Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Arcanum keybindings yazdım google'a, WoW çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Arcanum diye addon vardı galiba WoW için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Nisan aynının level dergisini aldıydım Arcanum veriyordu,ne zamandır da arıyordum.Dedim oturiyim oyniyim.Bir yerde okudum,meğer maksimum level 50ymiş.49 levelın sonlarına geldim işte T-sen ang'dan qintara'ya gidiyorum,Virgil gruptan ayrılmış zaten onun üzüntüsü var üzerimde,ulan gelmez olaydım level 49'a.Ne yaparsam yapıyım,ne türlü atlarsam atlıyım,level 50ye geçerken oyun çat diye kapanıyor.Hayır yani bir hata da vermiyor.Bir anda gidiyor.Patch derseniz patch var (level dergisi 2 tane patch vermişti).Var mı başına bölye bir şey gelen ya da çözümü bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 trainer yükleyip levelini düşür (statları düşürmeden level düşük gösterebiliyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Peki bu trainer'ı nereden temin edebilirim?Bildiğin bir link var mı? Edit:Güzel bir trainer buldum ama açmıyor.Galiba sorunu buldum.binkw21.dll isimli dosya yüzünden oluyor bunların hepsi,çünkü onun yüzünden trainer bile açılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://www.mofunzone.com/game_trainers/arcanum_of_steamworks_and_magick_obscura.shtml# bu trainer direk save dosyası üzeirnden çalışıyor bunu bir dene. open derken save dosyasını değilde her savin 2 üstünde kendine ait başka bir dosya var onu openla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben de buldum oyunu başladım hatta 16 17 lvl oldum fakat madenler var elementidir kurdudur kuşudur hepsi 25 lvl ve tıkır tıkır indiriyorlar beni. bi de virgille bi cüce sureklı grubu terk etmeye calısıyor falan:( zorlaştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 o cücenin bugını düzelttiler mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 oyun en kolay warrior ile oluyor oyunun baslarinda dex ile str kasip dodge ile melee yüksek olursa oyun baya bir kolay oluyor. Hele dex 20 olduğu zaman speed de 20 oluyor böylece speed i 15 olan bir silah ile bir turn de 6-7 vuruş falan yapılabiliyor. Ben warrior ile lvl40 a geldim, en son dark elflerin yerine giderken. Vuruş basına puan geldigi icin warriorlar daha kolay lvl atlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 guns kısmında elephant gun falan gördüm bu silah nasıl mermi kullanıyor. Fallouttaki gibi mermiler fark ediyor mu yoksa standart tek mermi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Yok hayır oyunda mermiler sabit. Schreck's multibarrel, hand cannon yada elephant gun gibi silahlar bi defada birden fazla mermi atıyorlar. Bi tesla staff gibi elektrikli silahlar charge kullanıyor kullanıyor. Eğer ateşli silah kullanacaksanız general storelara ve inventor shoplara bakın bullet schematic olucak kendi merminizi kendiniz yapabilirsiniz. Charcoal ve saltpepper istiyodu galiba. Charcoal kolay her çöpte var da dükkanlarda gördüğünüz bütün saltpepperları alın zor bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ben size harm diyorum siz hala tabanca mabanca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 karakter hırsız zaten şimdiden bi 250 300 mermi stokladım =)tesla silahlar icinde firearms gerekiyor degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hayır tesla silahları için battery var. alevli silahlara fuel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Raincloud gereken skilli sormuş galiba. Tesla rod için firearms gerekiyor çünkü bildiğin ranged, ama schocking staff var o melee kullanıyor mesela. Ammo olarak tabi normal bullet değil battery midir charge mıdır ondan kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 hmm evet skill olarak firearms, nedense bullet sohbeti üzerine yazılınca o manada algılamışım. ranged bütün tech silahları firearms bildiğim. geri kalanlar bow ya da throwing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 fazlasıyla aydınlandım teşekkürler =) hatta merak etmeye devam ediyorum. Vendorlardaki itemler bitince bir süre sonra refresh oluyor mu ki? yeni itemler falan geliyor mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 evet olur, sıklık derecesinden emin değilim gerçi. aynı şekilde bulamadığın bir zırhı da bir başka gün gittiğinde bulabilirsin eğer vendorun satma listesindeyse. saltpeter'den maalesef her defasında sadece iki tane stokluyorlar, gördükçe alın o yüzden dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Yeni itemlar olmasa da mevcut itemlar ve parası yenileniyor. 3 gün mü ne bi süresi vardı onun. Bazı vendorlardaki itemlar sabit değil, atıyorum inventor shoplardan bi electricity schematic aldığınızda 1 hafta sonra yerine chemistry schematic gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 arcanumda da load/save yapınca itemlar değişiyor muyudu vendorda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Tarant'taki bütün npc'leri öldürmüştüm dükkanlarını soymak için xD En çok keyif aldığım oyun belki de Arcanum'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 keşke millet uyurken kutuları kapıları kırıp oyle soysaydın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hayır ama bir oyun günü içinde genelde yenileniyor vendorlardaki itemlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 20 int 20 char biri olarak diyaloglar hiç beni tatmin etmedi , sürekli fallout andım oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar