PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nileppezdel said: Yada an itibariyle hangi kızdan hoşlanıyorsam onu düşünüyorum :) ehaueh olağan aksiyonum bir yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 çekiçle ezme muhabbeti geliyo benim aklıma sdfsdf of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bi olay anlatayım o zaman kardeşimin bir arkadaşı ev tamiratı için babasına yardımcı oluyor.bir suntayı delmeleri gerekli bu hani taş delen vibratörlerin ufağı var ya onunla delmeye başlıyor suntayı babası,hafifçe kalın gibi,o sıra fazla kayıyor bu elemanın penisine saplıyor ve açıyor biraz =/,ondan sonrası hastane falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 istanbulda bi tane arkadaş kaykay kullanıyodu bi ara cok hızlı gidiyomus hareketi yapamamıs hızdan dolayı kaykay da testislere girmiş yarmış kimse de yardım etmemiş adam yürüyerek gitmis hastaneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 fede said: dişçi var bitane cızt cızt eden alet var. eli kayıyo ama baya bi kayıyo Dilime kaymıştı o alet ama pek birşey olmadı jilet deymiş gibi oluyor öyle parçalanma filan yok yani. Birde o ateş edememe olayı bende de oluyor, karşımda en nefret ettiğim insan, silahı doğrultuyorum herife ama yok olmuyor ya gücüm yetmiyor sıkmaya yada ateş almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aga penise birşey olduğunu değil de penisin arkaya dönüp kendi vücuduna intikal etmesini düşün bide, o daha acı, ya da düşünme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 pezevenk isa geliyo bazen aklıma:D çok fena oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 manyak mısnız yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 AAAGH. GİRMEZ OLAYDIM TOPİĞE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 SeaGle said: aga penise birşey olduğunu değil de penisin arkaya dönüp kendi vücuduna intikal etmesini düşün bide, o daha acı, ya da düşünme sdf sen acı görmemişsin dostum. Millet kutu kola felan diyor, sen nerden nereye ne uzatıyor, yetişse dahi acıtmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 o diilde kulak zarını iğneyle delmek cok igrenc olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 şimdi yapıcam bir playlist.birde çay. onu içe içe müzikle beraber uyuycam. ulan tam ucunda bir hamamböceği geziyor düşünsene. birden en başa gelince sidikle hayvanı yukarı kaldırıyorsun, sidiği kesip aşşa inerkene cama dogru tekrar tazyikli bir atış daha hop hayvan mefta. bazen asit işemek istiyorum ya. işeyip böyle eritcem. zoahaha filan diyicem. çok zevkli olur. 3 apayrı pa3 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bende arkadaşların evde yer yatagında uyurken . ya uyurken burnumdan boğazıma doğru kocaman karafatma girerde bogulursam diye düsünmeden edemiyorum allahkahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nileppezdel said: Ben rüyamda koşuyorum, birinden kaçıyorum ama aynı yerde kalıyorum. Havada koşuyorum. Sonra bi anda uzağa ışınlanıp kurtuluyorum :Dlag spike bu yalniz edit: sukru yapmis espriyi of, 2-3 msg daha okucam artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 insan degilsiniz O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 matkapla diz kapaklarınız itinayla delinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi kapağın olsa çevirerek açsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 osmanlının bi döneminde de adamı içi boş kütüğe oturtuyolar sonra adamı yediriyolar baya bi. adam da sıçıyo haliyle. sonra sıç sıç sıç derken kütük azına kadar bokla doluyo. ve nihayetinde adam bok içinde ölüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yukardaki resimleri kim yapıyor hangi millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2. resimde yerdeki eleman mükemmel bakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2. resimde herkes gülüo zevkli bişey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Daha sadist bir işkence söyleyimde ağlayın haha. İşkenceler.+18 Bunları hayel derek okumayı deneyin haha... Kişi sandalyeye sıkıca oturtulur göz kapakları kapanmicak şekilde tutulur ve penisine incecik cam soklur ve karşına striptiz yapan bir bayan çıkar.Ereksyon başladığında da o cam kırılmaya başlar. Gene kişinin penisinde içlerinde jilet bululan kelepçeker takılır ve gene karşında bir kadın striptiz yapar ve gene ereksyon olmaya başladığında kelepçe daralıp ve tamamen kapandığında o şey kökten alınmış gg olmuştur. Ve gene kişin penisine toplu ine sokulur ve o toplu inen ucuna öldürmiyecek şekilde voltaj verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hepsi senin başına gelsin inş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar