Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Portekiz - Türkiye


Luinir

Öne çıkan mesajlar

Quaresma şu aralar bi coştu zaten. Inter'e gitmeye çalışıyo ayrılmak istiyo Portekiz'den. O yüzden canla başla çalışacak. Bir de tüm gözler Ronaldo'nun üstünde bu ona hem psikolojik baskı hem de rakipler tarafından daha sıkı markaj demek. Ama yine de Quaresma'nın Ronaldo'dan daha etkili olacağına o kadar emin olmam ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
kalede volkın sağda mevlüt solda tuncay oynıcakmış. tuncayın sakatlığına göre arda ilk 11 de çıkabilirmiş. normal şartlarda skor 2-0 portekiz gibi geliyor ama umudum 1-1 inşallah kazanırız tabi..

takımda adam gibi iki üç oyuncu var,bunlardan biri de arda.
oynamıyorsa geçmiş olsun.

bi de çok zor olucak maç.
şahsen volkana güvenmiyorum.sayesinde farkda yiyebiliriz galibiyette alabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baktığımızda Portekiz bizden çok daha güçlü görünüyor ki zaten bütün otoritelerce favori ki kendi içimizden bazıları bile hiç şans tanımamış milli takımımıza...
Ama unutmayalım ki biz Türkler akla gelmeyeni yapmayı favoriyken kaybetmeyi olmadık zamanda iyi işler yapmayı adet edinmiş bi milletiz,eğer 17 saat sonra sahadan gülen yüzlerle ayrılan taraf biz olursak kimse şaşırmasın.
Arda konusunda bence şuan milli takım bünyesindeki en yaratıcı oyuncu o yüzden mutlaka sahadaki yerini almalı diye düşünüyorum,gerekirse forvetsiz oynayalım ama ardasız oynamayalım.
C.Ronaldo konusunda en büyük korkum bizim oyuncuların onun isminden korkup sinmesi bide tabi Portekiz C.Ronaldo üstüne kurulu bir takım değil eğer bütün savunma önlemlerini onun üstüne kurarsa milli takım deco'nun nani'nin ve diğer portekizli yıldızların başımıza açıcağı dertler bizi turnuvanın ilk gününde umutsuzluğa itebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...