okþan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 24 yaşındayım konyalıyım adım nasip motor ustasıyım evliyim ve bir tane kızım var 1.5 yaşında. benim bir kedim var onla alaklı bişeyler arıyordum internetten tesadüfen burayı buldum biras baktım hoşuma gitti üye oldum tanışmak bugüneymiş . kolay geLsin hepinize . nick kedimin ismi yanlış anlamıyın...
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 başlık için baya kasmış gördüm seni.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hoşgeldin de burada böyle konu başlıkları sevilmez.
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 e sen 4 önce gelmişsin. acaip bi topik açmışsın. sonra fener şampiyon olur demişsin. çok ilginçsin
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hoşgeldin fake. bence yeterince komik olmamış.
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 /3 / I_ 3 Y I< U M SELAM illet bişiymiş kasamadım
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 başlıklarda "space" tuşu kullanılabiliniyor ayrıca.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 XxX, bu niçin var biri açıklasın pls.
okþan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gülmek le alaklı ne gibi bi beklentiniz varki ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ahahhaaa. Feykleri okşuyolar burada. Ayrıca öyle başlıklar kötü duruyor. Feyk değilsen, ki bu düşük bi olasılık, bir daha açma öyle başlık
oper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bence yarına yörünge dışı olur bu feyk arkadaş.. bahse giren var mı :D
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gerek ismi gerek açıklamalarıyla gece alsancak mevkinde görmeye alıştığımız kişilere benziyor. XXX lerde bunun işareti sanırım.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bilmeden etmeden herkese feyk demek de alışkanlık olmuş. hiç düşünmüyo musunuz ya değilse diye? tamam belki de feyk ama nasıl bu kadar emin olup da kafa buluyosunuz insanlarla. ki bu adam feyk değil ise verdiğiniz cevaplardan hiçbi bok anlamamıştır hehe. feykse de feyk, bırakın eglensin.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 feyk değilse de durmasın bu adam forumda zaten ne gerek var.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 "aksi ispat edilene kadar tüm üyeler fakedir"
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 PrudenT said: feyk değilse de durmasın bu adam forumda zaten ne gerek var. yani. önce baktım hoşuma gitti falan demiş mesela. o süre içinde burda böyle açılan bir başlık görmemiştir ve hoş karşılanmicagını bilmeli. dfhfd fake işte ya.
Öne çıkan mesajlar