aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 elini yalayınca hakikaten iğrenç kokuyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 O değil de bu genç yaşlarda ciddi ilişki olayını bu kadar kovalamak lazım. Yani olursa olur, olmazsa da bekleyeceğin bişey yok yani. İlla uzun ilişki yaşıycam diye küçük fırsatları değerlendirmemek yazık günah be. 15 yaşında şişe çevirmeceyle başladık biz öpüşmeye sen nerelerdesin nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 oğlum tükürük kokmaz. ağız kokar. hadi üzülme bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 öpüşmeye de bu açıdan bakanla ilk kez karşılaşıyorum garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o da kokmaz, mide kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ilgini başka noktalara aktarabilirsen bu kokuyu yenebilirsin. ya da air wick ağız spreyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evet yani ağız kokar ise tükürük kokar. günde 2 defa dişlerini macunla(!) fırçalayan biri olarak tükürüğümü az önce test ettim. gayet fresh bi kokusu var yani. Madem tükürük ve öpüşme konusunda bu kadar hassassın, çıkacağın kıza ilk olarak ağız bakımını ne derece yaptığını sor. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 öpüşmeden önce kontrolde edebilirsin kıza 'HAH yap HAH yap bi kokliym' deme ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Abi zaten iki kere fırçalıyorum dişlerimi, colgate mi ne gargara falan da yapıyorum gayet güzel. An itibariyle höh yapınca kokmuyor da yani ağzım :) Ama tükürük kokusu diye birşey var. Ben başkalarından da aldım bu kokuyu ve yıllardır tanırım ananemi oruç tutmadığı durumlada kesinlikle ağzı kokmaz mesela :) Benim burnum hassas belki ne biliim lan :D Ayrıca sap tesellisi değil lan harbi öyle, o potansiyeli görmezsem istemiyorum. Yoksa yavşayan güzel kızlar da oldu ama konuşamıyodum bile lan doğru düzgün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 GİT ÖPÜŞ BE NE KASTIN AAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ne bilim lan öss gerdi beni yine. Canım sıkılıyo. Maytap olur gülerim diye açtım topiği de :D Öss diye kişiselde ağlasam orda kızıyolar, burda gelsem eblek eblek şeyler yasam burda kızıyolar napıcam nan ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Nil'i karıya götürelim bari herkes 10 kuruş atsın 10ytl ye buluruz bi tane saplı sultan. Bak bakalım sonra öpüşüyo musun öpüşmüyo musun ayaküstü uygun kızlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 karı öpüşmez,yaz gelmişken sahilde mini bir çakal mobbing yapalım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 O diil düşününce öpüşmek eğlenceli yada seksi de gelmiyo ki, git ya direk seks yap yada sarıl kucakla falan daha samimi. :) Bi filmde marstan geliyodu adam, Cristopher Lloyd oynuyordu öpücüğü "Tükürük alışverişi" olarak yorumlamıştı çok gülmüştüm de. Haklı lan sanki. Gerçi öpüşmeden bilemezsin diyeceksiniz ben de bişey diyemicem sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ve tanrı Mandal'ı icat etti =) asdasdasfafgsdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hacı öpüşürken koku falan gelmiyor, o koku tükürük kururken gelir öyle, dudak hareketlerini sık tut kurumasın, sonra da kokmuyo zaten sende hissetmiyosun asdage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Hah şöyle düzgün açıklamalar yapın sdffs :D Zaten yılın büyük kısmında alerjiden falan burnum tıkalı olduu için hissetmem bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 öpecek kız var da mı öpemiyosun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kasamicam ya arka sayfaları oku sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 neyse öpme ya boşver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 mint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben romantiğim, öyle yiyip bırakmam modu biraz yalan bi mod ya XD Sevsende sevmesende yiyişiyorsun abi hormon bu yani azdımı nah tutarsın. Kız gelcek seni öpcek ne dicen? Evlenmeden olmaz mı dicen xD Merak etme öpüşürken tükürük konusunu almıyorsun. Hatta dilli milli yiyişince bile bir etkisi yok XD gönül rahatlığıyla yalanıp öpüşebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bu arada öpüşmeyi hani sarılmakla falan kıyaslamak olmadı ama. Hani ön sevişme diye birşey var getiriside çok büyük zaten XD Hani şey gibi bu, arabayı hızlı sürmek için vitesi falan attırırsın ya onun gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Masteis said: Bu arada öpüşmeyi hani sarılmakla falan kıyaslamak olmadı ama. Hani ön sevişme diye birşey var getiriside çok büyük zaten XD Hani şey gibi bu, arabayı hızlı sürmek için vitesi falan attırırsın ya onun gibi birşey aga vitesi attırmak söz grubu çok şeye kayar orada haberin ola sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar