can1837 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 slm ben assasins creed aldim orjinal butun ozellikler uyuyor ama oyunu aciyorum 5 dk oynuyorum beni masaustune yolluyo oyunda kapanio... n yapilacagini bilen warsa cevap atsn lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 assasins creed age of ta bi class mı yoksa yanlış yeremi açıldı topic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yanlis yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ozaman epic fail der giderim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 L O L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sil tekrardan kur falan en olmadı format falan at. ne bliyim orj. oyun almışın ben 5 kere format atıp tekrar denemiştim şimdiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konu garbage'dan buraya geldi sanıyordum çünkü seviye yerlerdeydi. Meğer AoC'dan geliyormuş... Forum kurallarına uymayan mesajlar temizlendi. Bu bölümde oranın tersine adam gibi moderasyon olduğunu ve atacağınız mesajların forum kurallarına uymasından sorumlu olduğunuzu hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ofof feci ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 1.02 patch i cıkmıstı onu indir kur bir cok "crash" sorunu çözülüyor ancak patchden sonra tekrar baştan başlaman gerekiyor önceki save imi tanımamıştı benim çokta üstüne düşmedim gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 5 dk oynadıktan sonra masa ustune atıyor ise VPU recover yapıyor olabilir, buda kuvvetli ihtimal ekran kartın asırı ısınıyor olabilir demek. olasılık 2 PSU aynı haltı yapıyor olabilir, onuda temizle vsvs, yeni ekran kartı upgrade ı falan yaptıysan da PSU yetmiyorda olabilir. ekran kartında OC varsa default ayarlara al temizle fanına falan bak duzgun dönüyomu vsvs ... oyun icindede grafik ayarlarını dusur eger süre uzuyorsa temizlik imandan gelir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar