerekirse forvetsiz oynayalım ama ardasız oynamayalım. C.Ronaldo konusunda en büyük korkum bizim oyuncuların onun isminden korkup sinmesi bide tabi Portekiz C.Ronaldo üstüne kurulu bir takım değil eğer bütün savunma önlemlerini onun üstüne kurarsa milli takım deco'nun nani'nin ve diğer portekizli yıldızların başımıza açıcağı dertler bizi turnuvanın ilk gününde umutsuzluğa itebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sadece c.ronaldonun söylediklerini yedirmek için gercekten kazanmamızı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ne demiş? Ben görmedim..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Wishmaster said: Ne demiş? Ben görmedim..? euro 2008 topicine yazmıştım ben. Türkiyeyi tanımıyorum, kimseyi tanımıyorum ordan. takımları bile tanımıyorum tarzı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar