Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 LathspeLL said: Bu hangi film? Gercekten uyuyan adam gosteriyorsa 10 dakka, o filmden zevk alandaN suphelenirim. Stalker indir filmi başlat, zaten ilk sahne :D uyuyan çift. Kronometreyi de al eline ölç biç :) Zaten dünyanın en kötü üç filmi üçlemesinde Babil ve Milyon dolar Hoteli (Bebek deil Otel) ile birlikte bulunuyordur heralde kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 top250'de malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dark Knight'ın 1. olduğu listeyi diyosun di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Şimdi Dark Knight harika bir filmdi. Dram filmideğil de aksiyon filmi diye birinciliği hak etmiyor diyemem. Ha bence daha iyi filmler var tabi. Ama sonuçta STALKER da en kötü üç film arasında değil lütfen yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Evet 3 abartı olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 2001 i sadece mute da izleyerek yorum yapilmadigini varsayiyorum ben. O filmi ele almak isteyen biri herseyiyle ele almali. Film kitabi anlatiyor, ki cok guzel anlatiyor, kitabin son anlarindaki yerleri filme muzik + yonetmenlikle mukemmel sekilde dokmuslerdi. Sunu da aklinizdan cikarmayin ki, o zamanlar internet falan yoktu, millet bi filmi izleyeceklerse, baskalarinin dusuncelerini degil, kendileri okitabi okuyarak yarattiklari dusunceleri kullanirlardi filmi ele alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ha bu başlıkta şunları da 'anlayamadığımı' söylemeden edemiyorum: south park ve bilumum mcfarlane midir nedir o adamın yarattığı çizgi-diziler. bunların hiçbirine gülemiyorum ya da eğlenemiyorum. bundan da emin olana sayılı defalar izlemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 South Park'ı mcfarlane yaratmadı ama ben dediğini yanlış anlamış da olabilirim tabi :) American Dad dışında mcfarlane sucks bence. Ama South Park ve Simpsons yönetir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 BaaL said: BioHazarD said: requiem for a dream, herkesin ovdugu ama BOK gibi olan film. bence de tam tersi olarak; süper bi film oldugu için fazla kişi tarafından övülen, popülere bok atarak prim yapma çabası nedeniyle bok atılan bir film mesela burda prim yapsam nolur yapmasam nolur, geciniz :D. 1 kerede bitiremedim, sirf arkadas hatri icin izledim sonuna kadar, baydi, sikinti geldi, dedim OEEERGH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kabadayı'nın sonunu getiremedim ne anladınız filmden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 family guy, anlamıyorum nesı komik, durmadan tekrar eden 4953745983 senelik tiplerinsağa sola aynı şeyleri sölemesinden ibaret dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 komik soyluyorlar soyledikleri seyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o zaman 1 sezon gülersin bilemeden 1.5 sezon sonra bayar, ama insanlar baya kaptırmış izliyo demekki bana basmıyan bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dizi guzel bence, ama sevmeyenleri de anlayabiliyorum... garip bir yani var, bazi insana hitap ediyor, bazisina etmiyor. Mesela American Dad ve Futurama cok kotu bence... ama Family Guy beni olduruyor her izledigimde. Farkli seyler cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 futurama nadir güldürüyo sıkılıyorum izlerken genelde, ardı ardına 2 bölüm hiç cekemiyorum, american dad 2-3 bölüm izledim daha bi iyi gelmişti nedense belki o bölümler bana hitap etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 family guy biraz absürd komedi gibi mesela "hadi beyler şakaydı bitti" nin asla olmadıgı, sürekli tekrarlanan ama mükemmel esprilerin oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 BioHazarD said: BaaL said: BioHazarD said: requiem for a dream, herkesin ovdugu ama BOK gibi olan film. bence de tam tersi olarak; süper bi film oldugu için fazla kişi tarafından övülen, popülere bok atarak prim yapma çabası nedeniyle bok atılan bir film mesela burda prim yapsam nolur yapmasam nolur, geciniz :D. 1 kerede bitiremedim, sirf arkadas hatri icin izledim sonuna kadar, baydi, sikinti geldi, dedim OEEERGH. yok ben senin için söylememiştim zaten. tarkan albüm yaptıgında 2 ay boyunca "abi tarkan albüm yapmış süper denir" fazla dinlenilip sıkılmaya başlandıgında insanlar albümü yeni farkedenlere "aman boktan ya salla" tarzı laflar ederek enteresan bi piskoloji içine girerler hani, görmüşsündür. requiem for a dream içinde aynı şekil 2 sene boyunca herkes aşmış manyak vs dedi, çoğu insan için zaten "bu filmi kimse bilmez, sinemayı yakından takip eden vizyona girmeyen filmler bulan adam imajı çizerim" tribiyle satıldı arkadaş çevresine, 10larca kes şahit oldum. 2 sene geçti bu seferde bu tribe girenlerden ayrılmak için herkes "abi overrated sallayın" diyen toplu bi güruh oluştu vs. sinefil bir insan olarak ben 2001 de izledim filmi ve hastası oldum. filmi geç bırak konuyu vs yi, ki onlarda süper, çekimler esrar kullandıkları yerdeki sahneler vs de güzel. basit yolla kısaca " esrar hayatınızı s..er" mesajını verip geçmesi de güzel. hadi bunları bırak geç. sadece sara goldfarb ın kafayı sıyırdıktan sonraki oyunculugu için ben oturur gene izlerim o filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Amerşcan Dad, Family Guy'dan çok daha iyi bence. South Park'ın 10. sezonunda Family Guy ile alay ettiği iki bölüm var birbirinin devamı şeklinde. Mutlaka izleyin bence. Family Guy'ın bazı insanlara neden komik gelmediğini, esprilerin neden anlamsız ve konuyla alakasız geldiğini anlatıyor güzelce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 BaaL said: "bu filmi kimse bilmez, sinemayı yakından takip eden vizyona girmeyen filmler bulan adam imajı çizerim" tribi hastayim bu tribe ben. Ozellikle boyle tv-sinema'da okuyanlar veya sinema klubune gidenler felan arasinda yaygindir bu. karikaturlerde de cok gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 requiem for a dream,memento gibi birsürü film benim için bu kategoride. mesela,requiem for a dream şöyle film böyle film,peki izlicem dedim,izlemeden konusuna baktım,uyuşturucu ve sonuçları,kafamda basit bir şablon kurdum izlemeden önce,izledikten sonra o şablonu aşamadı bu film,kafamda 2 saniyede kurduğum bütün kurgu anında oradaydı. memento noktasında da kötü film değil ama eksik,onun yeni generation filmleri 21 grams filan çok daha iyi bence ha birde bende şu kamera açısı 1960 yılında kullanıldı,şu tarz senaryo 1965te kullanıldı diye dünyanın en iyi filmleri listesinin 1950-1970 arası filmlerle dolu olmasına karşıyım. Dünyanın en iyi filmleri dediğin liste,bugünde beni sarmalı,e ben açıyorum 1960 filmini canım sıkılıyor-yojimbo dışında xD- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Kilink izle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 South Parkta ben de pek eğlenmiyorum açıkçası. Ama family guy yonetir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 nileppezdel said: South Park'ı mcfarlane yaratmadı ama ben dediğini yanlış anlamış da olabilirim tabi :) south park 've' mcfarlane dizileri dedim o yüzden, alakaları yok evet. :) american dad, family guy vs yani. family guy'daki "you know, you did something as if/like blablablabla(absürd örnek)" şeklinde formüle edilmiş 'espri'ler aşırı zorlama geliyor. karakterleri de beğenemedim bu dizilerin hiçbirinde, seslendirmesinden tut kişiliklerine kadar. south park'ın animasyon şeklinden iğreniyorum, esprileri de çoğu zaman ultra soğuk ya da bayık geliyor. hiçbirini bunların simpsons'la kıyaslayamam bile mesela, ne zaman seyretsem kahkahayla güldürebiliyor halen ki yıllarca seyretmediğim uzun aralar oldu. family guy'a özel bir durum mevcut ayrıca ve en güzel özetleyen budur şahsi görüşümce: (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ben Family Guy falan sevemedim bir türlü. American Dad nispeten daha güzel ama o da yarım yamalak işte. South Park çok değişiyor. Bazı bölümleri baya güzelken bazıları da çok bayık geliyor bana. Arada konsepti çok güzel yakalıyolar ama bazen de sırf saçmalık dolu oluyor. Simpsons da orta karar varsa izlenir bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 The Lost Highway abi izledigim en boktan filmdir heralde. Yerelere göklere sıgdırılmıo film bide peh. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar