Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 uydudan mac yayını vericez cafede atv sifrelencekmiş hey allam. atv nin sitesinden teknik destek telefonunu arayıp halledicez inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yukarda yazdım işte şifre olayının nasıl halledileceğini. neyse tüm maçlar atvde çek cumhuriyeti maçı da 19,00da atvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oha artık milli maçlar bile şifresiz seyredilemiyor. bir de atv haftalardır reklam yapıp duruyordu yok şu kadar gün kaldı yok biz verecez maçları falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Burax said: yukarda yazdım işte şifre olayının nasıl halledileceğini. neyse tüm maçlar atvde çek cumhuriyeti maçı da 19,00da atvde o dedigin menuleri bulamadık. telefonu da arıyoruz 20dk dır mesgul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bende bulamadım yaa tetris var :) olmazmıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 evde maç izlenmez zaten ya dışarda maçı gösteren yerler illaki var toplanıp izlemek daha iyi herzaman ben öyle yapıcam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 o menüler değişik kombinasyonlarla açılıyo. alıcının modeline göre gugıl çekerseniz bulabilirsiniz. goldmaster var bizde, "menu tuşu + 121" yapınca açılıyo o menü. normal menuden erişim yok. abuk bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yaptım sanırım ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 biss girilcek menü açık deilse http://forum.donanimhaber.com/m_23780523/tm.htm burdan açın, önceki sayfadaki şifreleri girin, gösteriyor uydudan görüntü kalitesi baya iyi, grup maçlarındaki gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 İyi de Digiturkte LigTv verip Atv yine şifrelenmeyecek dimi? Bi insana bağlanamadım yarım saattir Digiturk destek hattında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 zdf de izliyorum şuan, maçı göstercek mi bilmiyorum ama hazırlıkları gösteriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yetkililerden biri maç sonuçlarını girsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 evet güncelleyin sonuçları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yetkililer uyuyor :( devlet kurumuna döndü burası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 senden güzel mod olur aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 almanya'nın asması gereken tek engel portekiz, rahat rahat da asarlar diye tahmin ediyorum. final yolunda en avantajlı takım almanya kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bence o maç o kadar da kolay geçmez alamanlar ii de portekiz de tehlikeli yav. beraberlik derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 atv nie vermio maçı ya baktım 1de verecekmiş o kadar da artizlik yaptılar 31 maçı da vercez diye maç saati o kadar geç saate alınmadı di mi banttan verecek küfürlü içerikler? sanırım 2 maç da aynı saatteymiş sry atv sry atv çalışanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 26 20/06 Ç. Hırvatistan 1.si 21:45 Türkiye bu nasıl bir editleme abi ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Emre Futbolcusu, hamburger yemeği şeklinde bir kalıp kullandım diye sıksam paçayı kurtarabilir miyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 zdf uydudan çatır çatır yayınlıyor atv nin mallığı galiba...neyse ligtvde hem görüntü daha iyi hem rıdvan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 3. lük maçı niye yok bu turnuvada honua koyim ya. böyle şey mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hiç olmadı rusya ile hollanda tekrardan oynasın onların maçı zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar