okþan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 24 yaşındayım konyalıyım adım nasip motor ustasıyım evliyim ve bir tane kızım var 1.5 yaşında. benim bir kedim var onla alaklı bişeyler arıyordum internetten tesadüfen burayı buldum biras baktım hoşuma gitti üye oldum tanışmak bugüneymiş . kolay geLsin hepinize . nick kedimin ismi yanlış anlamıyın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 lksgjsfdhg bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 başlık için baya kasmış gördüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hoşgeldin de burada böyle konu başlıkları sevilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 e sen 4 önce gelmişsin. acaip bi topik açmışsın. sonra fener şampiyon olur demişsin. çok ilginçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hoşgeldin fake. bence yeterince komik olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 /3 / I_ 3 Y I< U M SELAM illet bişiymiş kasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Evet, ben de gülmedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 başlıklarda "space" tuşu kullanılabiliniyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 XxX, bu niçin var biri açıklasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dağılın ülen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okþan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gülmek le alaklı ne gibi bi beklentiniz varki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ahahhaaa. Feykleri okşuyolar burada. Ayrıca öyle başlıklar kötü duruyor. Feyk değilsen, ki bu düşük bi olasılık, bir daha açma öyle başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bence yarına yörünge dışı olur bu feyk arkadaş.. bahse giren var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gerek ismi gerek açıklamalarıyla gece alsancak mevkinde görmeye alıştığımız kişilere benziyor. XXX lerde bunun işareti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 *mesaj kasayım* e: hg bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 slm xxx. asl pls? sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu ne ya :D selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 aleyküm selam gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Hoşgeldin /- . |< . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 roflcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bilmeden etmeden herkese feyk demek de alışkanlık olmuş. hiç düşünmüyo musunuz ya değilse diye? tamam belki de feyk ama nasıl bu kadar emin olup da kafa buluyosunuz insanlarla. ki bu adam feyk değil ise verdiğiniz cevaplardan hiçbi bok anlamamıştır hehe. feykse de feyk, bırakın eglensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 feyk değilse de durmasın bu adam forumda zaten ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "aksi ispat edilene kadar tüm üyeler fakedir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 PrudenT said: feyk değilse de durmasın bu adam forumda zaten ne gerek var. yani. önce baktım hoşuma gitti falan demiş mesela. o süre içinde burda böyle açılan bir başlık görmemiştir ve hoş karşılanmicagını bilmeli. dfhfd fake işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar