Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcanum hakkında

kingpin

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
Nisan aynının level dergisini aldıydım Arcanum veriyordu,ne zamandır da arıyordum.Dedim oturiyim oyniyim.Bir yerde okudum,meğer maksimum level 50ymiş.49 levelın sonlarına geldim işte T-sen ang'dan qintara'ya gidiyorum,Virgil gruptan ayrılmış zaten onun üzüntüsü var üzerimde,ulan gelmez olaydım level 49'a.Ne yaparsam yapıyım,ne türlü atlarsam atlıyım,level 50ye geçerken oyun çat diye kapanıyor.Hayır yani bir hata da vermiyor.Bir anda gidiyor.Patch derseniz patch var (level dergisi 2 tane patch vermişti).Var mı başına bölye bir şey gelen ya da çözümü bilen?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.mofunzone.com/game_trainers/arcanum_of_steamworks_and_magick_obscura.shtml#
bu trainer direk save dosyası üzeirnden çalışıyor bunu bir dene. open derken save dosyasını değilde her savin 2 üstünde kendine ait başka bir dosya var onu openla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
oyun en kolay warrior ile oluyor oyunun baslarinda dex ile str kasip dodge ile melee yüksek olursa oyun baya bir kolay oluyor. Hele dex 20 olduğu zaman speed de 20 oluyor böylece speed i 15 olan bir silah ile bir turn de 6-7 vuruş falan yapılabiliyor.
Ben warrior ile lvl40 a geldim, en son dark elflerin yerine giderken. Vuruş basına puan geldigi icin warriorlar daha kolay lvl atlıyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hayır oyunda mermiler sabit. Schreck's multibarrel, hand cannon yada elephant gun gibi silahlar bi defada birden fazla mermi atıyorlar. Bi tesla staff gibi elektrikli silahlar charge kullanıyor kullanıyor.

Eğer ateşli silah kullanacaksanız general storelara ve inventor shoplara bakın bullet schematic olucak kendi merminizi kendiniz yapabilirsiniz. Charcoal ve saltpepper istiyodu galiba. Charcoal kolay her çöpte var da dükkanlarda gördüğünüz bütün saltpepperları alın zor bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

evet olur, sıklık derecesinden emin değilim gerçi. aynı şekilde bulamadığın bir zırhı da bir başka gün gittiğinde bulabilirsin eğer vendorun satma listesindeyse.

saltpeter'den maalesef her defasında sadece iki tane stokluyorlar, gördükçe alın o yüzden dendiği gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...